レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kim Jacobsen skiftede hÃ¥ndtaget pÃ¥ min altandÞr. Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og professionelt. Og han var utrolig venlig. Oven i kÞbet smurte han ogsÃ¥ lige dÞrene. SÃ¥ fuld tilfredshed med hele forlÞb... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har fÃ¥et opsat en lÊkker altan af Altan.dk og ved 5-Ã¥rs gennemgangen af min altan var Mikael fra Altan.dk en guttermand og skifte et brÊt med revner i samt rense altanen under brÊdderne. Han var hurti... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med montering af altan. Monteret af Rasmus og Morten fra Altan.dk. De to unge herre er bare sÃ¥ sÞde, sÃ¥ enestÃ¥ende og virkelig sÃ¥ utrolig dygtige til deres h... もっず芋る

䌁業が回答したした

Hela processen frÃ¥n första kontakt till montering har varit vÀldigt enkel! Altan löste allt för oss som privatpersoner och allt gick vÀldigt smidigt med minimal insats frÃ¥n vÃ¥r sida. Kommunikationen... もっず芋る

䌁業情報

1. 建物修埩サヌビス
  2. 建蚭䌚瀟
  3. 請負業者
  4. ドア専門店
  5. 建蚭䞀般請負業者

圓該䌁業による蚘述

DrÞmmer du ogsÃ¥ om altan? Altan.dk er Danmarks mest erfarne virksomhed indenfor levering og etablering af altaner til eksisterende etageejendomme, hvor vi monterer tusindvis af altaner om Ã¥ret i hele Danmark. Med Altan.dk som leverandÞr af jeres nye altaner, fÃ¥r I en samarbejdspartner med stor erfaring og bred fra flere tusinde altanprojekter. Vi vÊgter design, kvalitet, innovation og kundepleje hÞjt. Det giver nemlig de bedste resultater. Foruden den store erfaring, kan I ogsÃ¥ nyde godt af vores gennemtestede proces, hvor vi tager hÃ¥nd om alt fra fÞrste besigtigelse, myndighedsbehand­ling og selve monteringsarbejdet af altanerne — og vi tager dig med hele vejen. Ud over nyetablering, hjÊlper vi ogsÃ¥ gerne med eftersyn af din eksisterende altan samt bÃ¥de renovering og udskiftning af gamle og nedslidte altaner. Eftersynet lavet i samarbejde med eksterne og uvildige eksperter inden for bÃ¥de stÃ¥l, beton og konstruktioner. Altan.dk sÞrger for altaner til de hyggelige stunder, til morgenkaffen, til vasketÞjet, til barnevognen, til solbadning, til et koldt glas rosé, til aftensmaden. Kort fortalt, sÃ¥ sÞrger vi for en altan til det gode liv, hvor bÃ¥de inde- og udeliv kombineres pÃ¥ bedste vis. Vi leverer altaner til enhver lejlighed, bygning og ejendom. Altan.dk — til det gode liv i byen.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

477件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service - problemet blev fixet med det samme

2025幎2月12日

KÊre JÞrgen

Tusind tak for din fine anmeldelse af vores serviceafdeling - jeg sender fluks din store ros videre til dem!

Det bedste altanhilsner

Team 37

Vi havde fornÞjelsen af Team 37 på vores projekt. Gode folk i effektivt teamwork med en venlig, behagelig og konstruktiv tilgang, der satte en dyd i at aflevere et fÊrdiggjort resultat med flot finish. Super!

2025幎2月5日

KÊre Jacob

Tusind tak for din fine anmeldelse af Palle og Kurt - jeg sender fluks din store ros videre til dem!

Det bedste altanhilsner

Sikken en fin service

Sikken en fin service👍. Efter 10Ã¥r, havde jeg problemer med at lukke min altandÞr. Steen kom, smurte “palerne” og sÃ¥ kunne jeg lukke altandÞren som en mis. Fik at vide at de skulle smÞres en gang om Ã¥ret.

2025幎1月20日

KÊre S

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din ros videre til Steen 🌟

Louise

Professionel og fagligheden i hÞjsÊdet

Fra fÞrste kontakt har min oplevelse med Altan.dk vÊret helt suverÊn.
ForlÞbet fra Kim, som kommer ud og mÃ¥ler op - til JÞrgen og Emil, som sÊtter altanen op har vÊret prÊget af ordentlighed, professionalisme og faglighed. Jeg har fÞlt mig fuldstÊndig tryg og rolig. Alle aftaler er holdt med en forstÃ¥else for, at det er mit hjem, de trÊder ind i. Alt dette krydret med humor og smil pÃ¥ lÊben. Min altan har bare "god energi" 😊

2025幎1月14日

KÊre Mette

Tusind tak for din meget fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til bÃ¥de JÞrgen, Emil og Kim - samt de andre involverede i projektet🌟

Jeg håber, at du bliver glad for din altan!

