Banner for AsiaDirect

AsiaDirect レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Goed geregeld, fijne accomodaties, gidsen, vervoer. Altijd op tijd iemand die ons ophaalde. Treinreis was goed, jammer dat je na een lange nacht ook nog 8 uur moet wachten voordat je hotel kamer in k... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Alles was goed geregeld door Natasja van Asia direct. Excursies waren top. Bezienswaardigheden ook. Chauffeurs kwamen keurig op tijd. Hotels oké.

5つ星のうち5の評価

Dit is inmiddels de derde reis die we via Asia Direct boeken, en opnieuw zijn we bijzonder tevreden. Ze reageren snel, nemen persoonlijk contact op en luisteren heel goed naar onze wensen. Op korte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 旅行代理店
  2. ツアー オペレーター

AsiaDirect について

当該企業による記述

Direct naar interessante informatie:
Over ons
AsiaDirect is dé specialist in reizen naar Azië. Omdat we er al zijn, kennen we de meest bijzondere accommodaties, de leukste excursies en de mooiste plekjes, waar anderen niet snel komen. We werken lokaal en daarom betaal jij niet te veel. Plus: alle reizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar. Zo krijg jij precies de reis waar je van droomt.

Met AsiaDirect kun je zonder zorgen op reis, want we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. We hebben 25 jaar ervaring en werken verantwoordelijk met betrekking tot de natuur en de lokale bevolking. Dat maakt AsiaDirect ook voor jou de ideale reisorganisatie. Als je Azië wilt ontdekken, kies je AsiaDirect.

AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!
Meer informatie op asiadirect.nl.
De bestemmingen:
Waarom boeken bij AsiaDirect:
✔️ Omdat wij er al zijn!
✔️ Als locals kennen wij de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes
✔️ Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
✔️ AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië
✔️ Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen
✔️ Bespreek je droomreis met onze specialisten
✔️ Persoonlijk contact en snelle feedback
✔️ Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur

連絡先

positieve vibe voelbaar!

positieve vibe voelbaar
betrokken
snel reageren op vragen
prijs-kwaliteit heel goed (vergeleken met andere offertes)

2026年4月2日

Fijn! Top! Dankjewel! Zonnige groet, René

Rondreis Vietnam

Alle excursies, transfers, etc…verliepen zonder problemen. Zeer zorgvuldige communicatie via Whatsapp omtrent ophaaltijden en altijd ruim op tijd. Vriendelijke lokale reisagenten die ten alle tijde bereid waren om je te helpen. Aangezien alles perfect was geregeld was dat niet nodig😍

2026年4月1日

Klinkt geweldiig, Eelco! Dank voor je 5 sterren! Zonnige groet, Natasja

Zeer geslaagde individuele rondreis Cambodja

Individuele rondreis Cambodja gedaan met AsiaDirect.nl. De organisatie was super. Goede hotels, chauffeurs steeds op tijd, evenwichtig programma. Singapore Airlines is ook een echte aanrader voor Azië. De voorbereiding van de reis met een vaste partner als aanspreekpunt (voor- en tijdens de reis) is ook een pluspunt.De website geeft ook goede lokale adviezen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Lou & Ann (België)

2026年3月27日

AsiaDirect からの回答

Dit zijn fijne complimenten om te krijgen Lou & Ann. Dank jullie wel! Zonnige groet, René

Fantastische organisatie

Wij hebben voor de tweede keer een rond reis geboekt naar Thailand bij AsiaDirect.
Dat is super gegaan, luisteren goed naar wat de klant wil en wordt het tot in de puntjes verzorgd.
Wi hadden ook nog het midden oosten probleem en konden niet terug op afgesproken datum.
En ook daarin waren ze geweldig.
Contact wanneer nodig en extra overnachtingen en vlucht werden top geregeld.
En 10 dagen later weer veilig thuis dank zij Jeroen en zijn team..
Ook de afhandeling met het calamiteitenfons is heel snel opgelost door hun.
Al met al wij boeken hier zeker weer.

2026年3月14日

AsiaDirect からの回答

Mooi dat uit al die tegenslag nog zoveel complimenten komen! Dankjewel Martien! Zonnige groet, Michel

Prima service

Onze 2de reis met AsiaDirect en alweer prima georganiseerd. Alles perfect geregeld en alle chauffeurs en gidsen steeds prima op tijd!
Met de golfoorlog een probleem gehad met geschrapte vluchten maar het regelen van extra overnachtingen werd prima opgevangen door Tom Manders!
Wij zijn fan! 😉

2026年3月21日

"Wij zijn fan! 😉" Leuk! Dankjewel Mark! Zonnige groet, Tom

5つ星のうち5の評価

Wij hebben een maand door India gereisd…

Wij hebben een maand door India gereisd en in liefst twaalf verschillende plaatsen verbleven. Werkelijk overal was de organisatie vlekkeloos. Bovendien was de afhandeling van de extra reiskosten die we hebben moeten maken i.v.m. de oorlog in het Midden-Oosten, waar we een tussenlanding moesten maken, erg vlot.
Bedankt Jeroen en de andere medewerkers van AsiaDirect!
Alfons en Kris,
Antwerpen

2026年3月9日

AsiaDirect からの回答

Dit soort complimenten krijgen we graag. Dank voor de recensie Alfons! Zonnige groet, Jeroen

5つ星のうち5の評価

Wij hebben genoten van een fijne…

Wij hebben genoten van een fijne vakantie in Vietnam die tot in de puntjes was georganiseerd door Asia Direct. Een plaatselijke Nederlandstalige partner, die via WhatsApp steeds bereikbaar was, is zeker een meerwaarde.

