レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fra min fÞrste henvendelse var der hurtig respons. Materialet var lige til at gÃ¥ til, den medfÞlgende vejledning var til at forstÃ¥ og nem at fÞlge. Der blev fulgt op hele vejen igennem forlÞbet - ogs... もっず芋る

Klaus har vÊret bobestyrer for boet efter min mor og har igennem hele processen over flere mÃ¥neder haft godt styr pÃ¥ sagerne, kommunikeret professionelt og forstÃ¥ende, fÞlger op og har altid vÊret... もっず芋る

䌁業が回答したした

De varmeste anbefalinger herfra <3 Helt igennem en perfekt rÃ¥dgivning bÃ¥de via telefon og mail. Da vi modtog udkastet til vores testamente, var der mulighed for valgfrie bestemmelser, som... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 法埋家

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Erfarne advokater hjÊlper med at skrÊddersy testamente, Êgtepagt og andre familieretlige dokumenter.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

51件のレビュヌ

Jeg var tryg under hele forlÞbet

Fra min fÞrste henvendelse var der hurtig respons. Materialet var lige til at gå til, den medfÞlgende vejledning var til at forstå og nem at fÞlge. Der blev fulgt op hele vejen igennem forlÞbet - også efter jeg havde vÊret hos notaren. Jeg fÞlte mig tryg under hele forlÞbet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.

2026幎2月26日

Fuld tilfredshed og tryghed

Vores familie med min mor, Vibeke, i spidsen har brugt firmaet til advokat forretninger siden 1978. Vi har altid vÊret tilfredse med behandlingen. Den sidste forretning var en bo opgÞrelse efter en barnlÞs, ugift sÞster, hvor arven skulle deles mellem mange parter i familien. Dette blev varetaget af advokat Klaus KjÊr til vores udelte tilfredshed. Varme anbefalinger herfra.

2026幎2月11日

Fin proces

Efter en god snak med MinAdvokat er vi kommet i god proces med min mors testamente samt gavebreve.

2025幎11月21日

Minadvokat からの回答

Hej Anders – tak for de pÊne ord.

Jeg vender tilbage med udkast til dokumenter i den kommende uge.

Herefter kan vi tage en snak pr. telefon om de spÞrgsmål, tilfÞjelser m.v., som du og din mor måtte have.

Ulrik GrÞnborg / MinAdvokat

God betjening stÃ¥r altid til rÃ¥dighed nÃ¥r man ringer. Nu bor jeg selv i VanlÞse og firmaet ligger i Århus gjorde ikke noget med kontakten

God betjening sÞde faglige mennesker jeg var i kontakt med under hele processen

2025幎12月4日

Minadvokat からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det betyder meget for os, at du har fÞlt dig godt hjulpet hele vejen, og at afstanden mellem VanlÞse og Aarhus ikke har vÊret en barriere for god kontakt.

Jeg giver din ros videre til teamet. Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du en anden gang har spÞrgsmål om jura.

Ulrik GrÞnborg, advokat

Meget seriÞs og gode tilbagemeldinger

Meget seriÞs og gode tilbagemeldinger. Gode drÞftelser af vores Þnsker og brugbare vejledninger.
Meget behagelig.
Vi kan kun rose og anbefale Advokaterne Sankt Knuds Torv

2025幎5月14日

Minadvokat からの回答

Mange tak for de rosende ord.
Jeg er glad for at hÞre, at du har vÊret så tilfreds med den juridiske sparring og rådgivningen omkring de muligheder, som lovgivningen tilbyder.

Jeg og mine kolleger står til rådighed, hvis der en anden gang måtte vÊre spÞrgsmål, vi kan hjÊlpe med.

TrovÊrdig og vÊrdifuld Advokatbistand

Jeg har som privatperson gjort brug af Advokat Ulrik GrÞnborgs ekspertise flere gange i forbindelse med fremtidsfuldmagter, Êgtepagt, etc.
Jeg har altid vÊret 100% tilfreds med resultatet af samarbejdet med Ulrik GrÞnborg. Kan anbefales på det varmeste.

2025幎3月28日

Minadvokat からの回答

Mange tak for den positive anmeldelse og de venlige ord. Det glÊder mig, at du har vÊret tilfreds med rÃ¥dgivningen – isÊr med sÃ¥ vigtige dokumenter som fremtidsfuldmagter og Êgtepagt.

Jeg sÊtter stor pris på din anbefaling og står naturligvis altid klar, hvis du får brug for juridisk hjÊlp igen.

Ulrik GrÞnborg, advokat

Rigtig god vejledning og professionel

Rigtig god vejledning og professionel udfÞrelse af fremtidsfuldmagt og testamente

2025幎1月7日

Minadvokat からの回答

Tak for de rosende ord :-)

Vi anser os selv for specialister i fremtidsfuldmagter og testamenter, så vi er glade for, at du har vÊret så tilfreds.

Du skal vÊre meget velkommen en anden gang, hvis der er noget, vi kan hjÊlpe med.

Ulrik GrÞnborg, advokat

Fantastisk rådgivning og meget fin service!

