Super god service, hurtig levering og gode priser, ville Þnske vi kendte til siden med vores fÞrste barn, så havde vi sparet en del. Kan varmt anbefales!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Intet dÃ¥rligt at sige. Billige priser og hurtigt levering. Bestilte sÞndag aften, modtaget tirsdag middag. Hun er god til at skrive pÃ¥ hendes Instagram mm. HvornÃ¥r hun holder ferie eller lign... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Gode priser og hurtig forsendelse ðð» Vi handler her ca en gang om mÃ¥neden og fÃ¥r nye forsyninger hjem til lillebror - det svigter aldrig og sÃ¥ er der noget fedt ved at spare 70kr pr pakke mme samm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte i gÃ¥r kl 12 og har allerede fÃ¥et pakken leveret, her dagen efter kl 8:45! Det er bare sÃ¥ dejligt! Vi var lÞbet tÞr for modermÊlkserstatning og havde vÊret forbi 5-7 supermarkeder uden he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ammenam.dk Þnsker at give skÞnne forÊldre og babyer et stort udvalg af babymad til bÞrnevenlige priser! Rigtig mange forÊldre kÞber deres modermÊlkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sÊtter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.
KulsÞvej 5, 4760, Vordingborg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Altid hurtig levering og forsvarligt pakket, som er specielt vigtigt ved modermÊlkserstatning.

Ammenam ããã®åç
God side og med super priser, jeg handler altid her når jeg skal kÞbe modermÊlkserstatning. Her får man den bedste pris og den bedste service. Modtager min pakke få dage efter bestilling. Så en klar anbefaling herfra!

Ammenam ããã®åç
Mange tak for den fantastiske og hurtige service Jeg bestilte mÊlk til mit barn i to uger. Servicen var hurtig og blev leveret efter to dage. Jeg sparede penge og krÊfter på at gå i supermarkedet.
Tusind tak

Ammenam ããã®åç
Fra jeg bestilte MME til jeg fik det, gik der 1,5 dÞgn! Super hurtig, effektiv og dejlig billigt! Det kan jeg rejtiâ godt lide! Ikke sidste gang, der bliver bestil derfra ð

Ammenam ããã®åç
Dejligt nemt at bestille og en hurtig levering. Jeg bestiller MME til en hel måned af gangen, så er man fri for at gå og kÞbe i supermarkedet heletiden - og så er det endda billigere at kÞbe på ammenam. Hyggelig personlig hilsen når man åbner pakken.
Varmeste anbefalinger herfra og lille Mio siger tak for mad.

Ammenam ããã®åç
En god virksomhed og meget billig. Man spar meget. Levering kun 2 dag og god service. Anbefales klart.

Ammenam ããã®åç
Bestiller primÊrt MME, men ogsÃ¥ lidt andet. Kan varmt anbefale det. Billigere end andre steder og simpelthen sÃ¥ god service og hurtig levering ð€© alle burde bestille igennem ammenamâïž

Ammenam ããã®åç
Altid gode produkter, gode priser og hurtig levering ð€© jeg er blevet rigtig glad for ammenam ð

Ammenam ããã®åç
Endnu engang er det en kÊmpe fornÞjelse at bestille ved ammenam. Jeg er kÊmpe fan af den hurtige levering, og elsker at jeg kan kÞbe MME til en lavere pris end i dagligvarebutikkerne ðð»

Ammenam ããã®åç
Hurtig levering, god holdbarhed, man sparer penge og elsker den lille note man får med! Vil kun kÞbe herfra fra nu af, og deler gerne tips til andre om det samme! Tusinde tak

Det bedste sted
Jeg er altid fuldt tilfreds med ammenam. Hurtig levering og rigtig gode priser. Og man får altid et takkekort med i pakken. Det varmer.
Har bestilt indtil videre 5 gange, og har aldrig haft noget dårligt at sige om leveringen.
5 stjerner herfra.

Ammenam ããã®åç
Super hurtig levering, billigst pÃ¥ market som priorities hÞjt med et flaskebarn ððŒ Og en sÞd hilsen med altid ð

Ammenam ããã®åç
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Udover det, er varerne billigere end alle andre steder. Vil 100% anbefale til andre ðð»ð

Ammenam ããã®åç
Super tilfreds med mine kÞb hos Ammenan! Jeg har kÞbt tidligere, og både produktet, prisen og kÞbsoplevelsen med den personlige note med leveringen af pakken gÞr, at jeg helt sikkert bestiller her igen.
Bh. Morten

Ammenam ããã®åç
Hurtig levering, et godt og billigt udvalg. Desuden med en personlig hilsen. Det er altsÃ¥ kundeservice. Derudover var alt pakket flot og forsvarligt ind, sÃ¥ mine varer var passet godt pÃ¥ð Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved ammenam

Ammenam ããã®åç
Gode priser på modermÊlkserstatning og fint udvalg af andre ting til baby også til fine priser. Mega hurtig levering.

Ammenam ããã®åç
Ekstrem hurtig betjening og levering!
Bestilte igår og fik det leveret i dag.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her!

Ammenam ããã®åç
Meget billigere end i butikkerne og man får det leveret dagen efter man bestiller i hverdagene.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã