Anker Byg レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

HÞj faglighed og grundighed. Vi har brugt Anker Byg til tilstandsrapport, energirapport og elrapport. Anker Byg kunne hurtigt give os en tid til gennemgang af huset. De kom til tiden og lave... もっず芋る

Jeg kan klart anbefale SÞren, fra Anker byg. Han har en meget bred erhvervserfaring, og det kommer til udtryk i hans grundighed. Vi vil til hver en tid bruge Anker byg igen. SÃ¥ kÊmpe anbefaling herf... もっず芋る

Venlig og rar mand. Brugte gerne ekstra tid pÃ¥ at sikre sig at der var efter isoleret. Og brugte ogsÃ¥ ekstra tid pÃ¥ beregning af energimÊrke, da vi havde nogle tilfÞjelser. Hurtig levering af rapporte... もっず芋る

Kan kun give SÞren fra Anker Byg min allerbedste anbefaling. Jeg skrev en mail onsdag aften kl 2200 vedr en aftale, 2210 var den besvaret og en aftale om bÃ¥de tilstandsrapport og elcheck var pÃ¥ p... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Professionel rådgivning !

I forbindelse med kommende hussalg, har vi fået udarbejdet tilstands- og energirapport mm.

En på alle måder seriÞs op professionel oplevelse og objektiv vurdering af huset samt tilhÞrende bygninger. Alt blev minutiÞst gennemgået og vi oplevede god rådgivning om huset og mulige forbedringer undervejs i forlÞbet.

Erik G. Westergaard

2014幎8月23日
自発的なレビュヌ

Ikke forberet, dybdegående & dårlig opfÞlgelse.

Min kÊreste og jeg brugte Anker Byg i forbindelse med et huskÞb, hvor vi havde hyret Anker byg ind til en gennemgang af huset tilstand, for at vÊre sikker på der ikke var skjulte fejl og mangler, bla. i forhold til tilstandsrapporten.

Til at starte med, kom han en halv time for sent frem til huset, hvor vi stod og ventede med mÊgler. Ud over det, kom han så uforberedt som man nÊsten kan, da han ingen vÊrktÞj, stige, lygte eller noget som helst have med, som jo må siges at skulle bruges i forbindelse med gennemgang af det mÞrke loft, taget, tagrenderne, krybekÊlder uden lys osv., for at det kan gÞres ordentlig, hvilket var formålet med at hyrer ham ind og betale ham for det.

Da vi endelig var klar til at gennemse huset, lod vi ham gå forrest, og til vores store skrÊk gik han gang på gang forbi store sokkelrevner, pusrevner, sÊtningsskader osv. udvendigt, som vi selv havde fundet ved vores fÞrste private beseelse af huset. Hvilket blev ved med at gentage sig, selvom vi hver gang kaldte ham tilbage og spurgte ind til skaderne og gjorde ham opmÊrksom på han havde overset dem og han nu var vores rådgiver, så det var vigtig han gennemgik huset ordentligt. Det begyndte til sidst at fÞles meget uprofessionelt, usikkert og lidt til grin samt spild af tid og penge, at vi som ingen håndvÊrker erfaring har, kunne finde den ene efter den anden fejl, som han der er proffesionel overså gang på gang.

Til sidst sluttede det med en gennemgang af krybekÊlderen, hvor vi måtte spÞrge og opfordre - nÊsten tigge ham 3 gang om han ikke nok ville gå den helt igennem/kravle helt ned i den ene ende, da vi selv havde set noget der lignede en fugtskade i den ende af huset, inden han tog sig sammen til at kravle derned. Hvilket vi i dag er meget glad for vi blev ved med at insistere på han skulle, for havde vi ikke gjordt det, havde han heller ikke opdaget den vandskade der var i gulvet på huset, som have lavet store fugtskader i undergulvet og isoleringen, samt gjorde at over en 1.meter af husets fundament ikke var understÞttet, pga. vandet havde skyllet/dryppet jorden vÊk derunder.

Sidst men ikke mindst, skrev vi efterfÞlgende en stille og rolig, meget fair mail til Anker Byg, med vores oplevelse af det hele, hvilket der gik over 1. måned inden der kom retur svar på. Retur svaret kom via en regning med en lille rabat på, og ellers ingen kommentare/uddybende opfÞlning på vores mail og feedback, ret upproffesionelt og useriÞst må man sige.

Altså alt i alt en dårlig oplevelse, og slet ikke den stÞtte/hjÊlp der skulle give os den tryghed/viden omkring huset vi havde håbet på at få, ved at hyrer Anker Byg ind til og hjÊlpe os, og dermed ikke et firma vi kan anbefale andre at bruge.

2013幎12月29日
自発的なレビュヌ