レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Het bedrijf is absurd. Normaal gesproken boek ik altijd via tui, als er niets aan de hand is gaat dat goed. Op het moment dat je een klacht indient dan is er totaal geen aandacht voor en wordt er niet... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

RIU Palace Tikida Taghazout, inmiddels een klacht ingediend bij TUI. Resultaat is geen compensatie ondanks onze nare ervaring bij dit keten. Meerdere keren tijdens ons verblijf kakkerlakken aangetroff... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Tui Magic life De uitgebreide All Inclusive Fuerteventura. Hotel stuk ouder dan gezegd. Men kan niet reserveren in de restaurants. En als je deel wil nemen aan de sport activiteiten/handboogschieten,... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Een dure rondreis door IJsland leverde volgens verwachting veel mooie natuur. Maar de bus waarmee we vervoerd werden had weinig beenruimte. De hotelaccommodaties onderweg waren over het algemeen mati... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行業者
  4. 旅行情報収集サむト

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

slecht mamangment

Het is een grote teringbende bij TUI, de linkerhand weet niet wat de rechterhand doet. WILLENS EN WETENS worden klanten belazerd, hun privacy geschonden, klanten verkeerde informatie verstrekt, en voorgelogen. Welkom bij TUI.
Lever je de bewijzen aan, dat je door een hotel in de gaten wordt gehouden, of dat j e wordt belazerd met de grootte van de kamer (-40%) zeggen ze eenvoudig dat je een subtiele vergoeding hebt gehad, en ze er voor de rest niks meer aan doen. Dus het hotel kan doen en laten wat ze willen. Ze houden je in de gaten wat je op de kamer uitspookt, en de kamer is veel kleiner als ze schrijven. Wil je met ze de weddenschap aangaan, dat ik gelijk heb, durven ze het niet. Niks meer boeken bij die. BAHBAHBAH.

2022幎9月28日

Slecht

Op vakantie adres werd ik erg ziek, en konden geen contact met Tui krijgen, uiteindelijk werd gezegd dat we contact met de reisverzekering op moesten nemen, maar we wilden alleen advies, over wat te doen, later in de week werd er telefonisch contact met ons op genomen, maar toen was alles al geregeld, later nog vragen gesteld aan de Tui medewerker in het hotel, maar toen kon ze ons weer niet helpen.

Ook ben ik zeer slecht te spreken op de Tui bemanning van het vliegtuig op de jongste stewardess na. We zijn uren in de lucht geweest (hangen)en als de oudere dames 3 kwartier bij de passagiers zijn geweest is het veel. Ze hadden het veel te druk met het dichthouden van hun gordijntje en konden hun ogen al roddelend over hun mede collega’s en het bespreken van de thuissituatie s niet van hun tablet afkrijgen, ook hun kapsel moest meerdere keren in het wc spiegeltje in model gebracht worden. Toch niet helemaal gelukt dat dichte gordijntje. En de piloot was ook erg interessant en werd uitvoerig besproken wat voor schat het niet was. Passagiers die voor de wc stonden te wachten, moesten zonder pardon plaats maken als er een stewardess aankwam en ze moesten ruimte zoeken om ergens te gaan staat, dat ze daarbij tegen de zittende passagiers per ongeluk, zij konden er ook niets aan doen, schopten , werd natuurlijk niet ook op gemerkt, omdat het gordijntje natuurlijk meteen dicht ging. Deze dames verstonden niet hun vak, en waren in dit geval niet meer dan slechte horeca medewerkers en aan alle sorry s die ik daarna achter me gehoord heb, ook niet zulke goede. Ik vind het geen service en al helemaal niet kunnen dat er zo gekletst, geroddeld word, het in de gaten houden van de passagiers werd niet gedaan, mocht er wat gebeuren dan werd het in ieder geval niet door hun opgemerkt. Dames ik hoop dat jullie dit lezen, en er iets mee doen, jullie weten vast wel wie ik was, omdat ik jullie niet terug groeten bij het verlaten van het vliegtuig en een O oké terug kreeg.
Aanbevelen?
Nee

2022幎9月20日
5぀星のうち2の評䟡

Ontevreden over TUI wel tevreden over accommodatie

Ik ben niet erg tevreden. De accommodatie was geweldig dat zeker over mijn verblijf niets te klagen. Maar de bij de heenvlucht was er geen transfer aanwezig om me naar mijn hotel te brengen en moest ik de taxi nemen. Op de terugweg hetzelfde probleem. En in beide gevallen was TUI niet bereikbaar.

Hierover geklaagd en ik zou een email ontvangen met een link voor restitutie voor de taxikosten.

