Anicura Gistrup er altid klar til at besvare mine spørgsmål og tjekke min shih tzus øjne, når jeg er paranoid om, hvorvidt der er sår igen :-) Gizmo er altid glad for at træde ind ad døren og har inge... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Michi og jeg var inde ved Thomas, og det blev jeg meget glad for, fordi jeg ved han er blandt toppen af de bedste dyrlæger i DK.
Jeg anbefaler Anicura Gistrup til alle jeg kender også hunde ejer som jeg møder. Jeres Dyrehospital er trygt og hele personalet super professionelle dygtige samt fantastisk overfor mig og mine hund... もっと見る
Venligt og kompetent personale. Var til 12 ugers undersøgelse/vaccination med min hvalp - Bjørn. Dyrlægen havde masser af godbidder, så Bjørn fandt sig både i vaccinationer og negleklip. God dialo... もっと見る
企業情報
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fagligt dygtig og empatisk dyrlæge
Dyrlægen var både fagligt professionel, og samtidig også meget betænksom og nænsom overfor vores kat.
God og flink betjening
Den bedste dyrehospital Anicura Gistrup
Jeres Dyrehospital er trygt og hele personalet super professionelle dygtige samt fantastisk overfor mig og mine hunde har logrede haler så snart de træder ind hos jer.
Dobby min shih tzu på 6 år har hoftedysplasi og der er blevet lagt en fremadrettet plan for det ifht smertestillende muligheder nu og senere. En kostplan som hjælper ham.Det giver tryghed i dagligdagen at I har hånd om Dobby.
Sødt personale
Sødt personale. Altid imødekommende og venlige. Hurtige tider. Hundene er glade for dem.
Profesionelt og med smil!
Super dygtige
Super dygtige, venlige og tryg og fin oplevelse for både hund og ejer.
Service igen i topklasse
Service igen i topklasse, prof. Behandling. I AniCura Svenstrup ved Aalborg.
Det er altid en behagelig oplevelse
Det er altid en behagelig oplevelse at komme ved AniCure, både for os og vores hund. Vi er kommet ved både klinikker i Gistrup og Svenstrup, og det har udelukkende været positive oplevelser begge stedet
Venligt og kompetent personale
Venligt og kompetent personale.
God dialog med dyrlægen ang. en mulig tand operation og flåt medicin. Hele vejen igennem en god oplevelse
Vi bliver altid godt modtaget
Vi bliver altid godt modtaget. Vores hund er i højsædet, bliver draget omsorg for samtidig med at I er professionelle.
Rigtig god vejledning og der var tid…
Rigtig god vejledning og der var tid til god forklaring på muligheder omkring vores hund.
Kan klart anbefale klinikken til andre.
God service. Dyrlægen giver sig tid til at vinde hundens tillid.
God of forståelig kommunikation
Havde god samtale om vores hvalps…
Havde god samtale om vores hvalps velbefindende.
Anicura Gistrup
Anicura Gistrup
Fantastisk afdeling med super flinkt personale, man bliver godt modtaget og vigtigst af alt er fokus på hunden og dens tryghed i højsæde hele vejen igennem besøget. Stor anbefaling herfra 👍👍
Dygtige dyrlæger
Søde, dygtige og imødekommende dyrlæger, vi føler virkelig at vi er i de bedste hænder, når vi kommer forbi. Tak for det.
God og tryg behandling
Jeg følte mig tryg ved at aflevere min hund til tandrens, og fik hurtig besked om at alt var gået godt. Der blev givet et fint brev med hjem om behandlingen og hvad der kunne forventes af bivirkninger. Og det var trygt med et opkald fra veterinærsygeplejersken dagen efter, som blot ville følge op.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。