2026年1月16日

Klopt als een bus Sabine! Dank voor je 5* recensie! Zonnige groet, Natasja

Geholpen door Natasja - reis naar Thailand

Geholpen door Natasja. Communicatie ging snel en goed en ze begreep goed wat wij willen. Geeft dagelijks snelle updates in de mail. Iets aanpassen reis ging ook soepel. Mooie reis samengesteld voor komende winter 26/27 naar Thailand 🇹🇭

2026年3月20日

AsiaDirect からの回答

Goed om te horen. Was het maar alvast winter! Dankjewel Eddy! Zonnige groet, Natasja

Alles feilloos verlopen!

Alles feilloos verlopen!
Via WhatsApp zijn jullie heel vlot bereikbaar.

2026年3月9日

Dankjewel voor je 5* review Anne! Zonnige groet, Michel

Prachtige reis

Prachtige reis, die volledig aan onze verwachtingen voldeed.
Alle transfers en activiteiten zijn feilloos verlopen en stipt geregeld.

2026年2月18日

AsiaDirect からの回答

"Prachtig, feilloos, stipt". Mooi samengevat Ine. Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

Perfecte reis geregeld door AsiaDirect

Onze eerste verre reis ooit naar Thailand was zeer goed geregeld door AsiaDirect. De communicatie vooraf ging snel en gemakkelijk en het programma is naar onze wens vastgesteld. Alle gemaakt afspraken werden nagekomen, de chauffeurs waren op tijd en brachten ons naar de plaats van bestemming. De excursies waren precies zoals beschreven en de hotels waren boven verwachting. Als we ooit weer een reis naar Azië gaan maken, zullen we weer voor AsiaDirect kiezen.

2026年3月16日

AsiaDirect からの回答

Graag tot de volgende keer dan! En dank voor deze klinkende review! Zonnige groet, René

5つ星のうち5の評価

Goede communicatie en komen afspraken…

Goede communicatie en komen afspraken na!
Alle ritten / excursies tot in de puntjes geregeld en als we een vraag hadden, werd het gelijk geregeld.
Mensen op locatie is zeker een voordeel!

2026年3月10日

AsiaDirect からの回答

"Mensen op locatie is zeker een voordeel!" En zo is het Michael. Niet toevallig is onze slogan "Omdat wij er al zijn!" Dankjewel! Zonnige groet, Michel

Rondreis Thailand

Wij hebben met 4 koppels een geweldige 17-daagse rondreis gemaakt door Thailand. Het programma zat goed in elkaar, altijd stonden de chauffeurs/gidsen met Van’s klaar. Als we een vraag hadden werden we ter plekke ook snel te woord gestaan.

Zonder Asia Direct hadden we het nooit zo kunnen organiseren! Nu aan het nagenieten van alle belevenissen.

2026年2月28日

AsiaDirect からの回答

"Zonder AsiaDirect hadden we het nooit zo kunnen organiseren! Nu aan het nagenieten van alle belevenissen." Wat een heerlijke review! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

5つ星のうち5の評価

De reis tot in de puntjes geregeld

De reis tot in de puntjes geregeld! En via WhatsApp uitstekend bereikbaar en snelle response. Onze complimenten

2026年3月6日

Dank voor de complimenten en de recensie! Zonnige groet, René

5つ星のうち5の評価

AsiaDirect in de persoon van Michel…

AsiaDirect in de persoon van Michel Takken heeft ons zeer goed geholpen
met het samenstellen van onze reis en de late aanpassingen en veranderingen van de reis a.g.v politieke omstandigheden.
De reis is verder vlekkeloos verlopen.

2026年3月3日

Fijn om te horen Gerard en Karien! Dankjewel! Zonnige groet, Michel

De organisatie was prima

De organisatie was prima! Onze gids in Kuala Lumpur was ook perfect, de andere waren meer chauffeur dan gids, maar al bij al toch oké. De hotels waren ook goed, behalve Cameron highlands, sfeervol, maar kamers oud en vochtig.

2026年2月25日

AsiaDirect からの回答

Dankjewel voor je mooie beoordeling en goede feedback! Zonnige groet, Tom

Prima georganiseerde reis door Thailand

De hotels waren goed. Het vervoer was ook prima geregeld. We vonden het wel jammer dat we niet vaker een gids hadden of tenminste een chauffeur die iets Engels sprak. Communicatie met de chauffeur ging moeizaam. In het noorden hadden we 3 dagen een gids, Tom, die was geweldig. Ze sprak goed Engels en heeft ons veel verteld over Thailand. 2 minpuntjes: fietstocht in Bangkok. Een fiets ging onderweg kapot en was pas na driekwartier gemaakt (kon niet gebeld worden met de fietsorganisatie). Hierdoor werd de fietstocht afgeraffeld.De ontvangst was ook niet erg positief en na afloop was er niemand meer! 2de minpuntje was dat ze ons vergeten waren op te halen voor bezoek aan het National Park. Gelukkig heeft de hotelreceptioniste gebeld en werden we een uur later opgehaald. Thailand heeft ons positief verrast. Een prachtig land, vriendelijke mensen en heerlijk eten en goed georganiseerd door Asia Direct!

2026年2月17日

AsiaDirect からの回答

"Een prachtig land, vriendelijke mensen en heerlijk eten en goed georganiseerd door AsiaDirect!" is een mooi rijtje complimenten. Toch lezen we ook een paar punten waar wij minder tevreden over zijn. Goed dat je ze vermeld. Dat geeft ons te kans met onze collega's ter plaatse te kijken hoe dit beter kan. Dank dus voor je review en feedback! Zonnige groet, René

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。