Super god service, hurtig levering og gode priser, ville Þnske vi kendte til siden med vores fÞrste barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Intet dÃ¥rligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte sÞndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive pÃ¥ hendes Instagram mm. HvornÃ¥r hun holder ferie eller lign... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode priser og hurtig forsendelse ðð» Vi handler her ca en gang om mÃ¥neden og fÃ¥r nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og sÃ¥ er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte i gÃ¥r kl 12 og har allerede fÃ¥et pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare sÃ¥ dejligt! Vi var lÞbet tÞr for modermÊlkserstatning og havde vÊret forbi 5-7 supermarkeder uden he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ammenam.dk Þnsker at give skÞnne forÊldre og babyer et stort udvalg af babymad til bÞrnevenlige priser! Rigtig mange forÊldre kÞber deres modermÊlkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sÊtter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
KulsÞvej 5, 4760, Vordingborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Har handlet hos ammenam nogle gange og det er blevet min favorit når jeg skal bestille stÞrre mÊngder mÊlkeerstatning. Overskuelig hjemmeside, virkelig god pris og så hurtig levering. Der står typisk hvor lang levering man kan forvente så det hele virker meget lige til.
100% tilfreds!

Ammenam ããã®åç
Jeg har bestilt fÞrste gang ,men jeg fik en hurtig levering .Super service ð

Ammenam ããã®åç
Godt udvalg, fair priser og hurtig levering. Min go-to hjemmeside, når vi skal bestille MME, grÞd, posegrÞd og vådservietter :)

Fantastisk hurtig levering og rigtig gode priser. Stor anbefaling herfra <3

Ammenam ããã®åç
Den hurtigste levering, super service og med altid en sÞd lille besked om tak for og stÞtte den lille netbutik.
Rigtig gode priser i forhold til butikkerne, kan varmt anbefales.

Ammenam ããã®åç
Hurtigt levering og god service. Det vil jeg varm anbefale at handle hos dem, hvis man er brug for baby mÊlkepulver.

Ammenam ããã®åç
Kan varmt anbefales at handle ved ammenam. Hurtig plukning, afsendelse og modtagelse af vare. Varen var pakket omhyggeligt.

Ammenam ããã®åç
Mine varer blev hurtigt leveret og man fik en hyggelig lille personlig besked med i pakken.
Meget tilfreds med handlen :)

Ammenam ããã®åç
Jeg bestilte mam sutteflasker og andre ting pÃ¥ ammenam, som hurtigt blev leveret. DesvÊrre var der en produktionsfejl pÃ¥ mam flaskerne. Jeg kontaktede Sandra pr. Mail som hurtigt lÞste problemet ved at sende to nye flasker og refundere en del af pengene tilbage. Helt fantastisk kundeservice! Jeg kan klart anbefale at handle hos ammenam .dk Det er ikke sidste gang jeg handler der! De bedste anbefalinger herfra ðð»

Ammenam ããã®åç
Gode priser på modermÊlkserstatning og hurtig levering

Ammenam ããã®åç
Virkelig gode varer af forskellig art og man får varen hurtig og det står også tydeligt på hjemme siden om en varer er udsolgt hvilket er rart.
Tak fordi man kan anskaffe de ting man skal bruge i dagligdagen ð
Mikkel

Ammenam ããã®åç
Hurtig legering og jeg er meget tilfreds. Jeg vil gerne handle her igen og kan klart anbefale!

Ammenam ããã®åç
Nem og overskuelig hjemmeside. Rigtig gode priser på modermÊlkserstatning. Hurtig ekspedition

Ammenam ããã®åç
Det er dejligt af man kan bestille en mandag og sÃ¥ fÃ¥ det tirsdag jeg er sÃ¥ glad for af bruge Ammenam Det er ogsÃ¥ dejligt af det ikke er sÃ¥ dyrt sÃ¥ alle kan vÊre med ðððð

Ammenam ããã®åç
super gode priser, hurtig levering. Bestilte sÞndag, modtog tirsdag. Kan kun anbefales!

Ammenam ããã®åç
Hurtig levering og billige priser
Når man står og lÞber nÊsten tÞr for MME, og gerne vil spare lidt penge, så er det nemt at bestille fra Ammenam og med levering dagen efter. Det er jo win win. Vi er meget tilfredse og kÞber stort ind hver gang.

Ammenam ããã®åç
Super hurtig og god service, vi bestilte en stor mÊngde modermÊlkserstatning til vores sÞn og fik det allerede efter 1.5 dag :)

Ammenam ããã®åç
Nu har jeg bestilt hos Ammenam/Sandra to gange, hvilket har vÊret helt fantastisk begge gange, hvor tingene bare går virkelig stÊrkt.
Udover den hurtig leveringstid er kundeservicen helt i op og Sandra er virkelig fantastisk til at svare når man har et spÞrgsmål angående en ordre eller bare til et produkt.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller på ammenam.dk :-)

Ammenam ããã®åç
Super godt udvalg af modermÊlkserstatning, super god pris og mega hurtig levering. Bestilte tirsdag og havde pakken dagen efter.
Kan kun anbefale at handle hos Ammenam!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã