Super vare, fin levering - god service, og oven i kÞbet en håndskrevet hilsen og have Firmaet kan kun anbefales .....
äŒæ¥ãåçããŸãã
I've received a very wonderful travel leather bag ð!!!the seller and staff are very "pro" and more....human!ðthey've proposed me different colors of leather before finding the good one!very patie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
SpÊndende med anderledes butik i SÊby. Vi har kÞbt tÊppe samt Marokkopuf, som vi er meget glade for og passer fint ind i vores hjem. Vi har fÃ¥et fine informationer angÃ¥ende fremstilling og symboler.... ãã£ãšèŠã
SpÊndende ny forretning i SÊby med kvalitetstÊpper og andet hÃ¥ndvÊrk fra Marokko - og et godt initiativ, hvor Ayoob handler med Nordafrikanske kvinder i et cooperativ. Vi har fÃ¥et en super god service... ãã£ãšèŠã
Amlou er et modsvar pÃ¥ mainstream og kÞb og smid vÊk kulturen, da de naturlige tekstiler har en lang levetid. Tendensen har lÊnge vÊret at spore i forhold til fÞdevarer, hvor forbrugerne aktivt tilvÊlger Þkologiske og bÊredygtige fÞdevarer â pÃ¥ samme mÃ¥de Þnsker Amlou at tilbyde naturlige tekstiler til et bÊredygtigt hjem. TÊpperne er knyttet af naturfibre, hvor kvinderne fÞrst karter ulden fÞr spinding og derefter pÃ¥begynder knytningen af tÊppet. Naturmaterialer er slidstÊrke og farverne i tekstilerne er kÊlet ind i fibrerne, hvorfor de vil bevare deres kraft. Fremstilling af tekstiler er en Êdel gammel kunst og Amlou Þnsker at tilbyde et alternativ til syntetisk masseproduktion. Amlou kan derfor garantere, at tekstilerne fortsat fremstilles efter gammel tradition, og at der udelukkende anvendes naturprodukter.
à lborgvej 132, 9300, SÊby, ãã³ããŒã¯
SpÊndende med anderledes butik i SÊby. Vi har kÞbt tÊppe samt Marokkopuf, som vi er meget glade for og passer fint ind i vores hjem. Vi har fået fine informationer angående fremstilling og symboler. Absolut et besÞg vÊrd.
Hanne Fuglsang og Benny Pedersen
A wonderful oasis filled with history and amazing art. Super service and high quality products
Straks man trÊder ind i butikken bliver man mÞdt med smil og stor venlighed.Dejlige varme farver og indretningen bÊrer prÊg af hvor tÊpperne stammer fra.
SpÊndende at hÞre om de mange symboler som er vÊvet ind i de forskellige tÊpper. Man får en forståelse for det store arbejde der er lagt i de smukke tÊpper. Vi kommer helt sikkert igen også for at se nÊrmere på de andre håndlavede varer.
Utroligt spÊndende forretning med stort udvalg af Marrokanske tÊpper og andre spÊndende ting. Det er bestemt en god oplevelse at besÞge Ayoup i Amlou.
Super professional and lovely people. Quick delivery and the product is exactly similar to the photos - even prettier. I give my warmest recommendations to Amlou.

Amlou ããã®åç