レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min mand og jeg bestilte nogle forskellige ting fra webshoppen, og nogle dage senere fik vi besked at de oplevede problemer med PostNord, og om de mÃ¥tte komme forbi og levere ordren pÃ¥ vores adresse.... もっず芋る

When one does not live in Copenhagen or Aarhus or Odense - AsiaTorvet is the place to (web)shop for everything needed for Asian cooking. I can finally return to my tried and true Thai, Japanese or... もっず芋る

Jeg bestilte en god hÃ¥ndfuld saucer til en julegave. Virkelig fint prisniveau. Én vare var udsolgt, men JÞrgen fra AsiaTorvet sendte mig et godt tilbud pÃ¥ en stÞrre erstatning af samme type sauce. Vir... もっず芋る

Jeg havde bestilt en god hÃ¥ndfuld varer torsdag aften. De ankom allerede lÞrdag formiddag og det hele var der, og det var omhyggeligt og forsvarligt pakket ned. Der var en enkelt af varerne der desvÊr... もっず芋る

䌁業情報

1. アゞア食料品店

圓該䌁業による蚘述

AsiaTorvet er en familiebaseret virksomhed i stadig vÊkst der sÊlger asiatiske fÞdevarer. Det betyder at organisationen ikke er stor og klodset, men mere strÞmlinet og direkte. Denne fordel giver nÊsten altid det rigtige svar fÞrste gang. kontakt os dÞgnet rundt på: info@asiatorvet.dk

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg fÞler mig snydt og meget utilfreds

Jeg har IKKE modtaget de varer, som jeg forventede, selvom min bestilling/ordre/faktura stod pÃ¥ de varer, jeg Þnsker at kÞbe. Jeg fik heller ikke fuld refusion, hvilket jeg altid fik i andre webshops, hvis jeg vil have varen retur. VÆR FORSIGTIG MED AT HANDEL MED DENNE WEBSHOP!

2022幎12月2日
自発的なレビュヌ

Jeg handler ofte hos asiatorvet.dk og elsker deres udvalg

Jeg handler ofte hos asiatorvet.dk og det gÞr jeg selvfÞlgelig fordi de har et super godt udvalg af lÊkre asiatiske produkter, men også fordi de altid er hurtige til at levere og det er nemt at bruge deres hjemmeside.

Havde en enkelt ordre hvor produktet ikke var på lager og der kontaktede de mig og tilbÞd et alternativ eller at fjerne det fra ordren og refundere belÞbet. Så kort sagt: suverÊn butik!

2022幎11月6日

Under 1,5 måned til at spise 380 parker

Man udlevere et produkt med en bedstfÞr dato i midten af januar. Når man så skriver til virksomheden og forklare hvordan man på ingen måde kan nå at spise den mÊnge mad på så kort tid for man et virkelig nÊsvis svar om at man bare kan rande og hoppe.

Havde en forventning om at når deres andre nudler har 6-7 måneders holdbarhed at så har resten af deres vare også.

Jeg kender ikke mange som spiser mere end 1-3 paker om ugen og i den mÊnge vi kÞber i så er de cirka 2 år over dato på de specielle vi kÞbte.

PS. Tror i skal lÊre den mandlige andel af firmaet. at man skal vÊre kundeservice minded når man skriver mails/har kundekontakt ellers kan han skride ud på lageret

Og nu de gerne vil havde at jeg opdatere mit opslag så kan jeg tilfÞje at de har sendt mig vare der er gået på dato og lÞsningen på det var at give mig en ekstre som også var gået på dato

