Amac | Apple Premium Reseller - Zeist レビュー 44

4.0

Slotlaan 174, -, 3701 GS Zeist, Utrecht, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Prima geholpen toen het keyboard en de muis met mijn al wat oudere MacMini geen verbinding wilde maken. Nu werkt alles weer prima zoals vanouds.

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち5の評価

Liudger(verkoper) hielp bij de aankoop. Hij is een hartelijke, vriendelijke en geduldige verkoper. Nam de tijd, informeerde en hielp goed met zaken over te zetten en te installeren. Heel tevreden... もっと見る

企業情報

1. パソコン ショップ
  2. 携帯電話アクセサリ店
  3. パソコン アクセサリ店
  4. 携帯電話修理店
  5. ソフトウェア トレーニング機関

当該企業による記述

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Prima geholpen toen het keyboard en de…

2026年3月13日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Zeist!

5つ星のうち2の評価

Laaaaangg wachten en geen hulp

Laaaaangg wachten en toen pas aan de beurt. Een andere wachtende klaagde ook steen en been. Ik had een muis gekocht, maar die blijkt niet te scrollen. Nu blijkt dat daarvoor een nieuwere versie operating systeem nodig is. Dat staat nergens op de doos en had door de verkoper ook even vermeld mogen worden. Ik heb dus niks aan deze muis, maar kon geen geld terug krijgen, want er waren 2 weken verstreken. Dat is toch geen inruiltermijn. Ik werd verwezen naar Apple, wat een waardeloze houding richting klanten.

2026年3月3日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je review! Vervelend om te horen dat de muis niet naar behoren werkt. Dat is natuurlijk niet de service die wij willen bieden.

Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan raden we aan om dat even te doen. We kijken graag samen met je naar een mogelijke passende oplossing.

Aankoop Macbook

Ik ben op een vriendelijke manier volledig geholpen met uitgebreid advies en extra tips

2025年11月10日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Zeist.

5つ星のうち1の評価

Personeel niet vooruit te branden

Personeel niet vooruit te branden! Weigeren om na te gaan hoe het met de bestelling staat! Moet ik zelf maar uitzoeken via hulplijn van Amac.

2025年10月29日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring! Wij nemen dit zeker mee in onze gesprekken om de communicatie over bestellingen en de klantervaring te verbeteren.

Goede feedback

2025年10月6日

Inloggen personeelsleden!!!!

Ik kwam bij de Amac in Zeist om een reparatie te laten uitvoeren aan mijn Ipad. Zij konden mijn Ipad niet aannemen omdat er niemand van de 5 personeelsleden kon inloggen op het systeem !!!! Dat kan zou je zeggen maar niet als ik eerst gebeld had van tevoren of ik langs kon komen. Dus ik een half uur rijden naar Zeist en dan kan je niet geholpen worden, parkeergeld en weer en half uur terug. Ik vindt dit echt te triest voor woorden. Super SLECHT service. Zeggen ze ook nog kan u niet naar een andere Amac rijden !!! Die zijn nog verder weg en wie zegt mij dat het personeel daar wel kan inloggen.

2025年10月4日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad bij onze Amac Store in Zeist. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen heel goed dat het frustrerend is als je na een telefoontje en een rit naar de winkel toch niet geholpen kunt worden.

Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We nemen dit intern op met de betrokken vestiging, zodat we herhaling kunnen voorkomen.

Heb je al contact gehad met onze klantenservice? Zo niet, dan raden we aan om dat even te doen. We kijken graag samen met je naar een passende oplossing.

Behulpzaam

Behulpzaam, mededeelzaam, ervaren, prettige houding. Bereid om mij info te blijven geven ook na sluitingstijd.

2025年9月30日

klantvriendelijkheid ver te zoeken

Ik was op 5 september 2025 om 17:46 bij AMAC Zeist om een nieuwe iPhone te kopen. Helaas stond het personeel al buiten de winkel, bezig met het afsluiten. Er was geen mogelijkheid meer om geholpen te worden, terwijl de winkel officieel nog open had moeten zijn. Ik kreeg alleen de mededeling dat ik zaterdag terug kon komen. Dit voelde weinig klantvriendelijk en heeft mij doen besluiten elders mijn aankoop te doen.

2025年9月5日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je review! Onze winkel is officieel geopend tot 17:30 uur. Helaas was je bij aankomst om 17:46 uur net na sluitingstijd en was ons personeel al bezig met het afsluiten van de winkel.

We begrijpen dat dit vervelend voor je was en hopen je bij een volgend bezoek binnen onze openingstijden alsnog goed te kunnen helpen.

5つ星のうち4の評価

Tablet die het niet meer doet

Het werd duidelijk verteld dat bij het nakijken van je oude tablet dat -als hij echt stuk was -je het geld kwijt was….

2025年8月23日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Altijd vervelend als je iPad kapot gaat. We geven je graag een goede voorlichting voordat je overgaat tot repareren.

Twee macbooks air!

Met het idee gebruik te maken van een zomeraanbieding van AMAC om een 7 1/2 jaar oude MacBook Air te vervangen, bezochten we de winkel in Zeist. De keuze viel op een bepaalde kleur: die bleek op voorraad. Vlot geholpen door Matthijs met de afspraak van overzetten van gegevens. Dat laatste had ik ook zelf gekund, maar had vele uren gekost. Na ophalen bleek het overzetten 100% gelukt. Dus ook de andere MacBook Air een paar dagen later vervangen, inclusief overzetten van gegevens. Wederom door Matthijs geholpen. Binnen een dag gereed.
De eerste van de twee gekochte Macbooks heeft mogelijk een lichtsensor probleempje, maar dat test ik nog uit.

2025年7月21日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Zeist. We wensen je heel veel plezier met je aankoop!

Fijn geholpen.

2025年7月15日

Amac | Apple Premium Reseller - Zeist からの回答

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Zeist.

5つ星のうち5の評価

De medewerker heeft ons geduldig en…

De medewerker heeft ons geduldig en vriendelijk geholpen met instellingen die we verkeerd hadden gedaan.
Hij nam alle tijd en hielp ons zeer goed!
Heel erg blij mee

2025年7月19日

Live beter dan online

Heel tevreden over de aankoop en de service. Altijd blij om dit soort zaken live te kunnen kopen ipv online.

2025年6月26日

5つ星のうち4の評価

Goede service in winkel

Goede service in winkel; heldere uitleg en advies over product (MacBook) en vriendelijk te woord gestaan.

2025年1月27日

Goedemiddag,

Wat fijn dat je een review hebt achtergelaten.
We zien je graag terug bij je volgende bezoek!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。