Banner for AsiaDirect

AsiaDirect レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Goed geregeld, fijne accomodaties, gidsen, vervoer. Altijd op tijd iemand die ons ophaalde. Treinreis was goed, jammer dat je na een lange nacht ook nog 8 uur moet wachten voordat je hotel kamer in k... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Alles was goed geregeld door Natasja van Asia direct. Excursies waren top. Bezienswaardigheden ook. Chauffeurs kwamen keurig op tijd. Hotels oké.

5぀星のうち5の評䟡

Dit is inmiddels de derde reis die we via Asia Direct boeken, en opnieuw zijn we bijzonder tevreden. Ze reageren snel, nemen persoonlijk contact op en luisteren heel goed naar onze wensen. Op korte... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Prima geregeld, geweldige reis en nooit moeten wachten op een chauffeur of ander vervoer. Verliep vlekkeloos en daardoor enorm kunnen genieten. Voordeel van verschillende chauffeurs dat je verder heel... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. ツアヌ オペレヌタヌ

AsiaDirect に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Direct naar interessante informatie:
Over ons
AsiaDirect is dé specialist in reizen naar Azië. Omdat we er al zijn, kennen we de meest bijzondere accommodaties, de leukste excursies en de mooiste plekjes, waar anderen niet snel komen. We werken lokaal en daarom betaal jij niet te veel. Plus: alle reizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar. Zo krijg jij precies de reis waar je van droomt.

Met AsiaDirect kun je zonder zorgen op reis, want we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. We hebben 25 jaar ervaring en werken verantwoordelijk met betrekking tot de natuur en de lokale bevolking. Dat maakt AsiaDirect ook voor jou de ideale reisorganisatie. Als je Azië wilt ontdekken, kies je AsiaDirect.

AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!
Meer informatie op asiadirect.nl.
De bestemmingen:
Waarom boeken bij AsiaDirect:
✔ Omdat wij er al zijn!
✔ Als locals kennen wij de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes
✔ Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
✔ AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië
✔ Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen
✔ Bespreek je droomreis met onze specialisten
✔ Persoonlijk contact en snelle feedback
✔ Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 257ä»¶

レビュヌを曞く

Waanzinnig goede service en

Waanzinnig goede service en alles was perfect georganiseerd. De persoonlijke benadering bij de reisplanning en de persoonlijke ondersteuning toen 1 van ons een voedselvergiftiging had opgelopen was uitmuntend.
Asia Direct is een echte aanrader!!

2026幎2月2日

AsiaDirect からの回答

"Waanzinnig goede service en alles was perfect georganiseerd." Een geweldig compliment Rob! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

5぀星のうち4の評䟡

Thailand is een fantastisch vakantieland!!!

De uitvoering van de geplande reis ging uitstekend.
We kwamen daar waar we heen wilden, de taxidiensten waren op tijd en de hotels waren prima.
Daarentegen ging de voorbereiding door AsiaDirect niet echt soepel. We hebben onze voorkeuren schriftelijk aan AsiaDirect doorgegeven, hier werd om onduidelijke redenen veel te vaak vanaf geweken. Wij vonden dat behoorlijk irritant.
Om die reden overwegen we of we een volgende keer weer gebruik zullen maken van AsiaDirect.

2026幎2月18日

AsiaDirect からの回答

Dank voor je review Andries. We hebben al even contact gehad om je opmerkingen over de voorbereiding door te nemen. Goed om te horen dat de uitvoering uitstekend ging! Zonnige groet, Michel

Alles was tot in de puntjes geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld
We hebben echt een fantastische reis gehad met ons zessen, een reis om nooit meer te vergeten
De hotels waren super de mensen super lief de taxichauffeur en reisleidster die we voor drie dagen hadden waren geweldig
Dus super bedankt voor het regelen van onze mooie reis

2026幎2月17日

AsiaDirect からの回答

Graag gedaan Sigrid! Dank voor je 5* review!
Zonnige groet, René

Fantastische gevarieerde rondreis door Sri Lanka

Fantastische gevarieerde rondreis door een prachtig Sri Lanka, onder begeleiding van een geweldige, fijne, flexibele chauffeur/gids.
Goede organisatie en goede en snelle communicatie met onze contactpersoon van AsiaDirect.

2026幎2月11日

We zijn blij met je recensie Wim! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

Schitterende individuele rondreis in

Schitterende individuele rondreis in Thailand gedaan. ASIA DIRECT stippelde samen met ons de reis uit, maakte duidelijk wat haalbaar was en niet qua verplaatsingstijden, past het standaardprogramma aan aan onze wensen. De afspraken (gids, driver, uitstappen zoals fietstour bangkok) werden perfect nagekomen. Ook op dat ene moment waarop we even hulp nodog hadden waren ze onmiddellijk bereikbaar via whatsapp en zorgden voor een passende oplossing. Een absolute aanrader dus !