Hier wacht ik ook al 4 dagen op terwijl het direct in orde gemaakt zou worden.

Het valt me allemaal een beetje tegen gezien de onderdelen van de vakantie waar ik hen niet voor nodig had wel top waren

2022幎9月9日
5぀星のうち1の評䟡

Zeer slechte klantenservice en tegenvallende hotels

Zeer slechte klantenservice. Ons tweede hotel was veranderd naar een hotel met zeer slechte recenties (schimmels, bloed en andere lichaamssappen op de handdoeken/beddengoed), zelfs op de Tui website krijgt dit hotel maar een 2,2.

Dus geprobeerd om dit hotel te veranderen. Na 11 dagen werd er pas echt naar gekeken en toen was er natuurlijk geen ander hotel meer beschikbaar.
Toen ik vroeg of dat een ander verblijf word vergoed als het hotel daadwerkelijk zo slecht was, kregen wij als antwoord dat ze dit niet zomaar deden. Dit kwam op ons over als een verkapte nee. Dus hebben we zelf maar een airbnb geboekt, om hoge kosten, weer een uur in de wacht staan en nog meer stress te voorkomen als we bij aankomst van het hotel lastminute iets zouden moeten boeken.

Meerdere keren ruim een uur in de wacht gestaan bij het bellen van Tui. Via facebook berichten kunnen ze je niet helpen omdat het te druk is en de live chat op de website was al die 11 dagen niet beschikbaar.

De andere 2 hotels, van 3 sterren, waren ook teleurstellend en zeker hun 3 sterren niet waard.

Voor ons geen Tui meer.

2022幎9月12日
5぀星のうち5の評䟡

Top service.

Goeie ervaring.
Ze staan je graag te woord als je belt. Ze zijn vriendelijk en onze vlucht is prima verlopen alle keren dat we met tui zijn gaan vliegen. Gisteren een flinke vertraging van meer dan een uur door een kapotte vliegtuig. Maar ze hebben het netjes opgelost door een ander vliegtuig te sturen naar Las palmas zodat we zelfs tijdens de redelijk korte vlucht een scherm hadden met filmpjes, en een snellere vliegtuig. De vliegreis was verkort en we kwamen maar een kwartier later aan. Personeel aan boord is super vriendelijk en proberen het een ieder naar zijn zin te maken. De app werkt goed en de info word snel geÃŒpdate.

2022幎9月18日

Afbreken vakantie om gezondheidsredenen

Wij hebben door gezondheidsredenen onze vakantie moeten afbreken Hebben dit gemeld bij het reisbureau De reactie die dag was niet empatisch Gedurende het verloop van de afgebroken vakantie kwamen er allerlei berichten alsof we nog met vakantie waren Mijn man is tweemaal geopereerd Stel dat hij was overleden dan is een bericht over waar je de koffers kan vinden en een welkom thuis niet op zijn plaats

2022幎9月5日

Tui is een misselijkmakend

Tui is een misselijkmakend vliegtuigmaatschappij. Ondanks dat ik meerdere tickets in 1 keer heb gekocht hebben ze mijn familie uit elkaar getrokken in het vliegtuig. Iedereen moest random apart ergens in het vliegtuig gaan zitten. Ik heb met tientallen diverse budget vliegtuigmaatschappijen gevlogen en dit heb ik alleen bij Tui meegemaakt. Ze zijn alleen uit op je geld. Dit doen ze met opzet zodat je een hele dure stoel koopt...

2022幎9月14日
5぀星のうち1の評䟡

Stoelen kunnen niet gereserveerd worden

Na het boeken naar Curaçao kregen we pas te zien dat het niet mogelijk was om een stoel te reserveren, aangezien "het reserveren van stoelen voor problemen in het vliegtuig zou zorgen...". Dit werd door afdeling planning gedaan.

Ik heb Tui gebeld met de vraag of ze konden regelen dat we (2 personen) naast elkaar konden zitten. De reactie: Ooh 2 personen moet geen probleem zijn. Ik stelde de vraag of upgraden naar comfort extra kans gaf op het naast elkaar zitten tijdens de vlucht. Dit gaf volgens deze mevrouw extra kans, dus hiervoor heb ik bijbetaald.
Uiteindelijk zitten we niet naast elkaar, is er niets van onze voorkeur doorgevoerd, en kan er niets meer gewijzigd worden. Ik ben teleurgesteld in Tui.

