Udstillingen med Arkens egne vÊrker 55,6 grader North indfriede ikke grundtanken og kvaliteten og den kunstneriske ide i vÊrkerne var alt for ujÊvn. Og der var for få vÊrker. Så vi kommer ikke igen.
äŒæ¥ãåçããŸãã
er skuffet. bÞrge skulle vÊre mere med i museet. syntes ikke om bÞrgelÞsheden her. bÞrger king foot lettuce. bÞrge stemmer pÃ¥ moderaterne. bÞrge Elsker ikke Arken. Êv. bÞrge skulle vÊre mere med i m... ãã£ãšèŠã
Flot fest. Formidabel formidling. For filen!!!!l LÊkker limousinetur ledsaget af Henrik Plenge Jakobsen, kunstner og idémand. Tak MÃ¥ske den nye chef fÃ¥r tid til at besvare mail om Arken Walk Ku... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BesÞget pÃ¥ Kunstmuseet Arken den 16. marts var intet mindre end katastrofalt. Fint med fejring af 30 Ã¥r og gratis entre, men arrangementet var hÃ¥blÞst overfyldt, det var umuligt at komme til eller ny... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
På ARKEN kan du opleve moderne kunst, samtidskunst og en markant arkitektur, der alene er et besÞg vÊrd.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 88ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Gratis adgang ð¥¹ð¥¹
I âglemteâ at oplyse, at der kun er 10-15 billeder at se, en hoppeborg i overdemision str og omrÃ¥de for bÞrn med tegne muligheder.
Det var ikke benzinpengene vÊrd.

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Virkelig Êrgerlig over at måtte skrive denne sÞrgelige anmeldelse.
Virkelig sur og bedrevidende skrankepave i indgangen. Talte hårdt kommanderende til mig og alle andre. Det var da en form for trÞst at vide at det ikke var personligt, men en almindelig tiltaleform der herskede.
Virkelig dårlig stemning mellem personalet, bagtaler hinanden, også selvom publikum tydeligt kan hÞre det.
Måske derfor at personalet ikke har overskud til deres besÞgende.
Det er jo museet der er til for os der kommer og ikke omvendt.
SÞde og venlige kustoder heldigvis, og en fantastisk udstilling.
Men den der måde at byde folk velkommen på, går altså ikke.
Jeg er slet ikke vant til at få den behandling på andre museer jeg kommer på. Dårlig fornemmelse og baggrund at se kunst på. Går hjem med en stor undring på, hvad man mon har gjort dem.
HÃ¥ber i fÃ¥r rettet skuden opð

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Fantastisk og nÊrende oplevelse for sjÊlen. Som altid en fornÞjelse.

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Tak til Arken for en helt igennem positiv oplevelse. Smukt museum. SpÊndende udstillinger. Venligt og imÞdekommende personale. Og så skal caféen lige have et par ekstra ord med på vejen. FANTASTISK mad. Den bedste fiskeplatte, jeg nogensinde har fået. Smukt anrettet. Smagte himmelsk. Det er lige fÞr, nÊste tur alene bliver kulinarisk. Kommer du til museet uden bil, så overvej at gå fra stationen i stedet for at tage bussen. Naturen på vejen mod museet er en oplevelse, du bÞr unde dig selv.

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Arken er et virkelig dejligt sted at vÊre. Cafeen er skÞn, udstillingerne er flotte og man kan gå på opdagelse i alle afkrogene, både indendÞrs og udendÞrs i timevis. Rummene er smukke og skÞnne og de har nogle gode udstillinger, både de faste og de midlertidige.

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Dejlig museumsoplevelse. God betjening.
Udstillingen er ikke så stor, men i stedet velindrette.

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Ikke et sted jeg vil anbefale til nogen. dårlig-uacceptabel opfÞrsel, urimelig og grov behandling. fik da min penge tilbage, derfor kun en stjerne.

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Super fantastisk oplevelse til Arkens FamiliesÞndag og pÃ¥ Arken Museum for Moderne Kunst! ð
Super fantastisk oplevelse pÃ¥ Arken Museum for Moderne Kunst ð ðVi synes, at Arkens FamiliesÞndag samt Arkens udstillinger var super duper bÃ¥de for os voksne og vores unger! ð ð Men vi vil gerne rette en sÊrlig tak til familiesÞndagsvÊrten Andreas som skabte den bedste dag for vores unger til FamiliesÞndag ððHan formÃ¥rede at fange vores unger med hans formidling i bÞrnehÞjde og hans stor viden om kunstmuseet Arken ðð Vi kommer snart igen ð Mange hilsner fra Niels, Hanne, Emil og Emma fra Fyn ð

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Jeg takker for en fin rundvisning for vores Skandinaviske medarbejdere. Alt forlÞb som aftalt og vi havde en dejlig dag.

ARKEN Museum of Contemporary Art ããã®åç
Fik en Grillet sandwich med kalkun, peberfrugtchutney og salat.
1. grillet sandwich (to lange stykker tynde brÞd, som er overristede)
2. kalkun er tyndt pålÊgskalkun
3. peberfrugtchutney okay
4. salat? er snittet hvidkål og lidt kedelig iceberg i sandwichen
Det er simpelthen ikke pengene vÊrd. Ville have fået meget mere for pengene på en alm. cafe.