Aalborg MÊgleren レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg modtog faglige god rÃ¥dgivning under hele forlÞbet. Bo Lynge fra Aalborg MÊgleren var god til at fÞlge op, give informationer og forklare processen ift. boligsalg. Boligen blev solgt til prisen og... もっず芋る

Vi har netop solgt vores hus, hvilket foregik hurtigt og smertefrit. Samtidig er alt omkring salget fra start til slut blevet behandlet meget professionelt og respektfuldt. Alle aftaler blev overh... もっず芋る

I forbindelse med salg af min mors hus oplevede vi en utrolig og oprigtig nÊrvÊrende mÊgler der gjorde mere end forventet. NÃ¥r en gamle mor har svÊrt ved at forstÃ¥r papirer, signeringer og diverse a... もっず芋る

Bo fra Aalborg MÊgleren var en rigtig stor hjÊlp for os, hvor han som kÞbsmÊgler bÃ¥de gav faglig rÃ¥dgivning med bl.a. en grundig markedsanalyse og lavpraktisk rÃ¥d og vejledning, hvilket gav en hÞj gra... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Vi er drevet af at hjÊlpe ambitiÞse boligsÊlgere, der reelt Þnsker og har brug for en dygtig mÊgler. En boligsÊlger som ved, at pris og kvalitet gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Vi vÊrdsÊtter friheden til at tage netop de opgaver, som vi er bedst til - dem som vi synes er VIRKELIG spÊndende og pÊnt nej tak til dem, hvor vi enten ikke er bedste mand pÃ¥ bolden eller dem hvor det ikke kilder i maven. Vores kernevÊrdier er nordjysk kÞbmandskab, jordbundethed og en ydmyg tilgang til den omstÊndighed, at vi lever af at forestÃ¥ en af de stÞrste Þkonomiske dispositioner i et menneskes liv – nemlig en ejendomshandel. Vi er den personlige, tilstedevÊrende mÊgler, der faktisk gerne vil tale med dig. Vi betragter det som et privilegium at betjene dig - det er det, som vi er her for - og boligsalg er ikke noget, som du skal nÞjes med at selvbetjene dig til! Med mere end samlet 40 Ã¥rs erfaring i branchen har vi et solidt fodfÊste og en udprÊget erfaring - og det er derfor, at vi ved, at alle finder hjem nÃ¥r de handler hos os. Hvis sÊlger en ejendom som ikke er placeret i Aalborg og Omegn og din ejendom samtidig hÞrer til liebhaverkategorien sÃ¥ gÃ¥ til Liebe.dk. Virksomheden er specialiseret i salg af liebhaverejendomme i hele Danmark.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Brug ikke Aalborg MÊgleren til hussalg

At skulle sÊlge sit hus er en tillidssag. Den sag ville jeg ikke lÊgge i hÊnderne på Aalborg MÊgleren. Dels virker det ikke som om der er en forståelse for markedet, og dels skal man ikke regne med at man får sÊrligt mange informationer under forlÞbet. Og det har man som sÊlger virkelig behov for! Faktisk lykkedes det slet ikke Aalborg MÊgleren at sÊlge vores hus, men for dem hedder det tilsyneladende IKKE solgt eller gratis. Vi fik en regning på 1200 kr. for "Dokumentationsomkostninger" og det er på trods af at alle lovpligtige dokumenter i forbindelse med salget skaffede vi selv!
VÊlg en anden mÊgler end Aalborg MÊgleren

2017幎9月12日
自発的なレビュヌ

FuldstÊndig fantastisk!

Alle kender en mÊgler – enten tÊt pÃ¥ eller perifÊrt. I mit tilfÊlde kender jeg to. Da jeg skulle sÊlge mit hus, blev de begge hevet ind, sÃ¥ jeg kunne fÃ¥ det bedste bud pÃ¥ at sÊlge min bolig.

