De varer jeg har kÞbt er bÃ¥de smukke og af god kvalitet. Derfor positiv oplevelse ved mit fÞrste kÞb. Det bliver ikke sidste gang jeg bestiller hos BY Elinesâºïž
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering og modtaget mine vare som var pakket meget fint sÃ¥ der er passet godt pÃ¥ mine skrÞbelige julestjerner under transporten. De er sÃ¥ smukke og fine og god kvalitet - stor anbefaling herf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Dejlig butik, dejlig overskuelig hjemmesideð€© Og en rigtig god betjening. Lidt for en hver smag, isÊr med smykkerne, der er ogsÃ¥ lidt at vÊlge imellem til den yngre generation.
En positiv oplevelse. Meget hurtig ekspedition. LÊkker Strikkering, som er i brug.
äŒæ¥ãåçããŸãã
BY Elines er en webshop og livsstilbutik med lÊkker keramik, unikke malerier, bolig design, kurve flet, fairtrade produkter samt strikke tilbehÞr. Hos os er kunden og den gode oplevelse altid i centrum. Vi er drevet af passionen til lÊkkert design, godt håndvÊrk samt bÊredygtige produkter. Alle er ting som går godt hånd i hånd og er grundlaget bag BY Elines. Vi bestrÊber os på at vÊlge produkter der matcher den nordiske stil og de nuvÊrende trends til glÊde for vores kunder. Vi har bla. forhandlingen af Fairtrade Bolga kurve fra Hammershus Fairtrade, Faitrade smykker fra KAZURI Scandinavia, bÊredygtige kurve/tasker fra Madam GrÊskar og de lÊkre uldplaider fra bySkagen. Vi glÊder os til at byde jer velkommen som kunde i vores shop og butik. Se mere på www.byelines.dk
Egevej 11, Abild, 6270, TÞnder, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç

BY Elines ããã®åç
Hurtig levering og modtaget mine vare som var pakket meget fint så der er passet godt på mine skrÞbelige julestjerner under transporten.
De er så smukke og fine og god kvalitet - stor anbefaling herfra.

Hurtig ekspeditionen . Varen var hurtig fremme uden problemer

BY Elines ããã®åç
fik en virkelig dårlig lavet taske, og har derefter prÞvet at komme i kontakt med jer uden held

BY Elines ããã®åç
Sehr schneller Versand nach Deutschland, Sonntag bestellt, Mittwoch schon da. Die Korbtasche sieht sehr hÃŒbsch aus, die Beschenkte ist begeistert.

BY Elines ããã®åç
Meget fint og hurtig levering varen som forestillet virkelig flotâ€ïž
God butik
Anbefaler megetâïžâïžâïžâïžâïž

BY Elines ããã®åç
Varen levede helt op til forventning, og var pakket godt og forsvarligt ind
Anbefales herfra.