レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een prachtige keuken! Vanaf het 1 ste gesprek tot en met oplevering is alles super verlopen! Zeer goede service en communicatie en vriendelijke medewerkers. Er wordt goed meegedacht en netjes g... もっず芋る

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Prachtige nieuwe badkamer in een dertiger-jarenhuis geïnstalleerd door DB Arma

DB Arma heeft in ons dertiger-jarenhuis een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd. Het resultaat is boven verwachting geslaagd. De installateurs, die binnen het bedrijf zelf opgeleid worden, hebben buitengewoon goed werk geleverd. Met name Herman is een ware artiest. Hij is zeer precies en denkt zelfs over de kleinste details drie stappen vooruit. Alles is met ons goed overlegd en er is nooit direct voor de snelste, makkelijkste of goedkoopste oplossing gekozen, maar altijd voor wat het mooiste en beste is. Er is ook geen enkele discussie geweest over het in rekening brengen van kleine extra werkzaamheden tijdens de uitvoering die tot een beter resultaat leidden. Verder waren de installateurs bijzonder plezierige mensen, waardoor het geen enkel probleem was om ze elke dag in huis te hebben. Ze waren steeds stipt om half 8 aanwezig en hebben alles zeer netjes uitgevoerd zonder onnodig veel rommel te maken of dingen te beschadigen. Het werk is keurig binnen de opgegeven tijd uitgevoerd. Ten slotte was de communicatie met de kantoormedewerkers heel plezierig en kleine vragen en probleempjes werden snel en adequaat beantwoord en opgelost. Het spreekt dan ook vanzelf dat wij meer dan tevreden zijn over het werk en dus ook over DB Arma. Wij zouden DB Arma dan ook van harte willen aanbevelen en geven de firma een dikke tien!

2026幎6月8日

Opnieuw dik tevreden

Nu inmiddels voor een 3e keer bij Arma uitgekomen. Na 2 keer een keuken nu voor een badkamer. Opnieuw hebben ze de leus dat ze doen wat ze beloven meer dan waar! Fijne en duidelijke communicatie en kundige monteurs die met je meedenken voor het beste resultaat.

2026幎4月1日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastische ervaring met keuken en

Fantastische ervaring met keuken en badkamer
Wij zijn ontzettend tevreden over de aankoop en plaatsing van onze nieuwe keuken en badkamer. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering is alles professioneel, zorgvuldig en prettig verlopen. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we kregen deskundig advies, zowel op het gebied van ontwerp als materiaalkeuze.
De kwaliteit van zowel de keuken als de badkamer is uitstekend. Alles is strak afgewerkt en duidelijk met vakmanschap geplaatst. De monteurs werkten netjes, dachten mee en namen de tijd om alles goed uit te leggen. Eventuele vragen werden snel en vriendelijk beantwoord.
Kortom: een zeer betrouwbare partij met oog voor detail, kwaliteit en klanttevredenheid. Wij genieten elke dag van onze prachtige keuken en badkamer en raden dit bedrijf van harte aan!

2025幎12月12日

Zeer tevreden over DB-Arma Keukens

Zeer tevreden over DB-Arma Keukens. In 2022 de badkamer laten doen door Arma en nu in 2025 de keuken door Arma + woonkamer via Arma aangepakt. Denken met je mee van start tot einde. Goede communicatie mbt aflevering, goede aannemer via Arma (vd Hoek) en een topmonteur (ondanks zijn jeugdige voorkomen).
Enig verbeterpunt is de communicatie met de verkoper: er waren wat dingen vergeten -en er stond wat verkeerd in de offerte/orderbevestiging. Goed en netjes opgelost door de monteur.
Voor ons was dit de eerste nieuwe keuken en zijn heel blij met het eindresultaat.

2025幎12月5日

Super bedrijf!

Super geholpen bij zowel het uitkiezen als het plaatsen. Fijne communicatie en denken echt mee! Keuken ziet er super uit, heel netjes gemonteerd en snel gedaan. Gasmeter zit achter in een keukenkastje en hiervoor hebben ze zelfs een opening in het achterwandje gemaakt zodat we de meterstanden goed kunnen blijven zien. Top bedrijf!

2025幎11月4日

Een tevreden klant!

Vanaf het eerste contact met Arma voelde het goed en vertrouwd. We zijn goed voorgelicht en de service hebben we tot nu toe als heel goed ervaren.
Ook met het plaatsen was er goed contact met de monteurs, ze hebben goed werk geleverd en de gerenoveerde keuken is een plaatje geworden.

2025幎10月7日

Zeer goed

Vanaf eerste moment van binnenkomst, hele proces van ontwerp tot en met de plaatsing uitstekend verlopen. Ook flexibel met betrekking tot planning van plaatsen. Ik kan niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn.

2025幎9月30日

Gewoon af!

Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van de badkamer een prettige ervaring om opnieuw met Arma in zee te gaan. Flexibel in het meedenken voor de juiste badkamer, goed in communicatie voor de finishing touch. Getroffen met monteur Arnold, die voor geen gat te vangen was, en samen met Stef de badkamer tot een plaatje heeft afgewerkt.

2025幎7月22日

Van der plas katwijk

Gisteren keuken geplaatst door arma keuken zeer naar ons zin gegaan echt een degelijke zaak met eigen monteurs en transport telefonisch kontact ook heel goed , onze glasplaat was niet leverbaar daar wordt dus netjes voor gebeld en naar een andere oplossing gezocht 5 sterren dik verdiend

2025幎6月18日
5぀星のうち4の評䟡

Je krijgt wat je wenst bij DB Arma

De voorbereiding bij het kopen van de keuken was zorgzaam. Een wat klassieke benadering, maar grondig, doordachte adviezen en geen verassingen bij het installeren en opleveren binnen de afgesproken termijn. Eline was betrokken en Henk en Maurits een vaardig plaatsings team. Ik ben 100 % tevreden met mijn aankoop.

2025幎5月27日
5぀星のうち5の評䟡

Goed advies en mooi resultaat

Na veel zaken te hebben bezocht uitgekomen bij Arma Keukens. Geen keukencowboys met gladde praatjes, maar een nette winkel, goede adviezen en natuurlijk mooie keukens. Wij hebben het keukenblad bij een externe partij uitgezocht en dat was geen enkel probleem.
Het contact is steeds goed verlopen, maar over de service na plaatsing kunnen we nog niet zoveel zeggen omdat de keuken pas een paar dagen geleden is geplaatst. Hij ziet er in elk geval prachtig uit.

2025幎5月13日

Een prachtige keuken!

Een prachtige keuken!

Er wordt goed meegedacht en netjes gewerkt.
Ondanks dat we een tijdje op ons aanrechtblad moesten wachten konden we de keuken prima gebruiken met een tijdelijk aanrechtblad.
We koken met veel plezier in onze nieuwe keuken. bedankt.
Aan te bevelen!

2025幎3月14日

Nieuwe keuken

Zeer tevreden over mijn nieuwe keuken bij Arma. Verkoper dacht goed mee in mogelijke opstellingen van de keuken. Communicatie met verkoper, planning en monteurs verliep vlot en duidelijk. Keuken is netjes geplaatst!

2025幎3月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