AsiaDirect からの回答

Dat is een hele reeks mooie complimenten Mario. Dank voor de review! Zonnige groet, René

5぀星のうち5の評䟡

Snel, duidelijk en klantvriendelijkheid.

1e offerte aanvraag gedaan met de bouwstenn voor een rondreis Thailand. We kregen de offerte snel toegestuurd. Daarna de offerte nog een paar keer na overleg aangepast. Zeer tevreden hierover. Duidelijke informatie. Klantvriendelijk.

2026幎2月11日

Dankjewel Ramon! Alvast veel voorpret! Zonnige groet, Tom

5぀星のうち5の評䟡

Het was een totaal ontzorgde reis van

Het was een totaal ontzorgde reis van A-Z. Alles was super georganiseerd, Alles met lokale gidsen en chauffeurs. Makkelijk app contact en overleg met de lokale gids. Een tijdschema/ planning welke perfect voldeed aan onze wensen. Goed Engels sprekende gidsen en zeer nette chauffeurs en auto's keer op keer. Water was aanwezig en aanpassingen waren mogelijk als wij dat voorstelde. Een dikke 10

2026幎1月28日

Dit klinkt als een klok: "Een dikke 10". Dankjewel Anja! Zonnige groet, Tom

Gewoon perfect georganiseerd

Alles was perfect georganiseerd en verliep ook geheel volgens de planning. Het reisschema dat was aangeboden was een prima beeld van Thailand in diversiteit. Gewoon een fantastische reis.

AsiaDirect からの回答

"Gewoon een fantastische reis." Dankjewel voor de 5 sterren! Zonnige groet, Michel

5぀星のうち5の評䟡

Met Asia naar Thailand Direct doen !

AsiaDirect heeft voor ons een maatwerk reis naar Thailand gemaakt waarin alles perfect was geregeld.
De locaties van de hotels waren prachtig met een uitstekende service. Het contact met de reisadviseur was perfect, dacht pro-actief mee met onze reiswensen en kwam met aanvullende informatie

2026幎1月30日

AsiaDirect からの回答

Dit zijn fijne complimenten Jan. Dankjewel voor je 5* recensie! Zonnige groet, René

5぀星のうち5の評䟡

Heerlijk ontzorgd in een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen!

Heerlijk ontzorgd in een zelf samengestelde, door Asia Direct ondersteund reis door Indochina (Thailand, Vietnam en Cambodia). Een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen.

AsiaDirect からの回答

Mooi gezegd Perry: "Een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen." Dankjewel! Zonnige groet, René

5぀星のうち5の評䟡

Het klopte allemaal op de seconde wat

Het klopte allemaal op de seconde wat we hebben afgesproken. De hotels waren geweldig. De volgende keer weer met Asia Direct.super bedankt voor de mooie rondreis.

2026幎1月12日

AsiaDirect からの回答

Fantastisch om te horen Rini! En te gek dat je het enthousiasme over de reis deelt in een blog op onze website: AsiaDirect Reiservaringen: Familie Bel in Thailand. Zonnige groet, Michel en de rest van team AsiaDirect

5぀星のうち5の評䟡

Perfect tot in de puntjes geregeld

Alles was tot in de puntjes geregeld voor onze rondreis door Thailand.
Geweldige accommodaties en activiteiten.
Bij elke verplaatsing naar het hotel en/of tourtjes/kookworkshop stond de chauffeur op tijd weer klaar om ons naar de volgende accommodatie te brengen.
1 puntje van aandacht is alleen onze terug reis, verdeeld over 2 dagen. De eerste reisdag van het eiland Koh Tao naar het hotel in Bangkok was erg lang, (12.5 uur) dat zou ik anders organiseren als dat mogelijk is. Nu kwamen wij om 21.00 pas aan in het hotel, moesten nog eten, hadden niks aan alle comfort van het 5 sterren hotel,(zo jammer) ivm dat we de volgende dag om 5.50 naar het vliegveld werden gereden.
Verder alles dik in orde en een prachtige vakantie gehad!

2026幎2月3日

AsiaDirect からの回答

Dankjewel voor je uitgebreide review Yvonne. Welkome complimenten en goede feedback! Zonnige groet, Michel

Helemaal super

We hebben een fantastische reis gehad naar Thailand met Asia Direct. Alles was heel goed geregeld. De hotels waren prima. Vaak op hele mooie plekken. De chauffeurs stonden op tijd klaar. In overleg kon er zelfs ter plekke nog het een en ander aangepast worden. Daarnaast zijn we heel gastvrij door Natasja ontvangen in het kantoor in Bangkok. Ze reageren heel snel op de mail en de app en leven enthousiast mee als je op reis bent.

2026幎1月28日

AsiaDirect からの回答

Dankjewel voor je lovende 5* review Karin! Het was onwijs leuk jullie in Thailand te hebben ontmoet (en nog bedankt voor de dropjes!!). Ik ben blij om te horen dat jullie een geweldige reis hebben gehad. We doen hartstikke ons best en het is fijn als de reis dan helemaal lukt! De foto's zien er werkelijk schitterend uit. Zonnige groet, Natasja!