Vi har fået helt fantastisk rådgivning af Kristian til vores nye testamente samt fremtidsfuldmagt. Begge dele er udfÞrt, så der er taget hÞjde for ALT! Og så er de yderst rimelige i pris. Vi giver vores varmeste anbefalinger!

2024幎12月20日

KÊre Ghita Juul.

Tak for, at du tog dig tid til at skrive om, hvordan du oplevede forlÞbet omkring oprettelsen af juridiske dokumenter. Vi lÊgger stor vÊgt på at vÊre fagligt omhyggelige, så det er godt at hÞre, at I er tilfredse.

Jeg vil straks viderebringe dine rosende ord til min kollega, advokat Kristian Ravn-Petersen.

Ulrik GrÞnborg, advokat

Jeg fik udfÊrdiget en Êgtepagt og et

Jeg fik udfÊrdiget en Êgtepagt og et fÊlles testamente .

Tak for hjÊlpen med det hele, i har vÊret meget profesionelle og grundige.

Samtidigt vil jeg oplyse at det har vÊret dejligt trygt og gennemskueligt med jeres faste pris i disse tider med utrovÊrdige advokater ;-)

Jeg vil klart anbefale jer til alle der måtte have behov for en advokat.

2024幎11月21日

Minadvokat からの回答

Mange tak for dine venlige ord. Jeg er glad for, at du har vÊret tilfreds med forlÞbet.

Det er helt rigtigt, at vi lÊgger vÊgt på fast pris, uanset familieforholdene og antallet af individuelle Þnsker. Det giver overblik og gennemskuelighed, at der ikke kommer uforudsete udgifter.

Derudover er jeg glad for, at du har bemÊrket, at vi er "professionelle og grundige" - vi holder os konstant opdaterede omkring retspraksis, så vi kan forblive de dygtigste i landet indenfor vores område af juraen.

Jeg vil give dine rosende ord videre til alle de andre på kontoret :-)

Venlig og professionel hjÊlp

Fra vores fÞrste telefonopkald har vi mÞdt venlige og engagerede medarbejdere, som altid var parat til at hjÊlpe os hurtigt og sikkert. Det er dejligt at opleve.
Et professionelt sted med forståelse for almindelige mennesker.
Vi fik udarbejdet testamente af Kristian Ravn-Petersen og hans team.

2024幎10月17日

Minadvokat からの回答

Mange tak for de pÊne ord - og for, at du tog dig tid til at skrive om din oplevelse af vores advokatfirma.

Jeg har sÞrget for at viderebringe dine rosende ord til advokat Kristian Ravn-Petersen.

Du skal vÊre velkommen til at ringe eller skrive, hvis du i fremtiden måtte have spÞrgsmål om hverdagens jura.

Professionelt hjÊlp

Professionelt hjÊlp. Fik kÊmpe hjÊlp af Klaus KjÊr vedrÞrende arveafkald. Han har kÊmpet min sag og vÊret en stor stÞtte hele vejen igennem dette forlÞb. En stor tak fra mig. Kan kun anbefale minadvokat🙏🏻🙏🏻
Mvh. Gert

2024幎9月19日

Minadvokat からの回答

Mange tak for de pÊne ord, som jeg har sÞrget for at viderebringe til advokatfuldmÊgtig Klaus KjÊr.

Arvesag, J.nr. 129868

Arvesag, J.nr. 129868.
Yderst professionelle måde, bobehandlingen blev kÞrt på: fin information om forlÞbet, hurtige og klare svar på spÞrgsmål og kommentarer, effektiv opfÞlgning af fremdriften hos banker og andre institutioner, klare og overskuelige opstillinger vedr. boets vÊrdier etc.

2024幎9月9日

MED LOV SKAL LAND BYGGES

I Straffelovens § 158 stÃ¥r der: "Den, som afgiver falsk forklaring for retten, herunder ved anvendelse af telekommunikation, straffes med fÊngsel indtil 4 Ã¥r.”

Domstolene skriver:

1. ”At straffelovens regler om, at man ikke mÃ¥ lyve i retten, gÊlder for alle – ogsÃ¥ advokater. Retten har ikke andre retningslinjer herfor.”

Hvorfor dÊkker advokat Ulrik GrÞnborg over, at hans kollega advokat JÞrgen Christian Dan-Weibel lyver i byretten og i landsretten med det resultat, at jeg måtte gå fra hus og hjem?

2024幎8月28日
自発的なレビュヌ

Virkelig god og reel vejledning

Jeg har vÊret i kontakt med advokatfuldmÊgtig Klaus KjÊr hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S. Har fået en virkelig god og reel vejledning i en sag, hvor jeg havde mange spÞrgsmål. DesvÊrre blev lÞsningen en anden end foreslået, men jeg kan kun give min bedste anbefaling.

2024幎7月10日

Minadvokat からの回答

Tak for de pÊne ord, som jeg vil viderebringe til min dygtige medarbejder, adv.fm. Klaus KjÊr.

Det vÊsentligste er, at du fik svar på dine juridiske spÞrgsmål - det er ikke så afgÞrende, om det endte med at blive en "sag" hos os eller ej.

Du skal vÊre velkommen en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。