Bestelling 32170936 heb ik ruim een maand geleden geretourneerd. Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Het meest frustrerende is dat er totaal geen communicatie is. Op mij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Grote bestelling gedaan via Klarna (+800eu) Een item zat niet in de doos vest van 135eu. Heb ook een mail gehad dat het vest met succes ontvangen is voor retour. Waarschijnlijk ging dit automatis... ãã£ãšèŠã
We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestel hier vaker mijn schoenen. Ze zijn betrouwbaar leveren goede kwaliteit en hebben kundig personeel met verstand van zaken. De schoenen waren er binnen 2 dagen in de winkel. Kon ze daar passen en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goed & snel
Prachtige Nubikk laarzen besteld. Goede kwaliteit en snelle levering.

Assem ããã®åç
Een retournering gedaan , maar geen geld terug ontvangen
Een bestelling gedaan, schoenen waren niet mijn stijl! Netjes de volgende dag geretourneerd! Nu wacht ik al bij a 1 maandje op mijn geld die teruggestort zou moeten worden op mijn rekening! Ik heb ze gebeld en gemaild ! Echter geen antwoord gehad! Dus Anne kun jij hierin iets betekenen? Zou het netjes vinden als het bedrag binnen 5 dagen teruggestort zou worden op de rekening! Hoor graag van je ?

Assem ããã®åç
De service bij Assem laat ernstig teâŠ
De service bij Assem laat ernstig te wensen over. Ik heb mijn geld nog steeds niet teruggekregen en zo te zien krijg ik het ook nooit terug.

Tevreden!
Het is gemakkelijk om op de webshop je keuze te maken. De bestelling werd ook vrij snel geleverd.
En van het ene artikel wat ik retour heb gestuurd was het bedrag ook snel weer op mijn rekening gestort.

Assem ããã®åç
van den Assem geeft niet thuis en komt verplichtingen niet na
Ik heb begin dit jaar netjes een vouchercode ontvangen met een kortingspercentage. Geldigheid een jaar. Nu wilde ik een maand geleden nieuwe schoenen online bestellen. Helaas moest ik constateren dat de vouchercode niet te gebruiken is. Terwijl ik dit heb getest toen ik hem ontving. Na vier dagen kreeg ik een mail dat mijn account niet meer bestond en dat ik een nieuwe moest aanmaken. In verband met een nieuw systeem. Prima. Er werd mij gezegd dat ik dan de vouchercode weer zou kunnen gebruiken. Dat gedaan hebbende dacht ik echt dat ik de vouchercode wel weer zou kunnen gebruiken. Maar helaas zonder succes. Nu drie weken verder en en 4 e-mails met het verzoek om mij te helpen krijg ik geen enkele reactie meer van het mailadres webshop. Ik ben zeer teleurgesteld in het feit dat ze niet de moeite nemen om te reageren en mij te helpen met een vouchercode die nog tot eind dit jaar geldig zou moeten zijn. Ook bij een fusie/overname ontslaat het de nieuwe partij niet van haar aangegane verplichtingen. Ik zou het zeer waarderen als er nog iemand van Assem de moeite neemt om mij te helpen hiermee.

Prachtige schoenen
Prachtige schoenen. Ik heb vaker bij van Assem besteld en normaal zijn de schoenen snel in huis, nu was mijn maat niet direct op voorraad dus duurde even, maar de schoenen zijn prachtig en zitten geweldig.

Assem ããã®åç
Na dagen wachten nog niet verzonden!
Op de webshop staat dinsdags: âVoor 23:59 uur besteld, donderdag in huis.â
Ook de âGratis bezorgd boven de ⬠50â is een vals lokkertje.
Let op mensen: Van den Assem MISLEIDT en komt deze beloften ook niet na! Als je schoenen met enige spoed nodig hebt, kun je beter bij een andere webshop bestellen.
Kijk, iedereen weet dat de verkopende partij afhankelijk is van een logistieke partij, een vervoerder, een Post NL, een DHL, etc. Dáár heeft de verkoper geen invloed op. Daar rekenen we een verkoper ook niet op af. Minder misleidend zou dan zijn om te vermelden: âVoor 23.59h besteld, volgende dag verzonden.â (dan weet u dat de bestelling naar alle waarschijnlijkheid de daarop volgende dag bij u thuis bezorgd wordt.) maar zelfs die belofte komen ze gewoon niet na.
Ik heb dinsdagavond 2 paar schoenen besteld. Beide paren boven de ⬠100. Zouden donderdag dus geleverd worden.
Donderdag niets ontvangen en eind van de middag gebeld. 20 minuten in de wacht gehangen (de instructie op het bandje van het antwoordapparaat gevolgd, maar ik denk dat ze al naar huis waren).
Vrijdag nog niets binnen en iets eerder op de middag gebeld. Blijkt dat ze de bestelling op vrijdag nog niet eens verstuurd hadden! 1 paar schoenen moest van een ander filiaal komen en als dat binnen was, zouden beide paren in 1 zending verstuurd worden. Over de vertraging van 1 paar is geen contact opgenomen.
Bovendien, als beide paren ieder boven de ⬠100 kost, dan hadden ze ook alvast 1 paar op tijd kunnen sturen en het andere wellicht iets later.
Het is nu vrijdag. Ik zou de schoenen dit weekeinde nodig hebben. Deze schoenen staan op 101 websites, ik kan ze dus gemakkelijk ergens anders bestellen, maar mijn keuze was op ASSEM gevallen doordat zij de garandeerden de schoenen de volgende dag te versturen, waardoor ik ze (als alles goed gaat bij de vervoerder) op donderdag in huis had kunnen hebben. Door de nalatigheid van ASSEM door de bestelling NIET de volgende dag te versturen, ben ik nu ook te laat om de schoenen ergens anders te bestellen!!!
Dit is duidelijk een gewone winkel, met een amateuristische webshop. Beter bestelt u online bij een echte web-winkel: die hebben de interne logistiek veel beter op orde!