5぀星のうち5の評䟡

Top reisbureau met persoonlijke aandacht!

Onze 19-daagse reis door Thailand was super goed geregeld. Alles klopte: de overnachtinglocaties waren erg goed, het vervoer altijd op tijd, de bijgeboekte excursies leuk. Michel heeft ons goed geadviseerd bij het plannen van de reis. Ook erna nog regelmatig mail gehad van hem of team AsiaDirect met info en tips. Ook in Bangkok konden we langs komen op hun kantoor en werd er via WhatsApp gevraagd of alles goed ging. Heel fijn als je voor het eerst in een Aziatisch land bent, dat is toch best spannend. Kortom: een reisbureau met veel persoonlijke aandacht, helemaal TOP!

2026幎1月30日

AsiaDirect からの回答

"Een reisbureau met veel persoonlijke aandacht, helemaal TOP!" Geweldig! Dankjewel Nicolette! Zonnige groet, Michel

5぀星のうち5の評䟡

Super service met veel contact!

Een hele mooie reis samengesteld helemaal in overleg. Super service. Dagelijks contact gehad tijdens het puzzelen voor een reis op maat voor ons gezelschap van 8 personen. Contact via mail maar ook telefonisch. Super vriendelijk personeel. Zeer tevreden. Waar je bij andere organisaties lang moeten wachten op ÃŒberhaupt een offerte was de eerste offerte met 3 dagen al binnen en daarna dagelijks contact voor wijzigingen.

2026幎2月4日

Wat een fijne 5* review ArichÚnne. Dankjewel! Zonnige groet, Tom

5぀星のうち5の評䟡

de reis was perfect georganiseerd

de reis was perfect georganiseerd, op tijd opgehaald op iedere locatie met goede gidsen en chauffeurs. Alles volgens planning en tijd. hotels/accommodaties heel goed uitgezocht en naar onze wensen en goed programma volgens onze wensen.
samengevat geweldig aan te bevelen, vorig jaar ook met Asia een reis naar Thailand gemaakt, aan te bevelen, zeergoed

2026幎2月3日

"Aan te bevelen, zeer goed." Dankjewel Cornelis! Zonnige groet, René

5぀星のうち4の評䟡

Ervaring in het land omdat ze er wonen en werken

Het voordeel is dat ze in Azie wonen en kantoor hebben en veel ervaring in vooral Thailand hebben. Ook vanwege het tijdverschil altijd makkelijk. Je kan zelf aangeven in de voorbereiding wat je allemaal wilt. En zij komen met leuke ideeën. Zo wordt het meer je eigen reis

2026幎1月27日

Vandaar "Omdat wij er al zijn!" Dankjewel Maaike! Zonnige groet, René

5぀星のうち5の評䟡

Top reizen gehad met Asiadirect!

Wij hebben voor de tweede keer een reis naar Thailand geboekt via Asia direct. De eerste keer was in 2023 naar Bangkok, Koh Tao, Koh Phangan en Koh Samui.
Geweldig. Hiermee was alles al top geregeld van a tot z en aangepast naar onze voorkeuren en budget. Nu wilden wij erg graag weer naar Thailand en hadden wij ivm drukte er zelf weinig tijd voor om te plannen. Hierop hebben wij Asia direct, René, wederom gevraagd om last minute een reis voor ons te boeken en dit was weer fantastisch. Wij hebben de gehele reis ons geen moment zorgen gemaakt en ons volledig kunnen ontspannen doordat het goed geregeld was. De reis ging naar Phuket, Khanom en Krabi. Eén ander mooi stuk Thailand wederom volledig aangepast aan onze voorkeuren.
Resorts, taxi’s en vluchten volledig geregeld en bij bijzonderheden zijn ze 24/7 te bereiken. Wij zijn dus onwijs tevreden over Asia direct en zullen gegarandeerd nogmaals via hen boeken voor een reis naar Azië.

2026幎1月18日

AsiaDirect からの回答

"Wij zijn dus onwijs tevreden over AsiaDirect", schrijft Femke. En wij over deze blinkende 5* review! Dankjewel! Zonnige groet, team AsiaDirect

Rondreis door Vietnam

Met AsiaDirect rondreis door Vietnam gemaakt. Vanaf het moment dat we aankwamen in Hanoi tot aan het vervoer naar het vliegveld van Ho Chi Minh City verliep alles uitstekend. De afgesproken reis klopte helemaal, vervoer, lokale gidsen en hotels, allemaal uitstekend. Daarnaast heel veel tips gekregen van de leukste en lekkerste restaurant. Kortom: TOP vakantie.

2026幎1月23日

AsiaDirect からの回答

Goed om te horen dat het een top vakantie was! Dankjewel Rudolph! Zonnige groet, team AsiaDirect

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。