DB Keukens レビュー 17

TrustScore 5段階評価の4

4.2

企業情報

当該企業による記述

Nieuwe keuken of badkamer kopen? Klanten geven ons een 9,7! Bekijk ruim 200 keukens online of in onze showrooms.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over DB Keukens en hun…

Zeer tevreden over DB Keukens en hun monteurs. Geen handjeklap over de prijs van de keuken maar meteen een eerlijke offerte waarin alle prijzen vermeld staan.
Van start tot eind een goede communicatie en vlekkeloos verloop.

2026年4月10日
5つ星のうち5の評価

Heel blij met onze nieuwe keuken

Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij DB keukens. Bij binnenkomst werden we direct enthousiast door de verschillende showkeukens; er zaten meteen een paar ontwerpen tussen die perfect aansloten bij onze smaak.
We zijn in eerste instantie naar een andere (net geopende) vestiging gegaan, maar daar was de wachttijd erg lang. Gelukkig werden we netjes doorverwezen naar een andere vestiging, en de gemaakte reiskosten werden keurig vergoed. Dat vonden we al een heel nette service.
In de andere vestiging zijn we geholpen door een zeer vriendelijke en deskundige medewerkster. Zij luisterde goed naar onze wensen, dacht echt met ons mee en heeft een prachtig ontwerp voor ons gemaakt. Ook gaf ze goed advies over de apparatuur, wat ons erg heeft geholpen bij het maken van de juiste keuzes.
Het plannen van de plaatsing verliep soepel. Helaas werden we een dag van tevoren gebeld met de mededeling dat het keukenblad beschadigd was geraakt tijdens het transport. Dat was natuurlijk even balen, maar er werd direct een tijdelijke oplossing geregeld. De communicatie hierover was duidelijk en netjes, en het definitieve blad is later alsnog geplaatst.
Daarnaast hebben we wat problemen gehad met onze AEG-kookplaat. Hierover hebben we meerdere keren contact gehad met zowel DB keukens als met AEG zelf. Uiteindelijk heeft DB keukens zich hier goed voor ingezet en ervoor gezorgd dat we een vervangende kookplaat kregen. Dat waarderen we enorm.
Al met al zijn we heel blij met onze nieuwe keuken en de service die we hebben ontvangen. We zouden DB keukens dan ook zeker aanraden aan anderen!

2026年4月16日

betrouwbaar

Wij hebben bij dit bedrijf een keuken gekocht en laten plaatsen. Vanaf het moment dat we de showroom zijn ingelopen, tot het moment van oplevering van de keuken in onze woning, zijn we heel goed geholpen. Hier werken medewerkers met verstand van zaken en het serviceniveau ligt hoog. We hebben een keuken gekocht met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook de communicatie is goed. Er wordt op het juiste moment contact opgenomen om te informeren over bijvoorbeeld wanneer de keuken wordt geleverd en wordt geplaatst.

2026年2月23日
5つ星のうち5の評価

Wij zijn van het begin tot eind goed en…

Wij zijn van het begin tot eind goed en zeer kundig geholpen, waardoor wij onze droomkeuken konden kopen. Het contact verliep heel prettig, zowel in de winkel, als met de planning, levering en montage. Alle afspraken zijn secuur nagekomen en de keuken is heel netjes afgeleverd. Wij zijn heel tevreden en blij!

2026年2月23日
5つ星のうち5の評価

Erg tevreden met de service

Erg tevreden met de service, vanaf het eerste moment dat we de winkel in Utrecht binnenliepen tot aan de montage van de keuken. Goed geadviseerd, goed contact over het verloop van de levering, zeer nette montage en goede nazorg.

2026年2月9日
5つ星のうち5の評価

Oprecht hele goede service voor een normale prijs.

Oprecht hele goede service, vanaf binnenkomst tot en met levering, instellen, nazorg.
Heel vriendelijk en geen 'pusherig' verkooptechniek, heel uitgebreide service, komen zo vaak terug om nog iets na te leveren of te corrigeren wanneer nodig.
We konden een vergelijkbare keuken krijgen bij een concurrent, de 'kampioen in keukens', waarbij je weet dat die onderdeel zijn van DMG en 'altijd korting geven' - dus eigenlijk een te hoge prijs hanteren. Uiteindelijk, met heel veel zogenaamde korting, konden we daar een keuken voor 10% minder geld kopen.
Echter hebben wij volmondig gekozen voor 'liever 10% meer betalen, en zeker zijn van goede service, dan 10% besparen en altijd gezeur als er iets met je keuken is'.
Maar dat is een persoonlijke keuze natuurlijk.
Wij zijn heel blij met de service, klantvriendelijkheid en kwaliteit die we de eerste 3 maanden ervaren van onze mooie keuken van DB Artic in Utrecht.

2025年10月8日
5つ星のうち1の評価

Ardikeukens slecht keukenbedrijf

3,5 jaar geleden een keuken uitgezocht bij Ardi in St. Annaland. Duidelijk uitgelegd aan de zeer jonge verkoper dat wij hoge kwaliteit apparatuur willen. De keuken zou een jaar later geleverd worden. Het viel meteen op dat er uitzonderlijk vaak opnieuw ingemeten moest worden omdat de gegevens steeds zoek raakte. Een week voor de levering kregen we te horen dat er apparatuur enkele maanden later geleverd zou worden. Vreemd wanneer je alles een jaar van te voren besteld. Er bleek al snel dat het aanrechtblad verkeerd was ingemeten en wilden de extra kosten op ons verhalen. De koelkast ging na enkele dagen al kapot en de vaatwasser maakte zoveel herrie dat je mekaar niet meer kon verstaan als deze aanstond. Koelkast werd na veel moeite vervangen, maar deze ging ook na korte tijd kapot. Dit kostte ook weer veel moeite, maar zaten met een vaatwasser die vanwege de herrie niet gebruikt werd. Ardi reageerde nergens op. Na een negatieve review, kregen we een aanbod om de 2 andere apparaten uit te zoeken maar dan moesten we wel een nieuwe zeer positieve review schrijven en omdat we in totaal bijna € 40.000,- hadden betaald, wilden we van de ellende af en hebben ingestemd . Nu, net 2 jaar verder, begeeft de combimagnetron het en mochten €300,- betalen om deze te repareren. Meteen maar beklag gedaan over het Lofra fornuis. Het heeft 5 zones er kunnen maar 2 tegelijk op vol vermogen gebruikt worden en ook dit apparaat maakt enorme herrie . We werden in contact gebracht met de monteur en deze man stond ons zo asociaal te woord , we zouden viespeuken zijn omdat de bodem van een pan al is ingebrand en we moeten stoppen met “ zeiken om het zeiken “ alkes is ons verteld door de verkoper bij het uitzoeken van de keuken, wat absoluut niet is gebeurd, dan waren we nooit akkoord gegaan met zulke rotzooi. Schandalig dat dit bedrijf op deze voet mag bestaan

2025年11月6日

DB Artic keukens; geweldig

Een nieuwe keuken is altijd een heel ding. Leuk en spannend tegelijk. DB Artic keukens in Utrecht hebben mij top geholpen met het maken van keuzes (mooie ruime showroom trouwens).Vervolgens het brengen van het materiaal en de installatie. Wederom top verlopen, exact op tijd en alles compleet, dat hoor je wel anders. Ik ben echt onder de indruk van de communicatie gedurende het gehele traject, ronduit geweldig. Voor mij een 10!

2025年10月9日

DB Keur keukens

Via wat "Googlen" op DB Keur keukens gestuit. Vervolgens op een zaterdagmiddag in de showroom in Haarlem wezen kijken, die middag gelijk een afspraak gemaakt voor een advies gesprek. Dit was een aangenaam gesprek waarin goed geluisterd werd naar onze wensen en gezocht werd hoe deze wensen in een praktische keuken kon worden omgezet. In het tweede gesprek naar alle tevredenheid de deal gesloten. Toen uiteindelijk bleek dat de combinatie met de bovenkasten en de afzuiging niet optimaal was heeft DB Keur keukens kosteloos een goede oplossing geboden.

Ook de montage is zeer netjes en correct verlopen. De keuken is zonder opleverpunten binnen de geplande tijd gemonteerd.

Wat ons betreft is DB Keur keukens een aanrader.

2025年7月3日

Een zeer tevredenklant

Ik ben zeer tevreden over het gehele traject van keuken design, offerte, planning, levering, plaatsing en after service. Alles geheel transparant, met een zeer goede kwaliteit en service en altijd het gevoel dat de klant op nummer één staat. Alle beloften en afspraken nagekomen. Ik hoef niet ieder jaar een nieuwe keuken maar de ervaring met Keur herhaal ik graag!

2025年3月24日

Enorm blij! Aanrader!

Enorm blij met de service en de kwaliteit welke wordt geboden van kennismaking tot oplevering. Sander heeft ons het gehele traject perfect geholpen en meegedacht. Wij zijn tevreden klant. Super aanrader!

2025年1月7日

Superteam!

13 jaar geleden kochten wij een keuken bij Keur Keukens in Haarlem en dat liep toen naar alle tevredenheid. Prachtige keuken en super service. Voor onze nieuwe woning was het duidelijk: wij gaan naar Keur! Wederom super fijn geholpen in april ‘24, meegedacht in opzet en uitvoering en meerdere (out of the box) opties aangevoerd. De communicatie verliep soepel, hartelijk en professioneel. De plaatsing van de keuken door Arma afgelopen september ‘24 was vakkundig en vlot. Al met al: een super team!

2024年9月11日
5つ星のうち5の評価

Als klant sta je bij DB keukens op…

Als klant sta je bij DB keukens op nummer 1. Dat is bij de keuze van je keuken maar ook de stappen erna. De installatie wordt deskundig uitgevoerd en er wordt meegedacht. Na ieder bezoek wordt alles opgeruimd en kan je de keuken ook direct gebruiken als de installatie gereed is.

2024年7月18日
5つ星のうち4の評価

Artic keukens in Utrecht is een aanrader

Zeer mooie keuken geleverd gekregen.
De hulp van William was super.
Hij hielp ons rustig en luisterde naar onze wensen.
De levering en montage ging super.
Er waren na de montage wel wat puntjes waardoor ze terug moesten komen.
Maar de communicatie en monteur die daarna kwamen hebben ons uitstekend geholpen.
Wij zijn zeer tevreden met onze keuken!
Artic keukens is zeker een aanrader.

2021年2月1日

Trustpilot エクスペリエンス