Stor ros til projektleder

Jeg har haft fornÞjelsen at arbejde med projektleder Thomas G. på 2 projekter og jeg har kun fine ord at sige om ham og hans hold. Thomas gjorde en ekstra indsats for at servicere foreningerne. Stor ros herfra.

2024幎11月29日

KÊre Jonas

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Thomas🀩

Endelig opsÊtning af altaner

Efter en tumult periode med usikkerhed om vi overhovedet ville få vores altaner i JÊgergården i Charlottenlund er altan.dk gået igang med arbejdet med at opsÊtte nye altaner.
Stor tak til team 37 for deres gode kvalitetsarbejde og humÞr. Virkelig fine altaner og vi ser frem til sommeren med mange timer udendÞrs

2024幎12月12日

KÊre Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse! Jeg sender din ros videre til Palle og Kurt fra Team 37🌟

Louise

proffessionelt og fleksibet samt konkurrencedygtigt

Altan.dk var villige til at indgå en aftale om opsÊtning af 2 altaner i vores ejendom. Andre selskaber var ikke interesserede i en ordre af denne stÞrrelse.
Altan.dk tilbud var iflg. vore undersÞgelser på markedet konkurrencedygtige.
Det var specielle altaner (Êldre bygning fra 1895) og Altan.dk skulle derfor lave et produkt med mange overvejelser og Êndringer.
Trods det fÞlte vi at vÊre i trygge hÊnder hele vejen igennem. Det fÊrdige resultat inkl. en dygtig montering, med altid smilende mandskab i en lidt besvÊrlig kommune (Lyngby TaarbÊk) var dejligt at opleve.
Årsagen til den manglende stjerne er, at vi havnede i konkursperioden, hvor vi ikke kunne komme igennem hos selskabet for at forvisse os om, hvor vi stod.

2024幎11月28日

KÊre Jan

Mange tak for din fine anmeldelse på trods af, at I blev påvirket af konkursen. Dog er vi meget glade for at hÞre, at projektet trods alt har levet op til alle forventninger i forhold til både tryghed, monteringsarbejdet og smilende montÞrer!

Jeg sender fluks din ros videre til dem, der har vÊret involveret i jeres sag🀩

Rigtig flot stykke arbejde af team 46

Rigtig flot stykke arbejde af team 46 og team 25. Fik en meget flot altan, som jeg er rigtig glad for. De var effektive, hurtige og serviceminded.

2024幎11月20日

KÊre Anne Sophie

Mange tak for din fine anmeldelse! Jeg sender fluks din ros videre til Morten og Henrik fra Team 25 og Morten og Martin fra Team 46🀩

Rigtig god dialog med Per fra Altan.dk

Rigtig god dialog med Per fra Altan.dk, der med stor tålmodig har fÞrt os gennem tilbudsprocessen.

2024幎11月19日

KÊre Malou

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg sender din ros videre til Per🀩

Louise

I forbindelse med vores altanprojekt på

I forbindelse med vores altanprojekt pÃ¥ Østerbro har vi haft en tÊt dialog med byggeleder Niels Andersen fra altan.dk. Niels har vÊret yderst professionel og informativ gennem hele processen. Vi giver hermed en klar anbefaling til altan.dk, sÊrligt til Niels Andersen og hans team, for deres fremragende arbejde og service.

2024幎5月28日

KÊre Frederik

Mange tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg hÃ¥ber, at du nyder det sÞde altanliv🌿

Virkelig godt håndvÊrk

Virkelig godt håndvÊrk. De personer som satte vores altan på var profesionelle og imÞdekommende. Det hele blev afviklet hurtigt og ser super godt ud!

2024幎11月6日

KÊre Jens

Tusind tak for din meget fine anmeldelse til montÞrer! Jeg sender dine rosende ord videre👏

Jeg hÃ¥ber, at du bliver lige sÃ¥ glad for altanen, som du har vÊret for montagen🀩

De bedste altanhilser

Godt forlÞb

Godt forlÞb, professionelle folk. Processen var klar fra starten, og blev overholdt. Fin kommunikation fra byggelederen, der professionelt håndterede de udfordringer der uundgåeligt opstår i ethvert byggeprojekt.

