Rigtig god sparring i fh til stÞrrelse af telt ud fra havens mÃ¥l mv Virkelig god service fra start til slut og fra alle involverede; Lars, dem der knoklede med at sÊtte telt op, chauffÞr der l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 fuldt fortjente stjerner. Dialogen har vÊret i top, Lars og Michael lever for sine kunder. Levering, opsÊtning nedtagning og afhentning er gÃ¥et lige efter en snor. HÞrning Slagteren havde styr p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er overordnet tilfreds med leje af teltet. Kommunikationen med Lars omkring leje og opstilling var tip-top, det samme gÊlder for selve telt og gulv, som begge var af den forventede kvalitet. Ops... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var lidt sent ude med at fÃ¥ bestilt til min fest, men det var slet ikke et problem. Jeg blev mÞdt af en utrolig god service og en enorm hjÊlpsomhed hele vejen igennem. Hjemmesiden er super... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Firmaet Alttilfesten.dk A/S har siden 1956 (som Vesterbros Serviceudlejning) vÊret beskÊftiget med service-udlejning. Vores speciale er Festudlejning, Serviceudlejning og Teltudlejning. Vi udlejer alt hvad du skal bruge til festen: borde, stole, glas, tallerkner. Afdelinger i Randers, à rhus, Grenå, Hobro og Odder.
Alsikevej 22, 8920, Randers NV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super fleksibilitet ved bestilling, og alt udstyret var i god kvalitet.
Aflevering og afhentning skete i fin tid ift festen.
Varme anbefalinger!

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Alt forlÞb 100% som lovet. Hvem kan forlange mere?

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Meget tilfreds med telt, borde, stole og service. Dejligt at arbejde med et firma, der har styr på det hele. Tak.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Fin service fra Alt til Festen - Eske. Vi fik, hvad vi havde bestilt, tingene var i god stand, og vi fik tingene i god tid, så vi kunne nå at få arrangeret det hele. Afhentningen foregik også fint og ekspedit.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Alt var i perfekt stand ved levering (bord & stole) og de flotte glas var klar til borddÊkning. Dejligt at vi ikke skulle tÊnke på opvask af glas efter festen.
BÃ¥de levering og afhentning klappede, mange tak.
Vi kontakter jer nÊste gang vi skal holde stor fest:-)
Mvh. Mette Torp

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
God fleksibel service, hjemmesiden er nem at bruge. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen

Ingen finger at sÊtte.
Samt nemt & effektivt med levering og afhentning.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Super fleksibel og fin betjening . Styr på tingene.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
5 stjerne herfra for - hurtig betjening, god kundeservice, lÊkker fadÞl, god informativ hjemmeside og stort udvalg.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Grillmenu med 50 deltagere i telt i haven. Kunne ikke have vÊret bedre. Alt fra tilbud, endelig ordre, telefonisk kommunikation, tilretning af menu og levering klappede 100% - alt iht aftalen og telefonen blev altid taget når rettelser skulle klares. Ligeledes professionel ordrebekrÊftelse pr. mail blev hver gang modtaget ved Êndringer.
Teltet blev opstillet pÃ¥ den aftalte dag af nogle arbejdsomme og venlige fyre. Teltsider med ekstra âvinduerâ blev sat i med et smil sÃ¥ledes vi ogsÃ¥ kunne nyde udsigten fra haven. Borde, stole, duge, kÞleskab og teltbund var i den bedste kvalitet.
Slagterens menu var fin til prisen og blev udfÞrt meget professionelt. Kan kun anbefale Alt Til Festen på hÞjeste niveau hvis man vil undgå selv at skulle koordinere alt for meget.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Alt fungerede perfekt, god service og lÊkkert mad. Absolut noget der tåler en gentagelse.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Vi takker for skarp, punktlig og venlig service.
Ãndringer til aftalen sker hurtigt og effektivt og endda helt op til en uge fÞr.
Vagttelefon tilgÊngelig da vi lÞrdag troede vi manglede noget. Det blev hurtigt fundet.
MVH
Thomas Ehler

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Kan varmt anbefales og alt fungerede uden problemer

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
God kvalitet, service og fleksibilitet ved bestilling og levering.
Alt var som forventet.
Har haft lejet borde, stole, duge, blandet service, fadÞlsanlÊg - alt flot og rent.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Simpelthen sådan en god service og fantastisk vejledning!

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Hvis man holder fest, så kan jeg varmt anbefale alt til festen, de har det hele, og god service, jeg vil helt klart bestille ved dem når jeg holder fest igen.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Vi valgte en fuld pakkelÞsning med telt, borde, stole, service etc til mandens 50 års fÞdselsdag. Inklusiv heltstegt pattegris fra HÞrning Slagteren, som for Þvrigt var top lÊkker mad. Alt fungerede lige fra kommunikation, levering og afhentning. Super nemt :-) Det skal prÞves igen til min egen 50 års fÞdselsdag om nogle år.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Vi havde valgt en totallÞsning med opsÊtning af telt, mad, service osv. Alt har fungeret super godt, og kommunikationen med selskabet har vÊret perfekt.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Kan varmt anbefale alt til festen !!!super service med leje af alt til fest.
Hurtig og affektiv op og nedtagning af telt !!! SÞde venlige chauffÞrer.
Mad fra slagter fra ligeledes til UG
Kun varme anbefalinger herfra..