Jeg havde ingen personlige relationer hos Aalborg MÊgleren, men qua deres enorme aktivitet pÃ¥ de sociale medier kombineret med deres tilstedevÊrelse lokalt i Aalborg, ville jeg ogsÃ¥ gerne have et bud fra dem. Ærligt, i starten var det bare for at fÃ¥ en pris – jeg havde ikke intentioner om at vÊlge dem til at sÊlge mit hus, da de jo ikke tilhÞrte mit personlige netvÊrk.

De to andre mÊglere vurderede mit lille rÊkkehus i Frejlev til en udbudspris på 1.550.000,-. En realistisk salgspris på 1.500.000,- var, hvad jeg skulle forvente, lÞd det.
Det synes jeg var rigtig fint, så da jeg aftalte med Bo Lynge at svinge forbi hans kontor en sen fredag eftermiddag, var det blot med intentionen om at takke pÊnt nej tak, da jeg ville vÊlge en af de to andre.

Da vi satte os ned, og Bo fremlagde materialet, skete der dog et eller andet. Bo lagde ud med en udbudspris pÃ¥ 1.678.000,-! AltsÃ¥ ca. 130.000,- mere end de to andre. Jeg tÊnkte fÞrst, at der mÃ¥tte vÊre noget galt. Hvordan kan mÊglere til et lille rÊkkehus i udkanten af Aalborg vÊre sÃ¥ uenige omkring en udbudspris. Men Bo stod fast og efter lidt forhandling endte vi pÃ¥ en udbudspris pÃ¥ 1.648.000,-. Efter mit Þnske – Bo mente stadig, at det skulle vÊre hÞjere, men jeg var bange for at skrÊmme potentielle kÞbere vÊk. Derudover var Bo oprigtig opsat pÃ¥ at fÃ¥ ordren. Med udsigten til en fornuftig Þkonomi og den rigtige mavefornemmelse, valgte jeg Aalborg MÊgleren.

Der gik ikke sÊrlig mange dage, fÞr det fÞrste bud på huset kom. Der blev booket mange fremvisninger på få dage, og igennem hele forlÞbet blev jeg holdt fuldstÊndig ajour med, hvad der skete omkring mit boligsalg. Efter kun 2 uger blev boligen solgt til 1.610.000,-. Altså langt hÞjere end hvad jeg nogensinde havde troet muligt.

Fra fÞrste mÞde med Bo Lynge, til mailkorrespondancen med pigerne hos Aalborg MÊgleren omkring de administrative tiltag, og til jeg endte med en underskrift af kÞbskontrakten, har jeg vÊret ovenud tilfreds. Jeg har sjÊldent oplevet en service og Êrgerrighed for at hjÊlpe en kunde i et sÃ¥dant omfang, hvilket ogsÃ¥ er grunden til, at jeg tager mig tid til denne anbefaling. Der har vÊret en helt Êrlig intention om, at give mig som kunde den bedste oplevelse – og mest muligt pÃ¥ bankbogen i sidste ende. Aalborg MÊgleren Þjnede ikke blot et hurtigt salg, men havde hele tiden in mente, at jeg skulle have en forretning ud af det.

Hvad kan alt dette koges ned til? Det er meget simpelt. Aalborg MÊgleren har sikret mig en langt stÞrre Þkonomisk gevinst end en anden mÊgler ville. Derudover har de ikke gÃ¥et pÃ¥ kompromis med kundeoplevelsen, som – for mig – har vÊret fuldstÊndig exceptionel.

”Jamen der mÃ¥ da vÊre noget negativt ved oplevelsen”, tÊnker du mÃ¥ske? Tja, til-salg skiltet er endnu ikke blevet afhentet, men det tilskriver jeg blot ferie-travlhed  Jeg har virkelig intet negativt at fremhÊve.

Aalborg MÊgleren får mine bedste anbefalinger, og de har i mig sikret sig en ambassadÞr fremadrettet!

2016幎8月1日
自発的なレビュヌ