2022幎9月12日

Communicatie slechter dan slecht

Dit jaar twee keer naar Ohrid gevlogen, zowel heen en terugreizen flinke vertragingen met telkens dezelfde smoes.
Alleen, er wordt 0,0 gecommuniceerd vanuit TUI.
Klantenservice reageert nimmer op klachten en de contact met ‘de Nederlandstalige reisleiding’ via de app is baggerslecht.
Soms moet je wel met ze vliegen omdat je anders niet naar een bepaalde bestemming komt, hier zou eens ingegrepen moeten worden!

2022幎9月10日

Waardeloze excursie

We hadden een excursie geboekt bij Tui naar de Eilanden Lipari en Vulcano. De beschrijving was summier. Ook was er geen reisleiding aanwezig in ons hotel, waardoor je alleen digitaal vragen kon stellen! Allereerst was er een busreis van ongeveer 1 uur. Daarna werden we in een grote boot (leek op een ferryboot) vervoerd en gedropt op het 1e eiland. Zonder verder uitleg of over bezienswaardigheden te horen moesten we daar 3 uur blijven. Daarna naar het volgende eiland. Er werd aangewezen waar het witte en het zwarte strand was en wederom was er 3 uur gereserveerd om daar te verblijven. Daarna hup weer in de boot en na een uur varen wederom weer een uur in de bus. We vertrokken om kwart over 7 in de ochtend en waren rond half 8 terug. We werden overigens ook niet bij het hotel opgehaald. Als we dit hadden geweten hadden we beslist niet geboekt. Een excursie boek je toch om te worden rondgeleid bij bezienswaardigheden en niet om 3 uur rond te dolen!

2022幎9月8日

Teleurgesteld

Teleurgesteld!

Tui biedt onderstaande aan op de website, maar stoelreservering doet het niet over de automatische indeling maar te zwijgen.. De heenvlucht al niet naast mijn reisgezelschap kunnen zitten nu blijkt over een aantal dagen vliegen we terug en weer niet naast elkaar. Als het systeem het dan al niet doet zorg dat wel dat mensen op verre bestemmingen naast elkaar zitten.
————————————
Een stoel reserveren

Wil je graag een plek met extra beenruimte tijdens de vliegreis? Of zeker weten dat je tijdens de vlucht naast elkaar zit? Dan is het handig om vooraf je stoelen te reserveren.

2022幎9月8日

De slechtste klantenservice ooit

Tijdens je vakantie op de Dominicaanse je beklag doen bij de Hostess die samen met jou een klacht aanmaakt in de app. Je hebt direct contact en men gaat akkoord met een compensatie maar na herhaaldelijk vragen hoe we dat gaan regelen krijg je te horen dat je 90% bij het hotel moet halen, HUH ik??? Daarna radio stilte. Bij thuiskomst maar eens bellen, moet ik 6 weken wachten, na 4 weken nog maar eens bellen, binnen nu en twee weken krijgt u antwoord meneer. Nu 3 weken later krijg ik te horen dat ik de klacht opnieuw moet melden omdat tijdens en na vakantie twee verschillende afdelingen zijn met eigen systemen, u moet dan wel weer 6 weken wachten, WAT??? Daarna kun je argumenten geven wat je wilt, de enige optie is opnieuw aanmaken en wachten. Als je al niet gillend gek werd van deze bizar slechte service, dan wordt het hiermee nog VEEL erger. De info die ingevuld is in de app en beantwoord door de hostess is ook niet meer te openen dus alle details en data zijn weg. Mensen het is 2023 hoe moeilijk kan het zijn, er rijdt een robot op Mars die iedere 15 minuten beelden stuurt en jullie kunnen geen klacht overnemen van "tijdens" en "na" vakantie uit een app. Ga je schamen, trap het MT er uit en bouw dit bedrijf opnieuw op. De enige reden dat jullie nog bestaansrecht hebben is omdat bijna alle andere reisbureaus failliet zijn gegaan.

2022幎9月7日
5぀星のうち1の評䟡

Helaas niet wat het geweest is

Helaas niet wat het geweest is. Wachttijden van minimaal 45 minuten. Vaak wordt je eruit gegooid als je te lang moet wachten. Contact opnemen via social media kan volgens de site, maar als je dat doet krijg je na 1 week een antwoord dat ze daar geen hulp kunnen geven en je moet bellen.

Portal werkt voor geen meter, krijg constant foutmeldingen. Kan geen bagage bijboeken, geen stoelen kiezen, etc. Komt mogelijk door onze groepssamenstelling met kinderen, maar goed zou mogen verwachten dat het systeem daar tegen kan.

Als je eenmaal iemand aan de lijn hebt zijn ze vriendelijk, maar dat is erg veel moeite van soms dagen proberen en uren wachttijden.

2022幎9月4日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