レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de mÃ¥tte komme forbi og levere ordren pÃ¥ vores adresse.... もっず芋る

When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or... もっず芋る

Jeg bestilte en god hÃ¥ndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men JÞrgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud pÃ¥ en stÞrre erstatning af samme type sauce. Vir... もっず芋る

Jeg havde bestilt en god hÃ¥ndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lÞrdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. アゞア食料品店

圓該䌁業による蚘述

AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vÊkst der sÊlger asiatiske fÞdevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strÞmlinet og direkte. Denne fordel giver nÊsten altid det rigtige svar fÞrste gang. kontakt os dÞgnet rundt på: info@asiatorvet.dk

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

God kvalitet chili

Har i dag modtaget min fÞrste ordre i pakkeboks, som var 1 kg knus piri-piri chili, der lever op til alle mine forventninger, rigtig god kvalitet og til en super pris.

Det har vÊret en nem og god oplevelse af handle hos AsiaTorvet, så det er bestemt et sted jeg vil handle igen.

2024幎7月20日

Endnu en vellykket transaktion

Så har jeg lige modtaget min pakke fra AsiaTorvet - og endnu en gang er jeg meget positivt overrasket over effektiviteten i deres aftersale - jeg afgav bestillingen 29 Februar kl 06.26 og modtog pakken idag 1 Marts kl 07:43 - og mine varer var alle som de skulle vÊre og glasvarerne var forsvarligt indpakket så ingen risiko for 'ulykker'.

Hele kÞbsoplevelsen/Aftersale får 5* af 5 mulige. Kan kun varmt anbefales.

2024幎1月29日

Indonesiske kaffe bolcher

min kÊrestes bonusmor er fra Indonesien, og hun introducerede mig for nogle fantastiske kaffe bolcher derfra (KOPIKO cappuccino er bedst). men deres årlige besÞg til Indonesien kunne ikke fÞlge op med mit forbrug, så måtte finde dem et andet sted. asiatorvet havde dem til en god pris med hurtig og billig fragt, jeg har til det nÊste halve år nu. Jeg er godt tilfreds med mit kÞb hos dem, laver bestemt også en ny bestilling når jeg er ved at lÞbe tÞr :)

2024幎1月23日

Super sÞde

Bestilte sÞndag aften og fik mine varer i dag. Havde bestilt frostvarer, men grundet deres fÞdevarepolitik kunne de ikke sende dem med pakken. Intet problem. De var sÞde og venlige, og prisen blev selvfÞlgelig Êndret. Er derfor fuldt tilfreds med min oplevelse

2024幎1月30日

Sendte forkert Vare

Jeg bestilte et antal Chili Powder Extra Hot, men fik leveret almindelig Chili Powder.
Jeg sendte dem en mail at de havde sendt den forkerte vare, men den har de ikke svaret på.
Jeg har ringet til dem flere gange men ryger direkte på voicemail.

2024幎1月30日

Bestil ikke frost varer.

Fornuftig ok levering. Og alle de rigtige varer. Bestilte også 2 poser frosne gyoza, som trods jeg hentede 5 min efter jeg fik besked om at pakken var ankommet, var helt optÞet. Og eftersom at jeg ikke skal bruge dem i dag (aftensmaden er allerede i ovnen!), så er de desvÊrre lige til at smide ud. Fryser på princip ikke kylling og fisk ned igen, efter det har vÊret optÞet. Frost varene var bare pakket i en alm. plastikpose og lagt i en papkasse, sammen med de andre tÞrvare jeg havde bestilt. De bÞr måske ikke sÊlge frost varer, hvis ikke de kan finde ud af at pakke og sende dem forsvarligt.

