レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de mÃ¥tte komme forbi og levere ordren pÃ¥ vores adresse.... もっず芋る

When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or... もっず芋る

Jeg bestilte en god hÃ¥ndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men JÞrgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud pÃ¥ en stÞrre erstatning af samme type sauce. Vir... もっず芋る

Jeg havde bestilt en god hÃ¥ndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lÞrdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. アゞア食料品店

圓該䌁業による蚘述

AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vÊkst der sÊlger asiatiske fÞdevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strÞmlinet og direkte. Denne fordel giver nÊsten altid det rigtige svar fÞrste gang. kontakt os dÞgnet rundt på: info@asiatorvet.dk

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Serviceminded er langt at lede efter

Forretningen kan ikke levere den bestilte og betalte mÊngde varer. De leverer istedet andre versioner af varen. Jeg Þnsker at blive krediteret for de varer som ikke er blevet modtaget og tilbyder at sende de vare som ikke er bestilt retur mod de betaler. Der bliver svaret meget ironisk og med kommentarer om at andre kunder vil modtage med glÊde og tilfredshed og takker oveni for det gode samarbejde.
Jeg får pengene retur mod de modtager billeder af indholdet klippet i stykker i henholdsvis organisk og plads skraldespande.

2023幎9月21日

AsiaTorvet.dk からの回答

Vi kan blot konstatere at mennesker er forskellige, og nogle forvrÊnger endda fakta vÊk fra sandheden og får dem selv til at fremstå som ofre. Kunden her modtager 17 ud af 20 af den Þnskede vare, og vi vÊlger så som i utallige andre tilfÊlde (se blot anmeldelse fra 5. sept.) at levere 3 andre alternative smage af den samme varetype. Dette, for hurtigt at kunne servicere kunden. Langt de fleste bliver glade for handlingen og beskeden de modtager, men ikke hende her. Hun er firkantet. MÞder vi den type kunde, så erstatter vi varen, men forlanger at de ikke Þnskede varer bortskaffes på korrekt måde og sikrer os at kunden alligevel ikke kommer til at putte varen i munden, da vi jo ikke ved om kunden har nogle allergener som aktiveres ved indtagelse af vore alternativt tilsendte produkter. Vi har ageret aldeles korrekt - også i dette tilfÊlde, det er blot trist at kunden gives den mulighed at stille os som virksomhed i et dårligt lys. Vi kunne have nedskrevet antallet og vÊret fri for tilfÊlde som disse. Men vi ved også af erfaring at den anden lÞsning med at sende lignende alternativer til den ordrede vare, gÞr vore kunder mest glade. God dag til alle.

BegrÊnset udlÞbsdato

BegrÊnset udlÞbsdato

Jeg modtog mine vare den 07-09 og det ene af mine vare lÞb på dato dagen efter, altså den 08-09. Det er simpelthen for dårligt at sende en vare man betaler fuld pris for, når varen udlÞber dagen efter.
Firmaet blev kontaktet, og de skrev at så lÊnge datoen ikke var overskredet så solgte de vare.
Jeg har prÞvet at forklare at jeg gerne vil kÞbe stop madspilds vare, men ikke til fuld pris. Det har jeg ikke fået svar på.
Jeg er meget utilfreds.

Opdatering:
Folk har vel ret til at vide hvilken metode i sÊlger ud fra. Hvis i mener at i ikke gÞr noget forkert, så er der vel intet problem i at mulige kunder, ved at i sÊlger vare til fuld pris med begrÊnset holdbarhed. Så nej min anmeldelse er absolut ikke misvisende, jeg fortÊller blot hvad andre kunder kan forvente at modtage.

2023幎9月8日

AsiaTorvet.dk からの回答

Det er korrekt at kunden her modtog vare som beskrevet. Men vi har ikke leveret en udlÞbet vare. Varens udlÞbsdato for salg var ikke overskredet. Når forbrugere i andre butikker er vant til at se udtryk som 'stop madspild' eller 'kort dato' er det vigtigt at forstå at det er en form for reklame som skal skabe opmÊrksomhed. Udtryk som disse betyder ikke automatisk eller pr. lov at det skal affÞde prisreduktioner overfor kÞberen. Det må sÊlgeren da stadig selv bestemme. Også vÊrd at forstå, er betydningen af udtrykket 'bedst fÞr' - her citeret fra FÞdevarestyrelsen mÊrkningsforordning:
- "Bedst fÞr"-mÊrkningen anvendes på fÞdevarer, som kvalitetsmÊssigt forringes til at vÊre uegnede til konsum fÞr de eventuelt kommer til at udgÞre en sundhedsrisiko. En "Bedst fÞr"-dato er derfor den dato, som fÞdevaren som m i n i m u m kan holde sig til - altså der hvor fÞdevaren som minimum stadig har den rette kvalitet. Det vil altså sige, at "bedst fÞr"-datoerne er vejledende, og hvis fÞdevaren lugter og smager fint, kan den sagtens spises."
Så det kan godt vÊre at denne kunde fÞler sig 'utilfreds', men vi har intet gjort forkert, og derfor er denne anmeldelse helt og aldeles misvisende. Og det synes vi blot at lÊseren skal vide. Trustpilot burde fjerne sådan en anmeldelse her.
Vi tror på at folk udmÊrket godt ved at vi sÊlger ud fra den lovgivning der er på dette område her i Danmark. Det er nÊrmere en antagelse fra dig som forbruger der mener at de salgsmetoder andre gÞr brug af - er lov. Men det er det ikke i dette tilfÊlde. Kunder kan forvente at modtage varer som er gangbare. Er den udlevere vare udlÞbet erkender vi fejlen, bÞjer os ned i stÞvet og bytter/erstatter varen. Er den ikke det, har vi ikke gjort noget forkert. Vi som sÊlgere aner da intet om du som forbruger havde tÊnkt dig at bruge varen i det Þjeblik du modtager den - eller fÞrst 1 år efter modtagelsen ! Og det skal vi heller ikke. Men har du som kÞber et specielt krav til f.eks. holdbarheden, er du mere end velkommen til at beskrive det ved kÞbet. Hvis ikke der er det, så fÞlger vi lovgivningen på området. Dét er hvad andre kunder som altid kan forvente at modtage. At tildele os 1 stjerne for noget som ikke er forkert synes vi til gengÊld bÞr forfÞlges, da der henfÞres til en nÊrmest ulovlig og kriminel handling, da den for os er skadelig. Vi vil derfor opfordre dig til at opgradere den til mindst 3 stjerner uanset hvor utilfreds du er.