2024幎10月30日

KÊre Charlotte

Tusind tak for din meget fine anmeldelse til vores byggeleder, Thomas! Jeg sender dine rosende ord direkte i hans retning👏

De bedste altanhilser
Louise

DÞrgrebet pÃ¥ min altandÞr var gÃ¥et i

DÞrgrebet på min altandÞr var gået i stykker og jeg skrev til Trine Altan.dk som straks sendte servicemontÞr Michael ud for at reparere. Michael rettede derudover andre småting og smurte hÊngsler.
Super service og meget tilfreds.

2024幎10月22日

KÊre Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse til Trine og Mikael - jeg sender de rosende ord videre til dem👏

Louise

Også for de små foreninger

Projekteringsfasen
Da vi ikke fået opsat altaner endnu går denne anmeldelse udelukkende på projekteringsfasen.
Vi startede med at bede om et tilbud på 8 altaner og ender med at få sat tre op. Afstanden til nabobygningen er lige på grÊnsen, så det har virkelig vÊret en meget lang proces med kommunen, som bare gerne ville imÞdekomme vores Þnske om altan, men også skal holde sig indenfor byggeplanloven(?) for en bevaringsvÊrdigbygning som vores.
Vi har fået Êndret og justeret tegninger efter kommunens Þnske utallige gange. Vi har vÊret ramt af Corona nedlukning og konkursen hos AltanDk. Og under hele forlÞbet har vores projektleder (enkelte gange en ferievikar) stillet op til div. mÞder hos kommunen, og svaret på opkald og mails indenfor kort tid. Vi har heller aldrig haft fÞlelsen af, at vi var uinteressante efterhånden som flere i vores lille forening faldt fra. Tak for det.
Så håber jeg at montÞrerne kan levere samme kvalitet og service. :-)

2024幎10月14日

Hej J

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse og rosende ord til vores projekteringsafdeling - jeg sender fluks rosen videre til dem👏

Din anmeldelse afspejler alt det, som vi strÊber efter at vÊre for vores kunder - så tak for det!

Louise

Vi havde besÞg af Mikael fra service og

Vi havde besÞg af Mikael fra service og det var en fornÞjelse - kÊmpe servicehjerte og lÞsningsorienteret - tak!

2024幎10月7日

KÊre dig

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og sender din store ros videre til Mikael 🀩

Check af ny opsat dÞr

Teamet ( Brian og Henrik) henvendte sig telefonisk hurtigt efter at jeg havde afsendt min seddel med bemÊrkninger, og vi lavede en aftale.
Aftalen blev overholdt punktligt, og dÞren blev efterset. Jeg fik god rådgivning om, at dÞren var i orden.
Teamet var som sÊdvanlige sÞde ,venlige og nÊrvÊrende. Det efterlader stor tillid til firmaet .

2024幎9月12日

Hej Birgitte

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse og rosende ord til Brian og Henrik - jeg sender fluks rosen videre til dem👏

Gennemgang af altan

Jeg er ved at kÞbe lejlighed, hvor jeg i den forbindelse havde Sten ude fra Altan.dk for at gennemgå altanen. Sten var meget fleksibel og behjÊlpelig, hvilket gjorde at hele processen omkring gennemgang af lejligheden gik meget smertefrit. Sten ydet en fremragende service, og var god til at sÊtte mig ind i de ting de kigger på ved en gennemgang af en altan. Ydermere, kom han med gode råd og anbefalinger til vedligeholdelse af en altan.
Jeg kan varmt anbefale Sten og Altan.dk.

2024幎8月29日

Hej Mads

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Steen - vi er bare glade for at kunne hjÊlpe!⭐

De allerbedste altanhilsner

Fantastisk service

Reparerede vandskade fra en altan lavet af et andet firma (som ikke ville så meget som se på det)! Super serviceminded. Positive imÞdekommende tjenstvillige mennesker!

2024幎8月21日

Hej Lizzie

Tusind tak for din rigtig fine anmeldelse! Jeg sender din ros direkte videre til vores dygtige serviceteam🥳

Jimm og Danny

I har gjort det igen😊sidste gang da vi fik nye dÞre til for og bagtrappe og nu hvor bedste team Jimm og Danny har sat vores altaner op. De har arbejdet stabilt, roligt og meget professionelt og de har haft overblik og stor imÞdekommenhed nÃ¥r vi har spurgt til det arbejdet. Tak til Jimm og Danny.
Kate

2024幎8月13日

Hej Kate

Tusind tak for endnu en virkelig fine anmeldelse! Jeg sender din store ros videre til Jeff og Danny!☀🥳

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。