レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Mega god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har fÞlt mig tryg, godt informeret og professionelt behandlet fra start til slut. Advokaterne pÃ¥ Sankt Knuds Torv var bÃ¥de engagerede, dygtige og virkelig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rodet forlÞb, isÊr nÃ¥r det kom til betaling. Man havde pludseligt glemt at vi havde indbetalt depositum ved sagens start, og forsÞgte pÃ¥ at opkrÊve det igen. Det var tilsyneladende kunden og ikke de p... もっず芋る

䌁業情報

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

101件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Centralt bevis blev ikke brugt i min sag

Jeg var reprÊsenteret af advokat (H) JÞrgen Christian Dan-Weibel i en civil sag.

Forud for hovedforhandlingen blev der, via min tidligere advokat, udarbejdet en skÞnsrapport ved syn og skÞn, som dokumenterede fejl ved det udfÞrte arbejde og udgjorde det centrale bevis i sagen.

Under hovedforhandlingen i byretten oplyste advokaten, uden mit samtykke, at skÞnsrapporten ikke skulle anvendes. Retten lagde dette til grund og udtalte herefter, at den ikke havde mulighed for at tage stilling til, om arbejdet var mangelfuldt.

SkÞnsrapporten blev heller ikke forelagt for landsretten.

Sagen blev dermed afgjort uden, at det centrale bevis blev fremlagt, og uden at retten tog stilling til sagens kerne.

EfterfÞlgende har jeg forsÞgt at få prÞvet advokatens ansvar gennem flere stÊvninger, men ingen af sagerne er blevet realitetsbehandlet af en dommer.

Hvis man overvejer at bruge advokat (H) JÞrgen Christian Dan-Weibel, bÞr man sikre sig, at der foreligger et klart opdragsbrev om, hvilke beviser der skal anvendes, og hvordan sagen fÞres under hovedforhandlingen.

John HÞjlund Jensen

2026幎4月24日

Super dygtige advokater

Super dygtige advokater, som sÊtter kunden ind hele processen. Altid til at få fat i, og svarer også på mail hurtigt.
KÊmpe ros til Claus, Nanna og Jakob som har vundet en sag for mig i boligretten.

2026幎1月12日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Mange tak for den pÊne anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at fÞre din sag, og hvis den skulle ende i landsretten, vil vi naturligvis kÊmpe videre. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for juridisk bistand i anden sammenhÊng. De bedste hilsener, Claus, Jakob og Nanna.

Dygtige og virkelig gode til at forklare processen

Mega god oplevelse hele vejen igennem. Jeg har fÞlt mig tryg, godt informeret og professionelt behandlet fra start til slut. Advokaterne på Sankt Knuds Torv var både engagerede, dygtige og virkelig gode til at forklare processen, så jeg hele tiden vidste, hvor jeg stod.

Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for kompetent og trovÊrdig juridisk hjÊlp.

2025幎12月3日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Tak for de pÊne ord. Du skal vÊre velkommen, såfremt du en anden gang måtte have juridiske spÞrgsmål, vi kan hjÊlpe med.

Bedste advokat

Claus Emil Engel Johansen fÞrte vores sag i retten om en fraflytningssag.
Han har hÞrt os, vejledt os og fÞrt vores sag hele vejen igennem. Som vi også i sidste ende vandt! Takket vÊrd Claus og hans team.

Om det var aften, weekend eller ferie, så var Claus klar til at svare på de spÞrgsmål vi end måtte have.

Klart vi kommer til at bruge Advokaterne, Sankt Knuds Torv igen - hvis vi skulle vÊre uheldige at ende i sådan en situation.

2025幎11月11日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Mange tak for de pÊne ord - dem har jeg videregivet til Claus og sit team. Du er meget velkommen til at vende tilbage en anden gang, hvis du skulle få brug for juridisk bistand.

De bedste anbefalinger

Advokaterne Sankt Knuds Torv
JÞrgen Christian Dan-Weibel

Rådgivning og sagsbehandling har vÊret sÊrdeles kompetent fra start til slut. Alt er blevet håndteret med stor omhyggelighed og ordentlighed.
Advokat med stor empati og forståelse.

2025幎4月11日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Tak for de pÊne ord. Vi er glade for, at du har vÊret tilfreds med rådgivningen og sagsbehandlingens omhyggelighed.

Jeg har viderebragt din ros til advokat JÞrgen Christian Dan-Weibel.

VÊrgemål

Havde seriÞse problemer med et vÊrgesÞgsmål.
Advokaterne holdt op med at svare på vores henvendelser, da de åbenbart ikke havde nogen lÞsningsmodel. SvÊrt skuffende.
Vi har stadig ikke fået lÞst problemet her 1 år efter.
SØG IKKE DISSE ADVOKATER I ARVESAGER!

2025幎8月7日

Jeg har brugt Claus Johansen som

Jeg har brugt Claus Johansen som advokat i flere år nu. Han svarer super hurtig og er meget kompetent. Kan klart anbefales!!!

2025幎10月6日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Jeg skal hilse fra Claus og sige mange tak for den pÊne anmeldelse. Vi ser frem til et godt samarbejde i fremtiden også, hvis det skulle blive nÞdvendigt.

