Fra min fÞrste henvendelse var der hurtig respons. Materialet var lige til at gÃ¥ til, den medfÞlgende vejledning var til at forstÃ¥ og nem at fÞlge. Der blev fulgt op hele vejen igennem forlÞbet - ogs... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Klaus har vÊret bobestyrer for boet efter min mor og har igennem hele processen over flere mÃ¥neder haft godt styr pÃ¥ sagerne, kommunikeret professionelt og forstÃ¥ende, fÞlger op og har altid vÊret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De varmeste anbefalinger herfra <3 Helt igennem en perfekt rÃ¥dgivning bÃ¥de via telefon og mail. Da vi modtog udkastet til vores testamente, var der mulighed for valgfrie bestemmelser, som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Erfarne advokater hjÊlper med at skrÊddersy testamente, Êgtepagt og andre familieretlige dokumenter.
é£çµ¡å
Ryesgade 31, 1.sal, 8000, Aarhus C, ãã³ããŒã¯
- ug@minadvokat.dk
- www.minadvokat.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg var tryg under hele forlÞbet
Fra min fÞrste henvendelse var der hurtig respons. Materialet var lige til at gå til, den medfÞlgende vejledning var til at forstå og nem at fÞlge. Der blev fulgt op hele vejen igennem forlÞbet - også efter jeg havde vÊret hos notaren. Jeg fÞlte mig tryg under hele forlÞbet.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Fuld tilfredshed og tryghed
Vores familie med min mor, Vibeke, i spidsen har brugt firmaet til advokat forretninger siden 1978. Vi har altid vÊret tilfredse med behandlingen. Den sidste forretning var en bo opgÞrelse efter en barnlÞs, ugift sÞster, hvor arven skulle deles mellem mange parter i familien. Dette blev varetaget af advokat Klaus KjÊr til vores udelte tilfredshed. Varme anbefalinger herfra.
Meget behageligt og fin sagsforlÞb.
Fin proces
Efter en god snak med MinAdvokat er vi kommet i god proces med min mors testamente samt gavebreve.

Minadvokat ããã®åç
God betjening står altid til rådighed når man ringer. Nu bor jeg selv i VanlÞse og firmaet ligger i à rhus gjorde ikke noget med kontakten
God betjening sÞde faglige mennesker jeg var i kontakt med under hele processen

Minadvokat ããã®åç
Super og kompetent service ogâŠ
Super og kompetent service og rådgivning. Desuden opfÞlgning efter notarpåtegning.
Kan anbefales
Stor anbefaling
Glimrende bistand i forbindelse med opgÞrelse af bo. God kommunikation, god formidling og hurtig afvikling.
Kan klart anbefale Klaus fra Advokaterne i Ã
rhus.
Meget seriÞs og gode tilbagemeldinger
Meget seriÞs og gode tilbagemeldinger. Gode drÞftelser af vores Þnsker og brugbare vejledninger.
Meget behagelig.
Vi kan kun rose og anbefale Advokaterne Sankt Knuds Torv

TrovÊrdig og vÊrdifuld Advokatbistand
Jeg har som privatperson gjort brug af Advokat Ulrik GrÞnborgs ekspertise flere gange i forbindelse med fremtidsfuldmagter, Êgtepagt, etc.
Jeg har altid vÊret 100% tilfreds med resultatet af samarbejdet med Ulrik GrÞnborg. Kan anbefales på det varmeste.

positiv oplevelse
Skulle have oprettet en fremtidsfuldmagt, som blevet klaret meget hurtig og effeketivt af Minadvokat, Aarhus
Rigtig god vejledning og professionelâŠ
Rigtig god vejledning og professionel udfÞrelse af fremtidsfuldmagt og testamente

Minadvokat ããã®åç
Fantastisk rådgivning og meget fin service!
Vi har fået helt fantastisk rådgivning af Kristian til vores nye testamente samt fremtidsfuldmagt. Begge dele er udfÞrt, så der er taget hÞjde for ALT! Og så er de yderst rimelige i pris. Vi giver vores varmeste anbefalinger!

Minadvokat ããã®åç
Jeg fik udfÊrdiget en Êgtepagt og etâŠ
Jeg fik udfÊrdiget en Êgtepagt og et fÊlles testamente .
Tak for hjÊlpen med det hele, i har vÊret meget profesionelle og grundige.
Samtidigt vil jeg oplyse at det har vÊret dejligt trygt og gennemskueligt med jeres faste pris i disse tider med utrovÊrdige advokater ;-)
Jeg vil klart anbefale jer til alle der måtte have behov for en advokat.

Venlig og professionel hjÊlp
Fra vores fÞrste telefonopkald har vi mÞdt venlige og engagerede medarbejdere, som altid var parat til at hjÊlpe os hurtigt og sikkert. Det er dejligt at opleve.
Et professionelt sted med forståelse for almindelige mennesker.
Vi fik udarbejdet testamente af Kristian Ravn-Petersen og hans team.

Professionelt hjÊlp
Professionelt hjÊlp. Fik kÊmpe hjÊlp af Klaus KjÊr vedrÞrende arveafkald. Han har kÊmpet min sag og vÊret en stor stÞtte hele vejen igennem dette forlÞb. En stor tak fra mig. Kan kun anbefale minadvokatðð»ðð»
Mvh. Gert

Boet efter Dorthea Margrethe Rasmussen
Advokaten har arbejdet hurtigt gennem hele forlÞbet og informeret tilstrÊkkeligt og overskueligt, isÊr i betragtning boets anselige stÞrrelse, med div. vÊrdipapirer mv.
Mvh Niels Boldt
Arvesag, J.nr. 129868
Arvesag, J.nr. 129868.
Yderst professionelle måde, bobehandlingen blev kÞrt på: fin information om forlÞbet, hurtige og klare svar på spÞrgsmål og kommentarer, effektiv opfÞlgning af fremdriften hos banker og andre institutioner, klare og overskuelige opstillinger vedr. boets vÊrdier etc.
MED LOV SKAL LAND BYGGES
I Straffelovens § 158 stÃ¥r der: "Den, som afgiver falsk forklaring for retten, herunder ved anvendelse af telekommunikation, straffes med fÊngsel indtil 4 Ã¥r.â
Domstolene skriver:
1. âAt straffelovens regler om, at man ikke mÃ¥ lyve i retten, gÊlder for alle â ogsÃ¥ advokater. Retten har ikke andre retningslinjer herfor.â
Hvorfor dÊkker advokat Ulrik GrÞnborg over, at hans kollega advokat JÞrgen Christian Dan-Weibel lyver i byretten og i landsretten med det resultat, at jeg måtte gå fra hus og hjem?
Virkelig god og reel vejledning
Jeg har vÊret i kontakt med advokatfuldmÊgtig Klaus KjÊr hos Advokaterne Sankt Knuds Torv P/S. Har fået en virkelig god og reel vejledning i en sag, hvor jeg havde mange spÞrgsmål. DesvÊrre blev lÞsningen en anden end foreslået, men jeg kan kun give min bedste anbefaling.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