Ammenam レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god service, hurtig levering og gode priser, ville Þnske vi kendte til siden med vores fÞrste barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!

䌁業が回答したした

Intet dÃ¥rligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte sÞndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive pÃ¥ hendes Instagram mm. HvornÃ¥r hun holder ferie eller lign... もっず芋る

䌁業が回答したした

Gode priser og hurtig forsendelse 👌🏻 Vi handler her ca en gang om mÃ¥neden og fÃ¥r nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og sÃ¥ er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte i gÃ¥r kl 12 og har allerede fÃ¥et pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare sÃ¥ dejligt! Vi var lÞbet tÞr for modermÊlkserstatning og havde vÊret forbi 5-7 supermarkeder uden he... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛の店
  2. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Ammenam.dk Þnsker at give skÞnne forÊldre og babyer et stort udvalg af babymad til bÞrnevenlige priser! Rigtig mange forÊldre kÞber deres modermÊlkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sÊtter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 44ä»¶

レビュヌを曞く

100% tilfreds

Har handlet hos ammenam nogle gange og det er blevet min favorit når jeg skal bestille stÞrre mÊngder mÊlkeerstatning. Overskuelig hjemmeside, virkelig god pris og så hurtig levering. Der står typisk hvor lang levering man kan forvente så det hele virker meget lige til.
100% tilfreds!

2024幎10月22日

KÊre Sonsy.

Tak for anbefalingen. Det er godt at hÞre at alt spiller og du får en hurtig levering.

Har alt man skal bruge

Godt udvalg, fair priser og hurtig levering. Min go-to hjemmeside, når vi skal bestille MME, grÞd, posegrÞd og vådservietter :)

2024幎10月21日

KÊre Sanni.

Tusind tak for anbefalingen! Dejligt der er det meste af hvad du skal bruge ;)

Hilsen Sandra

Den hurtigste levering, gode priser

Den hurtigste levering, super service og med altid en sÞd lille besked om tak for og stÞtte den lille netbutik.

Rigtig gode priser i forhold til butikkerne, kan varmt anbefales.

2024幎10月6日

KÊre Carina.

Jeg siger tusind tak for stÞtten :) Det betyder virkelig meget. Tak for anbefalingen

Hilsen Sandra

Hurtigt levering og god service

Hurtigt levering og god service. Det vil jeg varm anbefale at handle hos dem, hvis man er brug for baby mÊlkepulver.

2024幎10月4日

Hej Wenxia.

Tusind tak for anbefalingen. God service levede op til forventningerne.

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales at handle ved ammenam. Hurtig plukning, afsendelse og modtagelse af vare. Varen var pakket omhyggeligt.

2024幎9月27日

KÊre Maria.

Dejligt det gik hurtigt og pakken kom sikkert frem :)

Hilsen Sandra

Hurtig levering og god service

Mine varer blev hurtigt leveret og man fik en hyggelig lille personlig besked med i pakken.

Meget tilfreds med handlen :)

2024幎9月27日

Hej Kristine.

Tak for anbefalingen, godt du er tilfreds :D

Fantastisk kundeservice!!

Jeg bestilte mam sutteflasker og andre ting pÃ¥ ammenam, som hurtigt blev leveret. DesvÊrre var der en produktionsfejl pÃ¥ mam flaskerne. Jeg kontaktede Sandra pr. Mail som hurtigt lÞste problemet ved at sende to nye flasker og refundere en del af pengene tilbage. Helt fantastisk kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos ammenam .dk Det er ikke sidste gang jeg handler der! De bedste anbefalinger herfra 🙏🏻

2024幎9月24日

Hej Kristina.

Tusind tak for din anbefaling. Godt vi fik det lÞst på god vis :)

Hilsen Sandra

Virkelig gode varer af forskellig art

Virkelig gode varer af forskellig art og man får varen hurtig og det står også tydeligt på hjemme siden om en varer er udsolgt hvilket er rart.

Tak fordi man kan anskaffe de ting man skal bruge i dagligdagen 😊

Mikkel

2024幎9月6日

KÊre Mikkel.

Tusind tak for anbefalingen! Webshoppen er lavet for at gÞre en forskel til bÞrnefamilier, så det er dejligt at netop dét lyder til at lykkes :)

Meget tilfreds

Hurtig legering og jeg er meget tilfreds. Jeg vil gerne handle her igen og kan klart anbefale!

2024幎9月7日

KÊre Amanda.

Tak for anbefalingen og stjernerne :D

Du er selvfÞlgelig velkommen på shoppen en anden gang ;)

Nemt

Nem og overskuelig hjemmeside. Rigtig gode priser på modermÊlkserstatning. Hurtig ekspedition

2024幎9月3日

Hej Mads.

Dejligt du kan lide webshoppen og er godt tilfreds :D

Tak for anbefalingen.

Fantastisk hjemmeside

Det er dejligt af man kan bestille en mandag og sÃ¥ fÃ¥ det tirsdag jeg er sÃ¥ glad for af bruge Ammenam Det er ogsÃ¥ dejligt af det ikke er sÃ¥ dyrt sÃ¥ alle kan vÊre med 😊😊😊😊

2024幎9月3日

KÊre Nanna.

Fedt det gik så hurtigt - dejligt du er glad for siden! Tak for anbefalingen.

Super god oplevelse

super gode priser, hurtig levering. Bestilte sÞndag, modtog tirsdag. Kan kun anbefales!

2024幎9月1日

Hej Julie.

Jeg er glad for du har haft en god oplevelse :) Tak for anbefalingen.

Hurtig levering og billige priser

Hurtig levering og billige priser

Når man står og lÞber nÊsten tÞr for MME, og gerne vil spare lidt penge, så er det nemt at bestille fra Ammenam og med levering dagen efter. Det er jo win win. Vi er meget tilfredse og kÞber stort ind hver gang.

2024幎8月30日

Ammenam からの回答

KÊre Sara. Tak for anbefalingen! Dejligt i er tilfredse og alt er gået som det skulle - hurtigt!

Hilsen Sandra

Super hurtig og god service

Super hurtig og god service, vi bestilte en stor mÊngde modermÊlkserstatning til vores sÞn og fik det allerede efter 1.5 dag :)

2024幎8月21日

Hej Sofie.

Tak for de flotte ord og fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Fantastisk oplevelse.

Nu har jeg bestilt hos Ammenam/Sandra to gange, hvilket har vÊret helt fantastisk begge gange, hvor tingene bare går virkelig stÊrkt.

Udover den hurtig leveringstid er kundeservicen helt i op og Sandra er virkelig fantastisk til at svare når man har et spÞrgsmål angående en ordre eller bare til et produkt.

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller på ammenam.dk :-)

2024幎8月24日

KÊre Michella.

Tusind tak for din anmeldelse! Du skal vÊre megte velkommen en anden gang :) Jeg er glad for du er tilfreds :)

Super!!!

Super godt udvalg af modermÊlkserstatning, super god pris og mega hurtig levering. Bestilte tirsdag og havde pakken dagen efter.
Kan kun anbefale at handle hos Ammenam!

2024幎8月8日

Hej Marianne.

Tak for din anbefaling dejligt det hele bare spiller :D

/Sandra

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。