Asiatorvet

Asiatorvet, skriver på en seddel de vedlÊgger når man har kÞbt hos dem, "Mange tak, for at handle hos os" eller sådan noget i den stil. Selv tak, tak for god service, tak for hurtig levering og ikke mindst, tak fordi at I valgte at sende en extra af de andre ting med, som erstatning for en I ikke havde.

Det er ikke fÞrste gang jeg benytter mig af dem, det er heller ikke den sidste gang. Alt jeg har at sige som afslutning, "Selv tak, det var så lidt. Tusinde tak for rigtig god service."

2023幎9月2日

fik en riskoger

fik en riskoger, den var blevet Þdelagt under fragten. Det kan desvÊrre ske, så jeg kontakter dem over deres mail. Jeg skriver og spÞrger om jeg skal sende den tilbage eller hvordan deres proces er for defekte varer, men får ingen respons eller noget. Nu har jeg bare en Þdelagt riskoger..:(
Det er min onkel der har kÞbt den, så det er hans navn der er brugt.
Dog er det min egen mail jeg har skrevet fra, så det burde i da kunne se. Mailen er sendt d 28/10/2022. Der fremgår også prÊcis hvordan situationen har vÊret, men får ingen respons. Synes godt nok ikke det er i orden at i så prÞver at få fjernet en anmeldelse, bare fordi i ikke har styr på dem der reklamerer. Det måske derfor i har gode anmeldelser på trustpilot..?

2022幎10月28日

AsiaTorvet.dk からの回答

Hej med dig. Vi ved ikke hvem du er, men jeg kan fortÊlle alle som lÊser denne anmeldelse, at vedkommende ikke eksisterer i vor kundekartotek, så der er en meget stor sandsynlighed for at dette er en fake anmeldelse. Ingen reklamationsmail er modtaget på nogen af vore platforme og vi har aldrig solgt til nogen med dette navn. Jeg beder derfor Trustpilot om at fjerne dette indlÊg.

Kan anbefales

Gode varer og hurtig levering. Desuden tilbyder de stort set hver gang bedre priser end deres konkurrenter - og så er de vist ikke en stor kÊde. Derfor vÊrd at stÞtte :)

2023幎2月16日

Madspild?

Madspild?
Jeg bestilte den 1. februar en god portion forskellige nudler. Det bliver modtaget den 3. februar. Dejligt med hurtig levering.
Men da jeg pakker varene ud den 4. februar ser jeg til min store skuffelse at der er noget der Bedst fÞr dato 4. februar. Altså den dag jeg pakker mine varer ud.
Dette skriver jeg til firmaet og får et ret flabet svar tilbage om madspild og at det er noget vi alle skal blive bedre til. Jeg har absolut ikke noget imod at bekÊmpe madspild og gÞr det ofte når jeg er ude og handle hvor jeg kan tage et AKTIVT valg om jeg vil kÞbe en vare der er ved at lÞbe på dato eller ej. Men jeg forventer altså at få nogle varer der kan holde lidt mere end én dag efter jeg har modtaget dem, isÊr når jeg betaler fuld pris for varen, når jeg handler på nettet hvor man ikke har en chance for selv at kigge på datoen.
Meget fint at de skriver at de nÊste gang vil gÞre deres bedste for ikke at sende varer der er tÊt på udlÞb. Men der bliver ikke en nÊste gang, det var fÞrste og sidste gang vi handlede ved Asiatorvet!

2023幎2月3日

Super kundeservice

Jeg havde bestilt en god håndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lÞrdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvÊrre var dårlig, hvorfor jeg skrev til kundeservice lÞrdag eftermiddag. Jeg fik svar ganske få timer senere og dagen efter var pengene for den dårlige vare overfÞrt til min konto. KÊmpe anbefaling!

2023幎1月20日