Door Jessy ben ik heel goed geholpen om mijn I-Watch 11 te kunnen kopen. Door zijn goede uitleg en geduld heb ik besloten om deze I-Watch 11 aan te schaffen.
企業が回答しました
GISTEREN 24-09-2025 EEN BEZOEK GEBRACHT AAN DE WINKEL IN HILVERSUM MET DE BEDOELING OM EEN IPAD AAN TE SCHAFFEN. NA EEN HALF UUR IN DE WINKEL TE HEBBEN DOORGELOPEN NOG GEEN ENKELE AANDACHT VOOR O... もっと見る
企業が回答しました
Onlangs iPhone 15 gekocht. Installeren is tegenwoordig een eitje, leg oude en nieuwe iPhone naast elkaar en volg de instructies. Althans dat dachten we... tijdens het proces vroeg de nieuwe iPhone om... もっと見る
企業が回答しました
Wij hebben op zaterdag 30 november een nieuwe I-pad aangeschaft waar wij ook onze I-mac aan willen koppelen. Met het synchroniseren van onze oude I-pad naar de nieuwe liep het al vast. De volgende mor... もっと見る
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
当該企業による記述

Kerkstraat 32, -, 1211 CN, Hilversum, Noord-Holland, オランダ
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Door Jessy ben ik heel goed geholpen om mijn I-Watch 11 te kunnen kopen.

Website net als vorrige keer 7/10
Winkel ervaring hilversum 3/10
Medewerkers wederom staat te spelen of ze zien de klant en rennen naar achter toe dus maw zoekt u het zelt even uit.
Bij apple komt er iemand vragen netjes of u hulp wil of dat u weet wat u wil maar hier wederom niet geholpen totaal 12 min in de winkel en niet een persoon sprak me aan ja een oudere man die mompelde iets van wat een service zeg en verliet ook de shop dus ja daarom online nu alleen nog alleen als het nergens anders te koop is ik betaal liever meer dan dit als service en u bent al dik boven de gemidelde retail prijs en dan deze service bieden das een dikke no go lijkt meer op de aldi maar daar doe je aldi mee af. Ja idd ben pissig wilde nieuwe macbook pro met 2tb en max chip enz maarja luie mensen wilde niet nu bij apple besteld met ipad pro samen zo zie je wat je mis loopt door dat gedrag de man wilde eeb imac kopen voor zn kleinzoon met accesoires dus ook weg zonde maar terecht doe er wat aan of sluit hilversum gewijn want de omzet hou deze is naast dat kleine winkeltje in amsterdam bijna zeker dat die meer afgelegen zijn meer omzat draaien en dat is omdat ze daar mensen als mens zien

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Thiery en Nick geweldige adviseurs en procesverantwoordelijken om de klant uitstekend van dienst te zijn, met een klantgericht advies en uitvoering !

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Boven verwachting; meer problemen opgelost dan ik voor mogelijk had gehouden. Behulpzaam, inventief, helpen je te besparen!

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Supported by store personnel, they recommended ordering online to have a special price. Their honesty is very much appreciated.
The goods arrived safe and on time, even with the challenge of placing my order before Christmas time.

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Onvoorstelbaar slechte service. Bij aankoop oplader telefoon is een oplader voor modernere iphone aangeraden. Echter bij thuiskomst laadde hij niet op maar liep terug!
Er was niets te regelen en de verkoper herhaalde steeds hetzelfde zinnetje. Wat een beschamende vertoning zeg!

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Duidelijke informatie op de website over het product (Hoesje iPhone 15 Pro) en snelle levering!

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
ik ben zeer tevreden hoe de klantenservice van AMAC mijn klacht heeft afgehandeld. Mijn apple magic keyboard folio I-pad 10.9 deed het niet meer, aangeschaft in 2023. Het personeel in de winkel constateerde dat het keyboard defect was, maar kon en wilde niets voor ons doen. Daarna een mail gestuurd naar de Customer Care
van AMAC waarin wij een beroep deden op de wettelijke garantie en de te verwachten levensduur. Er werd contact met ons opgenomen en wij ontvingen de volgende dag een nieuw keyboard. Ons vertrouwen in AMAC is hersteld. TOP!!!

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Ik ben erg tevreden over de service bij Amac. De service is daar altijd goed, en dit keer werd ik geholpen door Jessy. Hij nam echt de tijd om me te helpen, legde alles duidelijk uit en dacht goed mee. Heel fijn om zo vriendelijk en behulpzaam geholpen te worden. Dankzij hem liep alles soepel en met een goed gevoel de winkel uit!

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Osiris nam alle tijd om te adviseren. Niks pushen oid waardoor ik relaxed kon zijn en knopen kon en durfde door te hakken. Ook laten zien hoe ik de nieuwe IPad kon synchroniseren met oude IPad. Nou dat lukte thuis prima. Dus super blij met de aanschaf!

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Apple ipad met toetsenbord waarvan het toetsenbord niet werkt, de medewerker zei meteen dit is niet hier gekocht wij doen niets, bleef tegen een stelling aanleunen, totale desinteresse, verschillende laptops en iphones heb ik hier gekocht maar mij zien ze hier niet meer

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
De verzending was snel en het product had 100% batterij waarnaar ik zocht. Alleen de uitpak ervaring was minder dan bij een nieuw product. Maar dat kan je verwachten van een OPEN-BOX product.
Kortom erg tevreden met mijn aankoop!

Amac | Apple Premium Reseller - Hilversum からの回答
Slechtste service ooit en als je zegt dat je het niet mee eens bent dan wordt he ter plekke onderbroken en gevraagd of je de winkel wil verlaten en dat ze de politie gaan bellen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。