Topprofessionelle advokater, der går den ekstra mil.

Jeg har haft den store fornÞjelse at fÃ¥ hjÊlp fra Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S (Claus og Nanna) i forbindelse med en familiesammenfÞringssag. Servicen har vÊret helt i top – professionel, effektiv og altid med hurtige svar.

Selv under deres ferie svarede de tilbage og fulgte op på sagen, hvilket vidner om et firma, der virkelig tager deres klienter alvorligt. Jeg har fÞlt mig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem processen.

Et helt igennem godt selskab, som jeg varmt kan anbefale til andre, der har brug for dygtige og engagerede advokater.
Mvh Benny

2025幎10月1日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Jeg skal hilse fra Claus Johansen og Nanna Nielsen og sige stor tak for den pÊne anmeldelse. Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjÊlp i anden sammenhÊng.

Jeg har brugt Claus Johansen som

Jeg har brugt Claus Johansen som advokat til ansÞgning familiesammenfÞring. Han er meget dygtig til dette område, jeg kan klart anbefale man bruger Claus.
5 sterner herfra med glÊde.

2025幎7月7日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Mange tak for de pÊne ord, som jeg vil give videre til Claus.

Positiv oplevelse med advokat Claus Johansen

Vi havde en rigtig positiv oplevelse med advokat Claus Johansen hos Advokaterne Sankt Knuds Torv i forbindelse med en sag om opholdstilladelse til vores 9-årige datter. Claus var altid hurtig til at svare på vores spÞrgsmål via mail, og han fulgte op lÞbende undervejs. Sagsbehandlingstiden hos UdlÊndingestyrelsen var kun 4 måneder, hvilket må betragtes som hurtigt. Selvom Claus i perioder virkede en smule presset, leverede han en solid og engageret indsats, og vi fÞlte os godt stÞttet gennem hele forlÞbet. Vi er meget taknemmelige for hans hjÊlp og giver ham vores varmeste anbefaling.

2025幎7月2日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse. Den vil jeg give videre til Claus, og I skal vÊre meget velkomne til at vende tilbage, hvis I får brug for yderligere bistand enten med forlÊngelse af ophold eller i anden sammenhÊng.

Giver mine varmeste anbefalinger

Vi har haft en rigtig god og tryg oplevelse med Advokaterne Sankt Knuds Torv. Selvom sagen måske ikke var den stÞrste, fÞlte jeg, at vi blev taget meget seriÞst. Sagen varede nÊsten et år, hvor vi lÞbende blev holdt opdateret på mail. Vi vandt vores sag - og jeg er så glad for, at vi valgte netop Advokaterne Sankt Knuds Torv, til at hjÊlpe os. Tusinde tak til isÊr Nanna og Claus for den gode bistand i vores sag!

2025幎7月1日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

På vegne af Claus og Nanna vil jeg sige stor tak for den pÊne anbefaling. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du skulle få brug for juridisk bistand en anden gang.

ALT OK

Hurtige svar, klare tilbagemeldinger, ingen dikkedarer og regningen til at betale .....mere kan man vel ikke forvente Mvh Anders Ottosen

2025幎3月11日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Tak for den pÊne anmeldelse. Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for juridisk bistand i anden sammenhÊng.

Super advokat arbejde

Stor tak til Claus Johansen for fremragende advokat arbejde i lejeret. Claus fÞrte sagen i "retten til at holde hund i mit lejet hus" i bÃ¥de byretten og landsretten hvor vi vandt begge retssager, Claus er virkelig dygtig han var hurtig talen og velforberedt til retssagerne💪
Kan klart anbefale Claus som advokat hvis du/i står med et problem i lejeret
Mvh Peter Blom

2025幎2月24日

KÊre Peter Blom

Tak for din rosende anmeldelse og de pÊne ord om advokat Claus Johansen. Vi er glade for at hÞre, at Claus' indsats i din sag har gjort en positiv forskel.

Vi sÊtter stor pris på, at du har taget dig tid til at beskrive din oplevelse af forlÞbet med retssagen.

Ulrik GrÞnborg, advokat/partner

Hvis det var muligt at give uendelige

Hvis det var muligt at give uendelige stjerner til advokat Hanne Fabricius-Haunstrup, gjorde vi det med glÊde.

Vi har haft fornÞjelsen af at have Hanne som vores advokat igennem en sag, der desvÊrre endte i familieretten.
Hanne var velforberedt, professionel, rolig og enormt omsorgsfuld hele vejen igennem. Vi har fÞlt os meget trygge, og godt vejledt.
Hanne vandt sagen for os, og vi er nu en far, bonusmor og barn der har stor glÊde af, en 7/7 ordning.

Skulle vi nogensinde få behov for en advokat igen, går vi fremadrettet altid til Sankt Knuds torv.

2025幎1月8日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Det betyder meget for Hanne og os andre hos Advokaterne Sankt Knuds Torv at hÞre, at I har fÞlt jer trygge og godt vejledt gennem sagen.

Vi er glade for, at I har fået en god lÞsning for jeres familie, og vi sÊtter stor pris på jeres tillid. I er altid velkomne hos os.

