Appelhoes レビュヌ

3,923
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Top site! Duidelijk kunnen vinden wat ik zocht en goede prijs met snelle levering. Als je een bestelling plaatst krijg je gewoon direct bevestiging en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestel... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Dinsdag 2 hoesjes besteld, 10 dagen later pas ontvangen. Tussendoor wel contact gezocht waar hoesjes bleven. “U heeft er 1 besteld die niet op voorraad was, komt er morgen aan” was fijn geweest als ju... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ik had zelf de verkeerde case besteld, ze geven je netjes de optie voor terug betaling, wel de verzendkosten te betalen, wat ik niet raar vind. Of een waarde bon, daar heb ik voor gekozen. Na het teru... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 携垯電話販売店

圓該䌁業による蚘述

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

連絡先

(3,923)

過去12か月のレビュヌ数: 978ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

De hoes is te groot voor mijn phone

De hoes is te groot voor mijn phone. Het was me de verkeerd meten gemaakt.

Beste Fernando,

U bent zelf verantwoordelijk voor welke maat hoes u besteld.
U had ook eventjes navraag kunnen doen bij ons, of gebruik kunnen maken van onze selectie filters op de website.

Snel verzonden

Snel verzonden, prima product

2026幎7月15日

Beste Sultan,

Veel plezier met de order!

Goed product geleverd

Goed product geleverd. Goed assortiment van hoesjes. Helaas maakt Postnl de belofte van Applehoes niet waar. Het product is snel verzonden, maar pas een paar dagen later door PostNL bezorgd. Ik weet dat dit Appelhoes niet direct aan rekenen valt, maar toch jammer.

2026幎7月3日

Beste Herre,

Dank voor de complimenten, erg vervelend dat de zending langer erover heeft gedaan bij PostNL, dat is uiteraard niet wat wij wensen of de service waar wij voor staan. Excuses voor de vertraging.

Prima levering prima kwaliteit

Ik heb een sleeve gekocht voor mijn ipad. Prima - snelle levering, prima kwaliteit. Blij mee

2026幎7月8日

Beste Daphne,

Dank voor het delen van uw ervaring, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

5぀星のうち1の評䟡

Erg klantonvriendelijke communicatie en retour

Erg klantonvriendelijke communicatie. Kleuromschrijving online is niet correct. Op de geleverde iPhone hoes en Wallet hoes verpakking stond vervolgens wel de juiste kleur (2 maal tan), maar de producten verschilde vervolgens van kleur. Ook was de Wallet hoes beschadigd. Volgens Appelhoes volledig mijn fout ondanks toegezonden fotomateriaal (en meerdere pogingen om het uit te leggen), waardoor ik ook nog eens de grote verpakking retourzending mocht betalen. Daarbij gelaten en ergens anders naar tevredenheid besteld.

Beste Corneel,

We begrijpen dat je het kleurverschil als vervelend ervaart. We willen hierbij wel aangeven dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de keuze die je hebt gemaakt. Van deze wallet zijn namelijk twee varianten in de kleur tan beschikbaar de tan en de dark tan. U had ook vooraf contact met ons hierover kunnen opnemen in plaats van ons het achteraf te verwijten.

5぀星のうち2の評䟡

Late bezorging

Volgende dag verzonden; dus niet....... donderdag besteld en pas maandag verstuurd

2026幎7月2日

Beste Ed,

Het kan natuurlijk altijd vertraging oplopen, hoe vervelend we dat ook vinden. Excuses voor de vertraging.

Kami

Gort hoesje

2026幎7月15日

Beste Kami,

Dank voor het delen van uw ervaring.

Zeer sterke

Zeer sterke

2026幎7月13日

Beste Robbie,

Dank voor de review!

Onvolledige levering

Ik heb twee bandjes besteld en ervoor gekozen om via Klarna te betalen, maar uiteindelijk is slechts één bandje geleverd. Omdat ik de bestelling mee wilde nemen op vakantie, was dit extra teleurstellend.

Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat ik hierover geïnformeerd zou zijn, maar dat klopt niet. Zowel in mijn bestelling als bij Klarna stonden nog steeds twee bandjes vermeld. Daarnaast vond ik de communicatie niet erg vriendelijk of klantgericht.

Wat ik ook vreemd vind, is dat een product besteld en afgerekend kan worden als het blijkbaar niet op voorraad is. De beloofde terugbetaling is bovendien nog steeds niet verwerkt, waardoor ik zelf een melding bij Klarna moest maken.

