Rigtig god sparring i fh til stÞrrelse af telt ud fra havens mÃ¥l mv Virkelig god service fra start til slut og fra alle involverede; Lars, dem der knoklede med at sÊtte telt op, chauffÞr der l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
5 fuldt fortjente stjerner. Dialogen har vÊret i top, Lars og Michael lever for sine kunder. Levering, opsÊtning nedtagning og afhentning er gÃ¥et lige efter en snor. HÞrning Slagteren havde styr p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er overordnet tilfreds med leje af teltet. Kommunikationen med Lars omkring leje og opstilling var tip-top, det samme gÊlder for selve telt og gulv, som begge var af den forventede kvalitet. Ops... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var lidt sent ude med at fÃ¥ bestilt til min fest, men det var slet ikke et problem. Jeg blev mÞdt af en utrolig god service og en enorm hjÊlpsomhed hele vejen igennem. Hjemmesiden er super... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Firmaet Alttilfesten.dk A/S har siden 1956 (som Vesterbros Serviceudlejning) vÊret beskÊftiget med service-udlejning. Vores speciale er Festudlejning, Serviceudlejning og Teltudlejning. Vi udlejer alt hvad du skal bruge til festen: borde, stole, glas, tallerkner. Afdelinger i Randers, à rhus, Grenå, Hobro og Odder.
Alsikevej 22, 8920, Randers NV, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super super oplevelse. Kan helt klart anbefales. Leveret en dag fÞr en forventet pga travlhed. Enorm venlig chauffÞr og enorm serviceminded.
Trods sen Êndring/tilfÞjelse til ordre, blev alt leveret.
Kan VARMT anbefales. Stedet hvor vi helt klart vil leje igen

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Super positiv oplevelse at leje udstyr til festen fra Alt til Festen.
Alt var super pÊn, rent og leveret som aftalt. Så vi har kun ros til alle ansatte.
Det bliver også her vi fremover vil leje udstyr, og vores gÊster roste også udstyret.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Kunde for fÞrste gang ðog ABSOLUT ikke sidste gangâïžâïžâïžâïžâïžALT var iordenð¥³

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Leveret og afhentet venligt og prÊcist som aftalt. Har vÊret kunde hos Alttilfesten mange gange nu og er aldrig blevet skuffet!

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Jeg har lejet diverse hos Alt til festen mange gange.
Altid super service, godt humÞr og hurtig ekspedition - også stor hjÊlpsomhed da jeg havde glemt en ting til min ordre ;-)
Kan kun give mine bedste anbefalinger!!!

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
I alle trin fra sammensÊtning af "pakke" til afhentning af grej efter festen, var Alt til Festen en fornÞjelse at arbejde med. Totalt ukompliceret, punktlig, pålidelig og til fair betingelser. Man får lyst til at holde stor fest noget oftere...

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Lejede en Soundboks til vores fest.
Afhentningsstedet var skiftet så den blev leveret og afhentet på vores adresse. Superfin service og den fungerede perfekt :-)
Klar anbefaling fra vores side.

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Tak for en utrolig smidig og nem bestilling, samt rigtig god vejledning hertil. Det hele fungerede over alt forventning lige fra levering til afhentning og det var rigtig god kvalitet af Þl og service. Det spillede bare og gjorde vores store dag så meget nemmere. Kan varmt anbefales til at levere til dit arrangement. Det er ikke den sidste gang vi har brugt alttilfesten.

Alt fungerede perfekt.
Lige fra bestilling, diverse Êndringer til bestilling, levering og afhentning. Servicet var pÊnt uden skrammer og fint rengjort. Muligheden for at bestille vinglas inkl. opvask er simpelthen super. Meget flotte hvide damaskduge. Borde og stole fine og velholdte så alt i alt en god oplevelse at handle med Alt til festen.
Stor anbefaling herfra.

Hej Alt til festen,
I forbindelse med Albertes studenter fest, brugte vi alt til festen. Alt kom i god tid, de satte telt op, lagde gulv, de pillede også ned igen og afhentede.
Kom med extra borde da vi havde bestil for lidt.
Vi kommer til at bruge dem igen.
BH Henrik Overgaard

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Glad og begejstret oplevelser herfra. Vi skulle holde bryllup for 80 mennesker og har aldrig holdt en fest i den stÞrrelse. Vi besÞgte Alt til festen i Randers hvor der var en fin udstilling af deres produkter, der gjorde det nemt og overskueligt at vÊlge hvilke ting vi skulle bruge til vores bryllup, herefter snakkede vi med erfarene folk der hjalp os med også at finde de ting vi ikke selv havde tÊnkt på, det fik festen til at spille på dagen. Alt blev leveret af flinke folk, 2 dage fÞr festen, og fÞrst afhentet 4 dage efter, så der var god mulighed for at pakke ud og pakke ned i ro og fred. Alt i alt en dejlig oplevelse

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Har haft softicemaskiner på plejecenter i 2 dage. Dejlig oplevelse for beboerne, men må sige, at det har vÊret en skidt oplevelse at modtage softicemaskiner stående i bunden af kÞrebure. Ser ikke skÞnt ud og ej heller ergonomisk godt at servere is fra. ChauffÞr heldigvis flink at hjÊlpe vores pedel med at få dem over på et bord. Ville gerne have vidst på forhånd, hvilke vanskeligheder det var at flytte dem - var ikke klar over det var bordmodeller der blev leveret, havde forventet noget let håndterbart. Brugsanvisningen var ikke let forståelig ( måske fordi der manglede klistermÊrker på den ene maskine) Ikke afhentet til aftalt tid.
Vi finder et andet sted at leje nÊste gang.

Det virker BARE !!!
levering som aftalt
afhentning som aftalt.
De bestilte vare er der !
Nemt at holde fest Tak

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Fandt her og lejede den mest fantastiske bar til min fÞdselsdags fest og da jeg også gerne ville have en bacon / nachos varmer skaffede de det til mig.
Baren er helt vildt fed, den var i stÞbt hvid plast og med lys i forskellige farver, som man kunne styre og indstiller med fjernbetjening. Mine gÊster elskede den og den var helt sikkert med til at hÞjne stemningen med det festlige indslag.
Jeg har lejet ved Alt til festen.dk 4 gange nu, og får altid en super service, de tager telefonen og ringer tilbage som lovet, det er nemt at lave aftaler med dem om afhentning osv. og så har de et stort udvalg at vÊlge imellem. tak endnu engang for god service.

Veloverstået Latinerfestival i Latinerkvarteret - Aarhus
Simpelt hen SÃ
god service :) Det virker HVER gang!

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Fantastisk service - som altid! Måtte tilfÞje ekstra udstyr til bestillingen dagen fÞr arrangementet og det var intet problem. Klart anbefalelsesvÊrdigt

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Super fleksibel service og rigtig fine produkter man kan leje - meget anbefalelsesvÊrdig

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Super gode priser og support, da jeg ikke helt havde fået sendt ordren rigtigt afsted var de hurtige og hjÊlpsomme til at då det hele på plads :)

Alt til Festen.dk A/S ããã®åç
Super nemt og få leveret og afhentet alt til sin fest, det vil vi bestemt gÞre igen. Super service.