レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

DB Arma heeft in ons dertiger-jarenhuis een compleet nieuwe badkamer geïnstalleerd. Het resultaat is boven verwachting geslaagd. De installateurs, die binnen het bedrijf zelf opgeleid worden, hebben b... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super geholpen bij zowel het uitkiezen als het plaatsen. Fijne communicatie en denken echt mee! Keuken ziet er super uit, heel netjes gemonteerd en snel gedaan. Gasmeter zit achter in een keukenkastje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden over DB-Arma Keukens. In 2022 de badkamer laten doen door Arma en nu in 2025 de keuken door Arma + woonkamer via Arma aangepakt. Denken met je mee van start tot einde. Goede communicat... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een prachtige keuken! Vanaf het 1 ste gesprek tot en met oplevering is alles super verlopen! Zeer goede service en communicatie en vriendelijke medewerkers. Er wordt goed meegedacht en netjes g... もっず芋る

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer tevreden over Arma keukens

Zeer tevreden over Arma keukens. De keuken in mei 2024 al gekocht in november besteld. De koelkast die wij uitgezocht hadden van Neff was niet meer leverbaar dan een grotere uitgekozen, we moesten niet bijbetalen. Vorige week is deze geplaatst. Mannen werken netjes, de koof erom heen is in goed overleg neergezet. Gereedschap wordt keurig op karton gelegd. Alles keurig afgesteld. Zelf moesten we de.koof schilderen ( dat wisten we) en een paar dagen later is er een monteur geweest om de deuren erin te hangen en te kitten. Blij met het mooie ontwerp! En met de uitvoering!

2025幎3月19日

Fantastische keuken

Korte lijntjes, vriendelijk personeel.
Afspraak is afspraak. Snel en nauwkeurig proces qua plaatsen van de keuken.
Als er iets niet goed is of je een vraag hebt wordt hier naar geluisterd en opgelost.

2025幎3月11日
5぀星のうち5の評䟡

Meedenken en vinger aan de polspols

Gedurende het hele procédé van bestelling tot oplevering was de communicatie heel goed. De verkoper luisterde goed en dacht goed mee. Ook de monteurs waren erg vakkundig en losten eventuele probleempjes in goed overleg op.

2025幎2月28日

Super ervaring!

Vanaf het moment dat we de winkel binnen liepen tot het laatste belletje na de oplevering is alles super verlopen. Zeer goede service, duidelijk, en natuurlijk een hele mooie en goede kwaliteit keuken geleverd gekregen. De hele ervaring was zo veel beter dan bij een niet nader te noemen bekende keuken partij.

2025幎2月25日

Prachtige keuken

Communicatie is goed verlopen en was duidelijk wat Arma verwachtte en wat Arma van mij verwachtte.

Perfect gemonteerd ook al was ik er niet bij. De keuken ziet er ruimer uit dan dat ik gedacht had, zelfs met de opbergruimtes.

Ik zou iedereen deze keukenboer aanbevelen

2025幎2月27日
5぀星のうち5の評䟡

Super blij met weer onze nieuwe keuken

Super blij met weer onze nieuwe keuken! We hebben 8 jaar geleden in ons vorige huis een keuken van Arma gekocht en laten installeren, inclusief alle goede service. Nu met een nieuw huis was het voor ons geen twijfel en we zijn zeer tevreden met de keuken maar ook zeker met de mensen van Arma. Fijne service en er werd goed meegedacht! De keuken staat ruim 2 maanden in ons huis en we koken en eten er met plezier. Super bedankt!!

2024幎11月11日

Geweldige service!

Geweldige service!
We hebben een volledige keuken renovatie laten uitvoeren. We zijn zeer tevreden over het hele proces. In alle fases van het project werd goed geluisterd naar onze wensen en werd mee gedacht over oplossingen. De aanschaf, de aanbevolen aannemer en het plaatsen is succesvol en naar tevredenheid verlopen. We raden Arma keukens en sanitair van harte aan.