Jammer dat een gemeld probleem niet serieus wordt opgepakt en afspraken niet worden nagekomen. Op basis van deze ervaring zou ik hier niet opnieuw bestellen.

2026幎7月1日
自発的なレビュヌ

Beste Remco,

We willen graag toelichten dat op het moment van bestellen bij 1 van de bandjes duidelijk vermeld stond dat dit product niet direct uit voorraad leverbaar was. Daarnaast hebben we in de verzendbevestiging aangegeven dat een deel van je bestelling was verzonden en dat het andere bandje in backorder stond.

We begrijpen echter dat dit alsnog teleurstellend voor je is geweest. Maar het is echt duidelijk aangegeven meerdere keren. De terugbetaling heeft al enige tijd geleden plaatsgevonden, ik ga er vanuit dat dit spoedig wordt verwerkt en u uw terugbetaling ontvangt.

Nette levering

Nette levering, goede communicatie

Beste Pierre,

5぀星のうち5の評䟡

Altijd goed en altijd snel bezorgd

Altijd goed en altijd snel bezorgd. Vaak hier net wat goedkoper ook.

2026幎7月4日

Beste Catharine,

Dank voor het delen van uw ervaring met ons!

5぀星のうち5の評䟡

Mijn eerste reactie was negatief

Mijn eerste reactie was negatief, omdat PostNl in gebrekewas gebleven met het bezorgen van het pakje. De reactie van Appelhoes plezierig zij hadden begrip. Na ontvangst van de bandjes blij met een de ander teruggestuurd. Dit bedrijf probeerde de koper in ere te houden en dat is tegenwoordig erg belangrijk. Alles gaat tegenwoordig al automatisch, als klant ben je een nummer , of eigenlijk niets. Hier had ik niet het gevoel.

2026幎7月8日

Beste C.J. van den Oever,

Dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring met ons. Dat waarderen we zeer!
We wensen u ook veel plezier met uw order.

5぀星のうち1の評䟡

Verkeerd product ontvangen, daarna drie weken aan het lijntje gehouden.

Ik bestelde een sparkle hardcase en kreeg een clear case. Toen ik dit meldde werd er direct gesuggereerd dat ik het mis had, want "alle producten worden gescand bij het inpakken." Toch had ik gewoon een verkeerd product in handen.

Ik heb de case retour gestuurd met een duidelijk verzoek om terugbetaling. In plaats daarvan kreeg ik opnieuw een pakket. Geen refund, geen excuses, geen meedenken. Alleen afschuiven en ontkennen.

De toon van de klantenservice is afstandelijk en onvriendelijk. Fouten worden niet erkend. En als klant ben je degene die het maar moet oplossen.

Blijf weg.

2026幎6月18日
自発的なレビュヌ

Beste Timo,

Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. We herkennen ons echter niet in de beschrijving van de situatie.
Al onze producten worden vóór verzending individueel gescand. Iedere case heeft een unieke productcode, waardoor het niet mogelijk is dat een ander product onder dezelfde code wordt verzonden.

Om die reden hebben wij destijds aangegeven dat wij ervan uitgingen dat het juiste product was verzonden.
Desondanks hebben wij, uit coulance en om u tegemoet te komen, direct aangeboden het product om te ruilen. Dat hebben wij vervolgens ook gedaan. Het is daarom voor ons opmerkelijk dat u achteraf aangeeft het vervangende product niet meer te willen ontvangen en uitsluitend een terugbetaling wenste.

Wij vinden het jammer dat u onze klantenservice als onvriendelijk heeft ervaren. Het is altijd ons doel om klanten zo goed mogelijk te helpen en waar mogelijk met een passende oplossing te komen.

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

2026幎7月6日

Beste Marcel,

Dank voor het delen van uw ervaring!

5぀星のうち3の評䟡

Ik kreeg de bestelling vrij laat binnen

Ik kreeg de bestelling vrij laat binnen maar dat lg meer aan PostNL dan aan jullie. Verder ben ik "helaas" niet blij met het product. Het heeft een behoorlijk hoge opstaande rand waardoor van onder naar boven swipen bijna niet mogelijk is

2026幎7月4日

Beste Lodewijk,

De order is inderdaad direct verzonden, vervelend dat het langer heeft geduurd bij PostNL.
Indien het hoesje anders is dan verwacht, kunt u dit gewoon eenvoudig retour melden.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。