Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn レビュー 48

4.2

Grote Noord 50, -, 1621 KK Hoorn, Noord-Holland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Power bank besteld, helaas werkte hij niet. Naar de vestiging in Hoorn gegaan waar de medewerkers tot dezelfde conclusie kwamen. Zij hebben een nieuwe besteld, die we twee dagen later konden ophalen... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Goed in het verkopen van dure iPhones, minder goed in zorgvuldigheid bij inruil van gebruikte iPhone voor aanschaf van een nieuwe. Overzetten van gegevens van de oude telefoon naar de nieuwe was een... もっと見る

企業情報

1. パソコン ショップ
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. パソコン アクセサリ店
  4. 携帯電話修理店
  5. ソフトウェア トレーニング機関

当該企業による記述

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dik tevreden

Dik tevreden. Vriendelijk geholpen.

2026年1月31日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Hoorn.

iPhone gekocht

Overzetten van gegevens van de oude telefoon naar de nieuwe was een langdurige kwestie. Bovendien vergat men ook de sim card over te zetten.
Vandaar 3 sterren.

2025年11月1日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de aankoop van je nieuwe iPhone goed verliep, maar het spijt ons dat de afhandeling van de inruil en het overzetten van gegevens niet zo zorgvuldigd was als je mocht verwachten.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit intern om onze processen te verbeteren, zodat dit in de toekomst sneller en zorgvuldiger verloopt.

5つ星のうち5の評価

Prima en direct geholpen.

Prima en direct geholpen.

2025年11月6日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Hoorn.

5つ星のうち5の評価

Mijn nieuwe Macbook Air 15 inch (2025)

werd geholpen door zeer vriendelijk en deskundig personeel. het personeel op zowel de zaterdag als de daaropvolgende maandag (verschillende personen) nam ruim de tijd om zaken uit te leggen en mij op weg te helpen.

2025年10月27日

Vanmiddag de nieuw Iphone 17 opgehaald

Vanmiddag de nieuw Iphone 17 opgehaald. Nieuwe screenprotector er op laten zetten.
Prima en snel geholpen

2025年10月15日

Power bank besteld

Power bank besteld, helaas werkte hij niet.
Naar de vestiging in Hoorn gegaan waar de medewerkers tot dezelfde conclusie kwamen. Zij hebben een nieuwe besteld, die we twee dagen later konden ophalen. Hebben hem eerst getest voordat we hem mee konden nemen.
Top opgelost, ondanks de teleurstelling dat we eerst een kapot exemplaar hadden ontvangen.

2025年10月7日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je in Hoorn goed bent geholpen. We doen ons best om dit soort zaken snel en soepel op te lossen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar!

Bestelling snel geleverd

Bestelling snel geleverd. Vriendelijk en deskundig personeel😁

2025年9月19日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je je bestelling snel hebt ontvangen!

5つ星のうち1の評価

Een imac gekocht in Hoorn en het duurde…

Een imac gekocht in Hoorn en het duurde heel lang (bijna twee maanden) toen ik belde met de klantenservice bleek in de winkel niet aangevinkt dat hij al betaald was dus daarom duurde het zo lang. Nu is hij geleverd en zit het ook bestelde slim dock er niet bij dus moet ik daar weer achteraan.

2025年9月4日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons dat de levering van je iMac zo lang heeft geduurd en dat er onduidelijkheid was over de betaling in de winkel. Dit is niet de service die we nastreven.

Wat vervelend dat het bestelde Slim Dock niet bij je levering zat. Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan raden we aan om dat even te doen. We kijken graag samen met je naar een passende oplossing.

Prima geholpen

Prima geholpen. Ze nemen de tijd voor iedere klant

2025年8月21日

IPhone 15 en IPad 11 Demo

Wij hebben een IPhone 15 en IPad 11 demo producten gekocht en verkeren in nieuwstaat . Service is prima en professioneel. Minpunt vind ik dat je €39,- moet betalen om het overzetten van gegevens van Samsung A14 naar IPhone 15 moet betalen en niet onder de service valt

2025年6月25日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Hoorn!

We nemen je feedback mee in onze gesprekken om de customer journey te verbeteren!

Amac Hoorn

Toine van Amac Hoorn heeft me goed geholpen met het installeren van mijn Apple Watch S10 42mm

2025年5月24日

Amac | Apple Premium Reseller - Hoorn からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Hoorn.

5つ星のうち4の評価

Snel en adequaat geholpen na defect van…

Snel en adequaat geholpen na defect van nieuw aangeschafte oplader.

2025年6月8日

5つ星のうち5の評価

Goede hulp gekregen bij het op orde…

Goede hulp gekregen bij het op orde maken van mijn nieuwe Ipad

2025年5月26日

5つ星のうち3の評価

De medewerker was vriendelijk maar iets te onzorgvuldig

De medewerker was vriendelijk en deskundig maar was in de afwerking van onze aankoop, 2 I pads, wat onzorgvuldig, de dozen vetten ook vermelden dat we een andere aansluiting hadden voor onze oortjes

2025年5月9日

Hi Jan,

Bedankt voor de feedback!
We zullen dit doorgeven aan de winkel.

Makkelijke en toegankelijke site

Makkelijke en toegankelijke site. Behulpzaam mbt oplossen van mijn foute bestelling opdat ik era snel kon ophalen.
Goede vragen mbt aanvullende producten.

2025年3月13日

Bedankt voor je review.
Super fijn dat alles zo goed verlopen is!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。