2024幎1月16日
自発的なレビュヌ

Som altid, en hurtig og super god betjening

Som altid, en hurtig og super god betjening :-)
Ordre bestillingen passer altid, hvis ikke der har vÊret restordre på noget af de mere populÊr varer, men det ordnes altid over en venlig tlf. samtale på super god dansk!
Jeg har altid vÊret super tilfreds med mine mange handler med Asiatorvet i de sidste 5 år

2024幎1月11日
自発的なレビュヌ

DÃ¥rlig kundeservice og kort holdbarhed

Hvis du Þnsker kÞbe varer med ultra kort holdbarhed, så er dette det helt rigtige sted. ! Varen udlÞber 2 dage efter modtagelse og virksomheden er , på trods af henvendelse, er fuldstÊndig ligeglad. Det er meget muligt at lovgivningen er på deres side, men jeg Þnsker ikke at kÞbe varer som udlÞber 2 dage efter modtagelse. Jeg er hverken informeret om den korte holdbarhed inden kÞb og jeg betalte fuld pris.
Jeg kan se på andre anmeldelser at de oplever det samme.
SelvfÞlgelig går jeg ind for stop madspild, men jeg mener at jeg selv skal have valget!
Det valg skal et firma ikke tage for mig!

Opdatering: Der er desvÊrre ikke tale om kun 2 pakker nudler. Der er tale om 6 stk. Men dette er sÊlger ikke klar over, da der tydeligvis ikke tjekkes datoer inden afsendelse. SÊlger skal på ingen måde styre om vi skal eller vil spise for gamle varer. Tydeligvis dårlig kundeservice her!

2023幎10月10日
AsiaTorvet.dk ロゎ

AsiaTorvet.dk からの回答

LÊseren skal lige forstå helheden i denne sag. Kvinden her modtager 45 suppenudler, men finder 2 poser med korte, men stadig gangbare datoer på. Det mener hun så er en erstatningsberettiget fejl. Hun sender endda 2 flotte billeder med datoerne på, som blot viser at vi ingen fejl har begået. Var dette tilfÊldet, havde hun på stedet enten fået erstatningsvarer eller refunderet kÞbet. Men hvorfor skal vi som virksomhed erstatte eller refundere en vare som er i perfekt tilstand?? Hele denne sag her er latterlig, men faktisk også dybt alvorlig, da personen bevidst udÞver skade på vor virksomhed ved at bruge Trustpilot til at tage os som gidsel - for 2 poser noget så langtidsholdbart som suppenudler ud af 45 stk. - som intet fejler. Og hun har garanteret forlÊngst spist dem... Vi vil gerne opfordre alle til at fokusere og vÊre med til at begrÊnse madspild. Det gjorde vi også aktivt her. For hvis nu ikke vi havde sendt de 2 poser til kunden, hvad ville der så hÞjst sandsynligt vÊret sket med dem? Kvinden her skriver hun går ind for stop madspild, men gÞr hun nu virkelig det? Vi synes det lyder meget hult.. Valget til alternative udlÞbsdatoer, er alle vore kunder velkomne til at skrive til os i bemÊrkningsfeltet i check-out. Er der ingen bemÊrkninger, da retter vi os helt naturligt efter de love som gÊlder, det er derfor vi har dem. Og så vil jeg lige tilfÞje til sidst at hvis der f.eks. havde vÊret tale om en hél kasse nudler som man naturligt ikke ville kunne nå at spise inden udlÞb, da havde vi selvfÞlgelig gået ind i dialog og fundet en god lÞsning. Men her for 2 pakker suppenudler?? Come on..
Vi tror godt at lÊseren kan gennemskue at der nu er tale om et fortvivlet forsÞg på at redde den smule Êre der måtte vÊre tilbage. Sjovt at 2 stk. nu pludselig blev til 6 stk...
Trustpilot burde lÊse anmeldelser som disse og fratage afsenderne muligheden for at udÞve falsk skade på virksomheder. Når man reklamerer til virksomheder, så gÞr man det korrekt fÞrste gang. Man kommer ikke belejligt forkÞlet bagefter. Max. utrovÊrdigt.