Super vare, fin levering - god service, og oven i kÞbet en håndskrevet hilsen og have Firmaet kan kun anbefales .....
äŒæ¥ãåçããŸãã
SpÊndende med anderledes butik i SÊby. Vi har kÞbt tÊppe samt Marokkopuf, som vi er meget glade for og passer fint ind i vores hjem. Vi har fÃ¥et fine informationer angÃ¥ende fremstilling og symboler.... ãã£ãšèŠã
SpÊndende ny forretning i SÊby med kvalitetstÊpper og andet hÃ¥ndvÊrk fra Marokko - og et godt initiativ, hvor Ayoob handler med Nordafrikanske kvinder i et cooperativ. Vi har fÃ¥et en super god service... ãã£ãšèŠã
Amlou er et modsvar pÃ¥ mainstream og kÞb og smid vÊk kulturen, da de naturlige tekstiler har en lang levetid. Tendensen har lÊnge vÊret at spore i forhold til fÞdevarer, hvor forbrugerne aktivt tilvÊlger Þkologiske og bÊredygtige fÞdevarer â pÃ¥ samme mÃ¥de Þnsker Amlou at tilbyde naturlige tekstiler til et bÊredygtigt hjem. TÊpperne er knyttet af naturfibre, hvor kvinderne fÞrst karter ulden fÞr spinding og derefter pÃ¥begynder knytningen af tÊppet. Naturmaterialer er slidstÊrke og farverne i tekstilerne er kÊlet ind i fibrerne, hvorfor de vil bevare deres kraft. Fremstilling af tekstiler er en Êdel gammel kunst og Amlou Þnsker at tilbyde et alternativ til syntetisk masseproduktion. Amlou kan derfor garantere, at tekstilerne fortsat fremstilles efter gammel tradition, og at der udelukkende anvendes naturprodukter.
à lborgvej 132, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
Firmaet kan kun anbefales .....

Amlou ããã®åç
Fantastisk smukke og meningsfulde produkter â€ïž og sÃ¥ har jeg har aldrig oplevet, sÃ¥ god en service!
Bestilte en Karma taske, som kom lynhurtigt med DAO, tasken havde desvÊrre en fejl, og jeg skrev til Amlou. Havde hurtigt svar - De var kede af fejlen og takkede for at jeg havde gjort opmÊrksom pÃ¥ det, sendte mig en ny Karma taske og en ekstra lille projekttaske som tak, og den oprindelig taske med fejlen fik jeg lov at beholde. Jamen altsÃ¥, det er mig der takker ð€ Det her firma har ikke blot smukke vÊrdier i deres produkter, man mÊrker ogsÃ¥ vÊrdien âbe the changeâ i kommunikationen med dem â€ïž Det er inspirerende og bemÊrkelsesvÊrdigt ðð»

Amlou ããã®åç
Jeg er meget glad for min projekttaske i lÊder. Selvom den ikke er så stor, kan den alligevel indeholde et mindre strikketÞj. SÊrligt til rejser er den helt perfekt.

Amlou ããã®åç
Jeg syntes godt om ideen med Amlou projektet og har modtaget dejligt uldgarn af fin kvalitet til en god pris

Amlou ããã®åç
Pga covid 19, gik der lidt tid, men I var sÞde til at orientere om, hvor langt vi var i processen.ð

Amlou ããã®åç
Det tog Ca 8 uger fÞr jeg fik mine vare. De tilbÞd at sende olien fÞrst. Jeg valgte at få garn og olie samlet. I vente tiden fik jeg jÊvnligt en mail fra dem.

Amlou ããã®åç
alt kom godt hjem til mig, jeg har intet at beklage mig over.

Amlou ããã®åç
Fin service. Godt projekt - glÊder mig til at trylle med garnet.

Amlou ããã®åç
I've received a very wonderful travel leather bag ð!!!the seller and staff are very "pro" and more....human!ðthey've proposed me different colors of leather before finding the good one!very patient with a order specially for með!During the quarantine, kept in touch with me about troubles shipping ....took care of me I've appreciated !
Now I'm ready to travel with this beautiful travel bag as soon as it will be possible !ð€I recommand their creations in leather of High quality!ð€©
Emmanuelle !

Amlou ããã®åç
Jeg er så heldig at have kÞbt det flotteste tÊppe - ja, jeg vil nÊrmest kalde det et kunsthåndvÊrk af Amlou.
Amlou får 5 stjerner for deres venlighed, hurtig levering og de smukke bÊredygtige boligtekstiler.

Amlou ããã®åç
Jeg har nu den flotteste clutch af superlÊkker skind. Den er jeg vild glad for. Tak Ayoub.

Amlou ããã®åç
Vi har kÞbt de smukkeste puder, som i den grad pynter i vores sofa. Tak til Amlou for skÞn inspiration, et smukt koncept og super service.
SpÊndende ny forretning i SÊby med kvalitetstÊpper og andet håndvÊrk fra Marokko - og et godt initiativ, hvor Ayoob handler med Nordafrikanske kvinder i et cooperativ. Vi har fået en super god service og glÊder os til at lÊse den vedlagte skrivelse, som fortÊller, hvordan de forskellige symboler, der en vÊvet/ knyttet/broderet ind i tÊppet, skal tolkes. Vi kan varmt anbefale stedet. AG + H Hansen
Jeg elsker mit marokkanske tÊppe fra Amlou. Det er endnu flottere i virkeligheden end på hjemmesiden. Rigtig god og passioneret service.