2022幎12月1日

AsiaTorvet.dk からの回答

Vi besvarer lige undtagelsesvist denne anmeldelse. Vi ved ikke prÊcist hvem denne kunde skulle vÊre, men vi har en god mistanke. Derfor vil vi besvare indlÊgget ud fra den antagelse:
Det er meget vigtigt at du fortÊller sandheder og kommer med saglige udtalelser. De nudler du er irriteret over handler ikke om 380 stk., men kun 2x22 stk. Og din påstand som du i fÞrste omgang fremsatte gik ud på at der var under 1 måned til udlÞb. Det viste sig så at der var 2 fulde måneder... Men uanset hvad, så var varerne langt fra udlÞbne - havde dette vÊret tilfÊldet, havde vi bÞjet os i stÞvet, erkendt fejlen og sendt erstatningsvarer.
Men det er nok som manden her skriver: "de havde en forventning.." Hans påstand er også at han ikke kender mange som spiser 'mere end 1-3 pakker om ugen'. Hertil tror jeg sikkert vi er mange i denne verden som stort set ikke lever af andet. SpÞrg blot en koreaner eller japaner ind til deres normale hverdagkost? Og vi har rigtig mange dansksindede kunder som stort set kun nyder nudler fordi det er en billig, populÊr, nem og mÊttende ret.
Ingen af os fÞdevaresÊlgende kender vore kunders 'forventninger' på forhånd, vi tilbyder og sÊlger ud fra de regler som myndighederne har udstukket og håndhÊver.
Så lad mig lige slutteligt konkludere at der intet ulovligt er sket her, det er blot et surt opstÞd fra én barnlig sjÊl som ikke rigtig fik hvad han pegede på. Men det skal ikke gå ud over vor virksomhed hvis ikke det er berettiget.
Og så skal jeg i Þvrigt bede Trustpilot om at fjerne indlÊgget, da manden har brugt et navn og dermed gjort anmeldelsen personlig.

Og som bemÊrkning til hans sidste tilfÞjelse vil vi blot kommentere: trist...

Er det muligt at blive mere glad for en

Er det muligt at blive mere glad for en onlinebutik ind Asia Torvet.

Min husstand og jeg handler alle vores lÊkre asiatisk produktet her.

Hvorfor ?

Stort udvalg, gode priser, altid frisk og hurtig levering.

Når jeg bestiller varer går jeg det tideligt, og jeg har endnu ikke prÞvet ikke at have det dagen efter.
Det kan man da kun kalde en god service og hurtig levering.

Jeg har kun godt at sige om Asia Torvet, og vil gerne give mine varmeste anbefalinger.

2022幎11月29日

AsiaTorvet.dk からの回答

Hej Zalina, tak for de venlige ord. Vi kommer desvÊrre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)
Mvh. dit AsiaTorv-Team.

Virkelig en god oplevelse !

Virkelig en god oplevelse !
Jeg bestilte sÞndag aften. Det har de fÞrst set mandag morgen - tirsdag morgen modtog vi det vi havde bestilt.
Imponerende !
Deres pris kunne ingen gÞre billigere, og produktet var perfekt.
Hvem vil ikke handle sådan et sted ?

2022幎11月29日

AsiaTorvet.dk からの回答

Hej Kaj Erik, tak for de venlige ord. Vi kommer desvÊrre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)

Jeg elsker asiatorvet..

Jeg elsker asiatorvet..
Der er et stort udvalg af varer og nogle ting er svÊre at finde andre steder.
Og så har de så mange nudler at vÊlge mellem.

2022幎11月24日

AsiaTorvet.dk からの回答

Hej Lea, tak for de venlige ord. Vi kommer desvÊrre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)
Mvh. dit AsiaTorv-Team.

Altid god og hurtig service

Altid god og hurtig service. Har handlet der mange gange.

2022幎11月17日

AsiaTorvet.dk からの回答

Hej Louise, tak for de venlige ord. Vi kommer desvÊrre ikke så tit herind og takker jer kunder for jeres tillidsgivende ord. Ha' en supergod dag :-)

Vellykket bestilling.

Bestiller torsdag morgen. Fredag morgen ligger pakken udenfor. Lidt dyr fragt, men det ved man jo inden bestilling (og det er jo i hÞj grad fragtfirmaet der er årsag til det). Ingen efterfÞlgende spam mails omkring at man skal anmelde dem på trustpilot, så jeg fandt dem selv herinde. Har handlet her fÞr og handler her helt klart igen.

2022幎10月20日

Skal man lave Asiatisk mad (samt have

Skal man lave Asiatisk mad (samt have det rette tilbehÞr) skal man have de "rigtige" varer til det, og her kommer Asiatorvet ind med deres gode og brede udvalg, som gÞr det muligt at få den "rette" oplevelse/smag af maden fra det Asiatiske kÞkken.

Gode varer, hurtig levering og en super betjening - også hvis der er noget der "smutter" - så kan kun anbefales herfra, og har handlet der mange gange og aldrig blevet skuffet.

2022幎9月14日