De bedste hilsner,

Ulrik GrÞnborg, advokat

FamiliesammenfÞring

Har brugt advokat Claus Johansen og Nanna Nielsen, til familiesammenfÞring med min kone fra Thailand. De var virkelige hjÊlpsomme vedr. alle dokumenter vi skulle fremskaffe til ansÞgningen, samt var virkelige gode til at holde os ajour. Dejligt at blive holdt i hånden af professionelle, som kan deres håndvÊrk. Vi ansÞgt d. 21/5-2024, og fik familiesammenfÞringen godkendt d. 22/11-2024. og min kone landede i Danmark d. 20/12-2024. Så alt har bare vÊret helt perfekt :-)

2024幎11月22日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

På vegne af Claus og jeg selv, skal jeg takke meget for den pÊne anmeldelse. Det har vÊret en fornÞjelse at behandle jeres sag, og vi ser frem til at fortsÊtte samarbejdet. De bedste hilsener, Nanna Nielsen

Min oplevelse med Hanne

Min oplevelse med Hanne Fabricius-Haunstrup fra Skt. Knuds Torv Advokatfirma

Jeg har haft den uheldige oplevelse, at Hanne Fabricius-Haunstrup reprÊsenterede min eksmand i en sag, der har haft store konsekvenser for mine bÞrn. Selvom sagen mÃ¥ske blev betragtet som en “sejr” fra hendes side, fÞler jeg, at det er bÞrnene, der stÃ¥r tilbage som de virkelige tabere.

Det, der gÞr min oplevelse endnu mere skuffende, er, at Hanne Fabricius-Haunstrup på sin hjemmeside fremhÊver sig selv som en erfaren advokat inden for familieområdet og som certificeret mediator med speciale i forligsmÊgling. Hun er desuden medlem af flere faglige organisationer, der burde understÞtte en tilgang med fokus på konfliktlÞsning og bÞrnenes tarv.

I den konkrete sag oplevede jeg desvÊrre det stik modsatte. Konfliktniveauet blev ikke nedtrappet, men snarere eskaleret, og det virkede ikke, som om der blev lagt vÊgt på at finde fÊlles lÞsninger eller beskytte bÞrnenes interesser.

Det står i skarp kontrast til den rolle, hun reklamerer for på sin hjemmeside. Jeg kan ikke genkende den beskrivelse af mediator og mÊgler, hun prÊsenterer sig som. Mit indtryk er, at hendes tilgang gjorde en allerede svÊr situation endnu mere belastende for alle parter.

Jeg håber, at fremtidige sager kan håndteres med et stÞrre fokus på samarbejde og på at beskytte bÞrnene, som altid bÞr vÊre det centrale i sager af denne karakter.

2024幎12月20日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Tak for din besked. Jeg kan forstå, at du har vÊret modpart i en sag, hvor en familieadvokat fra vores kontor har reprÊsenteret den anden side.

Jeg kender ikke til den konkrete sag og kan derfor ikke sige noget om den.

Generelt er det sÃ¥ledes, at vi advokater beskÊftiger os med konfliktsituationer, og at retssager ofte ender med at den ene part anses for ”vinder”. SÃ¥ sort/hvid er verden dog sjÊldent – sÊrligt i tilfÊlde, hvor der er behov for samarbejde mellem parterne efterfÞlgende.

Uddannelsen i mediation er en uddannelse i at finde alternativer til en retssag. Det kunne eksempelvis vÊre forligsforhandlinger, hvor begge parter har medvirket til at finde en lÞsning uden om domstolene. Der er dog tilfÊlde, hvor en retssag desvÊrre er nÞdvendig.

Glimrende rådgivning og advokatbistand i lejeretslig sag

Vi har måtte sÞge rådgivning/bistand i forbindelse med en uretsmÊssig opsigelse af vores lejlighed.
Sagen endte i Boligretten og gennem hele forlÞbet fÞlte vi os i sikre hÊnder hos Advokaterne Sankt Knuds Torv.
Det var betryggende at have det juridiske bagland i orden og at kunne få svar på alle de spÞrgsmål, der opstod gennem sådan en sag.
Og svar skulle vi aldrig vente lÊnge på - jeg har aldrig oplevet en kortere svartid hos en advokat!
Sagen faldt ud til vores fordel, takket vÊre Claus Johansen, der havde de juridiske argumenter i orden.
De får vores varmeste anbefalinger!
Tak for et godt samarbejde og rigtig god behandling.

2024幎10月1日

Advokaterne Sankt Knuds Torv からの回答

Jeg skulle hilse fra Claus og sige, at det er os, der takker for det gode samarbejde og den meget pÊne anmeldelse. Du skal vÊre hjertelig velkommen til at kontakte os igen, hvis du har brug for juridisk bistand - hvad end det er inden for lejeretten eller andre af hverdagens juridiske områder.

God rådgivning

Jeg fik fin juridisk rådgivning. Advokaten var hjÊlpsom og svarede hurtigt på mine spÞrgsmål.
Jeg kan klart anbefale advokaterne på Sankt Knuds Torv.

2024幎7月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。