2024幎9月3日
5぀星のうち1の評䟡

Arma Keukens op het verkeerde pad

Begin 2019 keuken en 5 stuks Pelgrim apparatuur bij Arma Keukens in Nunspeet gekocht en door hen geïnstalleerd. Bij de aankoop van 5 stuks Pelgrim apparaten krijgt met 2 jaar volledige fabrieksgarantie en 6 jaar aflopende garantie van de fabrikant. Na 5 jaar geeft de koelkast problemen. Arma Keukens gebeld en gesproken met een heer genaamd Rob. Rob deelde gelijk mede dat hij Pelgrim ging bellen. Reden dat Pelgrim komt voor een beoordeling is omdat bij Arma Keukens niemand kennis heeft van de techniek van apparatuur. De monteur van Pelgrim komt na 1,5 week al binnen enkele minuten tot de conclusie dat het koelsysteem lek is en de koelkast vervangen moet worden. De nota voor deze conclusie bedraagt € 99. Daarop Arma Keukens gebeld en gevraagd waarom ik de kosten daarvan moet dragen. Dat is het beleid van Arma Keukens, aldus de heer Rob. Rob te kennen gegeven dat Arma Keukens als verkoper van de apparatuur juridisch direct aansprakelijk is voor de klacht en door het gebrek aan kennis de kosten van een beoordeling door een derde nu op de klant wordt afgewenteld. Dat is niet alleen juridisch onjuist, maar ook bepaald geen schoolvoorbeeld van een 9+ klanttevredenheid waarmee men op haar internetsite goede sier maakt.
Rob houdt voet bij stuk, dit is het beleid en daar mankeert niets aan!

Service verlenen vanuit de genen, dat is ons motto!, aldus hun internetsite. Dat is hier zeker niet het geval.
Niet netjes Arma!!

Nico Veenhuizen
Nunspeet

2024幎6月12日
5぀星のうち1の評䟡

Erg hoge prijzen voor een laag service

Erg hoge prijzen voor een laag service niveau. Plaatsen van de keuken is al 2x zo duur als elders. En apparatuur heeft een minimale marge en dus betaal je te veel als klant. Geen bereidheid om tot een oplossing te komen ondanks dat die indruk wel gewekt wordt.

2023幎12月1日
5぀星のうち4の評䟡

Apparatuur vervangen bestaande keuken.

In onze bestaande keuken die bij een vorige bewoner zo’n 15 jaar geleden door Arma geplaatst is, hebben we wat dingen vervangen. De spoelbak, oude boiler en koelvriescombinatie. Arma had de oorspronkelijke details (incl alle maten) van de keuken nog en daarom hebben we de bestelling geplaatst bij Arma. Het vervangen is vanwege diverse redenen niet helemaal goed verlopen maar het contact met het klantteam is altijd goed geweest. Uiteindelijk zijn alle issues opgelost en zijn we tevreden.

2023幎2月12日
5぀星のうち2の評䟡

Advies niet optimaal.

Zijn niet echt tevreden met het advies van Arma keukens. Voordat wij een inbouwkeuken uit gingen zoeken, hadden wij vrijstaande apparatuur van Bosch. Volgens de verkoper bij Arma waren de apparatuur die zij aanboden (Pelgrim) minstens zo goed, zij het niet beter dan Bosch. Helaas blijkt dat in de praktijk verre van dat. De temperatuur van de koelkast schommelt regelmatig. Het klepje van het vaatwasser waar het tabletje in moet, blijft regelmatig dicht doordat de bovenste bestekla hem blokkeert. Ook droogt hij veel minder goed dan de Bosch en is hij minder praktisch in te richten. De Pelgrim gaskookplaat is niet zo te regelen dat eten erop kan sudderen. Achteraf spijt van onze keuze die we op het advies van Arma gemaakt hebben. Je gaat in zo'n nieuwe keuken niet zo snel de apparatuur vervangen. Hier zitten we helaas de komende 10 jaar wel aan vast.😒

2022幎1月6日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