Assem ããã®åç
Prima en snelle levering van deâŠ
Prima en snelle levering van de schoenen.

Mooie kwaliteit
Mooie kwaliteit, snelle bezorging, goede klantenservice

Assem ããã®åç
Geen geld terug bij retourneren
Retourneren werkt niet. Daar is men van op de hoogte. Vervolgens moet ik de retour kosten zelf vergoeden. Stijlloos!
Update: Intussen zijn we VIER weken verder. Ik heb Assem meermaals gemaild. En nog steeds heb ik het aankoopbedrag noch de verzendkosten van mijn retourzending ontvangen.
Ik voel me opgelicht en ik raad iedereen ten sterkste af om bij Assem iets te bestellen. Zo iets heb ik nog niet eerder mee gemaakt.

Van Assem is overgenomen door Omoda
Van Assem is overgenomen door Omoda, alle klanten werden uitgenodigd en mochten voor â¬5,- een ticket kopen voor een grote magazijn uitverkoop! Alleen heeft Omoda zijn verkleurde magazijn schoenen er tussen gezet! Met als gevolg dat trouwe klanten van Assem zoals ik, nu met waardeloze schoenen zitten waar je niets mee kan! Waardeloze vergeelde sneakers afgeprijsd â¬129,95 voor â¬64,95 schandalig! Wat nog erger is dat de klantenservice van Assem lossen het niet op, ze verwijzen de klant naar de klantenservice van Omoda waar je nog nooit klant bij ben geweest!
Nu twee maanden verder, veel correspondentie en sneakers opgestuurd, met lege handen, nog steeds geen geld terug gestort! Als reactie op het antwoord van de klantenservice van Assem; allemaal gebeurd! Kassabon, retourbon en sneakers in bezit van Omoda klantenservice! Wat kan ik nog meer doen! Gaarne uw reactie mevrouw Anne!
Ps.email opnieuw gestuurd naar klantenservice Omoda!
Zes dagen verder maar nog steeds niet opgelost! Triest dat van Assem/Omoda op zoân manier met klanten omgaat!
Vandaag 15 Juli het geld op mijn bankrekening gestort! Super vertrouwen in van Assen gedeeltelijk herstelt! Begrijp alleen nog niet waarom je op zoân manier met je klanten omgaat!

Snelle verzending en mooie collectie
Snelle verzending en mooie collectie

Uitstekende service
Uitstekende service, snelle levering. Het bedrijf komt na waar het voor staat.

Assem ããã®åç
Volgens afspraak bezorgd en goede kwaliteit
Bestelproces precies gelopen zoals aangegeven en fijne sandalen:-)

Assem ããã®åç
VD ASSEM Levertijd minimaal een week of langer!!
Op maandag schoenen besteld die donderdag geleverd zouden worden. Helaas geen levering ontvangen. Vrijdag zelf contact opgenomen en er werd medegedeeld dat de schoenen later geleverd zouden worden. Nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen. Erg vervelend omdat de schoenen een cadeau zijn voor vaderdag. Schandalig dat de levertijd minimaal een week is voor schoenen en er geen contact opgenomen wordt dat de schoenen niet op tijd geleverd kunnen wordenâŠLEVERTIJD MINIMAAL EEN WEEK. Voor een kleine onderneming zou ik daar nog begrip voor hebben, maar voor een grote naam als VD ASSEM absoluut niet!

Snelle en perfecte levering
Snelle en perfecte levering. Retour afhandeling van te grote maat verliep soepel en snel. Super!

Fijne website
Fijne website. Bestellen en bezorgen verloopt vlot. Heldere communicatie via mail.

Al vaker Laarzen besteld leveringâŠ
Al vaker Laarzen besteld levering perfect en retourzending ook goed geregeld.
Ik herken mij totaal niet in de diverse negatieve reviewâs hier.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã