Bestelling 32170936 heb ik ruim een maand geleden geretourneerd. Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Het meest frustrerende is dat er totaal geen communicatie is. Op mij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Grote bestelling gedaan via Klarna (+800eu) Een item zat niet in de doos vest van 135eu. Heb ook een mail gehad dat het vest met succes ontvangen is voor retour. Waarschijnlijk ging dit automatis... ãã£ãšèŠã
We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestel hier vaker mijn schoenen. Ze zijn betrouwbaar leveren goede kwaliteit en hebben kundig personeel met verstand van zaken. De schoenen waren er binnen 2 dagen in de winkel. Kon ze daar passen en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Schelchter Kundensupport
Nach ÃŒber 2 Monaten und ÃŒber 6 E-Mails hin und her habe ich weder ein Returen Label noch eine RÃŒckerstattung bekommen.
Auf die E-Mail wird auch nicht mehr reagiert.
Der Store in Nordwijk hat mir versichert, dass ich die Schuhe zurÃŒckschicken kann, wenn etwas sein sollte.
Selten so einen schlechten Support erhalten.

Levering binnen 24 uur
Levering binnen 24 uur, artikel klopt met de beschrijving tegen de goedkoopste prijs die ik heb gevonden

Na 8 mails nog steeds geen volledige terugbetaling
Telefonisch niet bereikbaar, na 8 mails nog steeds geen volledige terugbetaling. Retourkosten worden enkel terugbetaald als je in Nederland verzendt. Wat ik ook heb gedaan en ook al 3x heb bewezen met mails en bewijs van post.nl
Zeer vervelend zo'n slechte klantenservice

Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring, trouwschoenen besteld, worden op verkeerd adres geleverd (door overname kunnen ze hier niks aan doen zeggen ze) 3x keer klantenservice gebeld, zou worden teruggebeld en nu blijkt de order geannuleerd te zijn. Op geen enkele wijze betrokken, verhullen zich achter smoesjes.
Na E 500,- betaald te hebben (had 4 verschillende paren besteld), nu nog geen schoenen.
Kortom denk na voordat je bij dit bedrijf nog iets gaat bestellen.

Assem ããã®åç
Zou vandaag schoen geleverd krijgen opâŠ
Zou vandaag schoen geleverd krijgen op website staat voor 12 uur besteld volgende dag in huis.
Helaas zonder tegen bericht, moest zelf bellen geen bezorging.
Bij de vraag wanneer dan wel, konden ze niet beantwoorden ð

Nieuw loyaltysysteem is een AANFLUITING
Al jaren trouwe klant. Altijd in het hoogste niveau van het Loyalty programma, NU is het ineens vernieuwd en is het aantal Loyalty punten naar NUL gezet. Bovendien zijn alle "voordelen" die je nu krijgt als je alle punten spaart een aanfluiting vergeleken met wat het was. Ik weet uit betrouwbare bron dat van den Assem verkocht is aan Omoda. Nou dat is duidelijk. Het is waardeloos geworden.
EDIT: zie antwoord van van de Assem: totaal geen rekening houden met bestaande klanten. Iedereen gewoon naar nul punten (dit was NIET gecommuniceerd, alleen dat we nieuw systeem kwam) en de voordelen die je spaart zijn veel en veel minder dan wat het was. Van de Assem WAS een exclusief familiebedrijf,er een personal touch, en nu gewoon een 13 in een dozijn commerciële eenheidsworst. Jammer.

Assem ããã®åç
Al jaren trouwe klant, maarâŠ
Al jaren trouwe klant. Paar laarsjes besteld die heerlijk zitten, maar binnen 3 maanden vreemde schade. Met echt leer gebeurt dit niet. Teleurstellende reactie van klantenservice, met taalfouten en weinig begrip en betrokkenheid. Jammer en zo niet passend bij hoe ik het bedrijf tot nu toe ken.

Schoenen besteld
Schoenen besteld, maar te krap. Netjes teruggestuurd. Door klantenservice goed en netjes te woord gestaan. Het aankoop bedrag binnen een week op mijn rekening. Was huiverig om te bestellen na de niet aardige reacties hier. Dat viel dus mee. 1 kanttekening: ik kreeg een bericht dat het pakket opgehaald kon worden, PostNL, ik ben deze op gaan halen (binnen een uur) pakket was niet te vinden, uiteindelijk wel, maar stond al op de nominatie om weer teruggestuurd te worden. Heel raar. Ben de discussie niet aangegaan in de winkel, druk. Hoe dat kan, foutje van PostNL? Alles toch gekomen.
Jolanda

kwaliteitsbedrijf
Een duidelijke omschrijving van de schoen, duidelijke foto's, en een goede mogelijkheid om evt retour te sturen

Geweldige zaak!!
Hele fijne winkel( Bergse Dorpsstraat), met een mooie collectie. Altijd erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Een aanrader!

Oneerlijk
Kreeg een volledig beschadigde schoendoos toegestuurd. Sneackers pasten niet, dus retour. Hielden een deel van het bedrag in. Waarom weet ik niet, mail gestuurd naar klantendienst, zelfs geen antwoord ontvangen.
Waardeloos!

Mooie aanbiedingen
Snelle levering.
Goed retour beleid
Mooie sale

Assem ããã®åç
Altijd even binnen lopen wanneer ik in Hillegersberg ben
Attente medewerkers, goed geholpen.
Voor heren niet zoveel keus.

Altijd goed
Altijd goed. Snelle levering en kan vertrouwen op de maat informatie.

Schandalige service
Schoenen besteld en uiteraard betaald. Na 7 dagen gebeld naar de âklantenservice â en krijg het antwoord dat deze zending iets vertraagd is. Na 10 dagen nogmaals gebeldâŠ. Ze komen eraan hoor!!
Na 14 dagen maar weer gebeld en er werd beloofd dat ze me op de hoogte zouden houdenâŠ. Niets dus
WEER gebeld, blijken de schoenen niet meer leverbaar te zijn.
@vandenassem bedankt voor de service en het verpesten van een verjaardagscadeau!

Assem ããã®åç
Een maand geleden twee paar loafersâŠ
Een maand geleden twee paar loafers besteld. Na 2,5 week wachten de klantenservice gebeld die gaven aan dat ze misschien niet meer leverbaar waren (terwijl je ze wel nog op de site kon kopen). Na 5 dagen zou mijn geld terug op mijn rekening staan hier heb ik ook zelf voor moeten bellen. Al met al is alles via de webshop slecht geregeld.

Assem ããã®åç
Nog steeds geen geld ontvangen.
Op 11 maart j.l. De eerste mail ontvangen dat ons retour verwerkt is, 13 maart de tweede mail met hetzelfde verhaal, en ons geld teruggestort zou worden BINNEN 5 werkdagen, Inmiddels zijn we een paar telefoontjes verder en nog steeds geen geld terug ontvangen. Wat een slechte klantenservice, via deze webshop gaan we nooit meer kopen. Op deze manier raak je wel je klanten kwijt. CB.

Waardeloze webshop.
Waardeloze webshop.
Na een paar goede ervaringen in de winkel besloten om online bestellingen te doen.
Waardeloos, je betaald extra om dezelfde dag te laten leveren en dat gebeurt vervolgens niet. Klantenservice doen net of ze gek zijn. Vervolgens bestel en betaal je een artikel die online op voorraad is en na een paar dagen krijg je te horen dat het niet meer geleverd wordt. Nu weer een zonnebril besteld en krijg vervolgens de verkeerde bril geleverd. Klantenservice stuurt standaard mailtjes. Telefonisch niet bereikbaar.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã