レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschil... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nou,hou me hart vast geen leuke revieuws. Heb schoenen bij van Assem besteld zou ik 8 juli a.s ontvangen. Zijn betaald en besteld op 3/7 Maar na deze reviews te lezen denk ik eerder da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestel hier vaker mijn schoenen. Ze zijn betrouwbaar leveren goede kwaliteit en hebben kundig personeel met verstand van zaken. De schoenen waren er binnen 2 dagen in de winkel. Kon ze daar passen en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De website is gemakkelijk te bedienen. Je kunt zelf aangeven wat je wilt zien met of zonder hoeveelheid korting. Na bestelling zijn de schoenen binnen 2 dagen in huis. Keurig verzorgd in een doos. Na... もっと見る

企業情報

1. オートクチュール ファッション ハウス
  2. ファッション アクセサリー店
  3. 靴屋

当該企業による記述

Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 60

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Retour gestuurd is nooit bij hun terug…

Retour gestuurd is nooit bij hun terug gekomen. Retour sticker van hunzelf is te scannen door post.nl maar van assem zegt daar geen zaken mee te doen. Terwijl op de site van hun staat post.nl of dhl. Als het toch te scannen is door post.nl.ben bij vervoerder geweest die weet zeker dat het goed gegaan is. Helaas heb ik geen tracking code via de mail gekregen. Kan dus niks bewijzen. Maar ook al kun je het bewijzen, trek je aan het kortste eind. Zie review van andere klant. Ben wel netjes te woord gestaan, maar is nog steeds niet opgelost. Pakket is onvindbaar.

2025年2月1日

Assem からの回答

Hi, bedankt voor het delen van jouw review.

Het spijt me te horen dat wij je niet naar wens hebben geholpen. Bij het retourneren van een bestelling ben je als klant zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat het bij ons is aangekomen en verwerkt. Een retourzending is dus altijd op eigen risico.

Daarom adviseren we ook altijd om het retourbewijs goed te bewaren, totdat je zeker weet dat je retour is verwerkt en het bedrag is teruggestort.

Zonder dat bewijs hebben wij helaas geen mogelijkheid om een onderzoek op te starten of te achterhalen waar het pakket zich bevindt. Mocht je het retourbewijs nog ergens terugvinden dan horen wij het natuurlijk graag. We kijken graag met je mee.

Groetjes, Anne | Assem

5つ星のうち5の評価

Zeer betrouwbaar bedrijf met leuke…

Zeer betrouwbaar bedrijf met leuke diverse collectie en zeer klsnt vriendelijk retourbeleid; van dat laatste gebruik moeten maken, eerder omdat ik zelf het maatadvies niet goed gelezen had; nu omdat het model net te klein wss; tijd geleden hun CEO op de radio gehoord bij BNR; louter zinnige teksten; een verademing om naar te luisteren.

2025年4月10日

Hi Ron,

Bedankt voor je mooie review.

Erg leuk om te lezen en dat je onze service zo kan waarderen! Wij geven de mooie feedback over het radio gesprek natuurlijk even intern door.

Wat een goede service

Wat een goede service! Gewoon 2 maten thuis passen en één paar retourneren. De bestelling kwam de dag na bestellen al binnen! Het retourneren ging super makkelijk, nooit eerder zo makkelijk kunnen bestellen (1 van de 2) kunnen retourneren! Kunnen andere webshops een voorbeeld aan nemen!

2025年3月20日

Hi Manon,

Bedankt voor je mooie review.
Erg leuk om te lezen en dat je deze service zo kan waarderen!

Groetjes, Eveline | Assem

Netjes geregeld

2025年2月14日

Assem からの回答

Hi, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons shopt. Wij horen het heel graag wanneer wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen.

Nice personeel

Nice personeel, very helpful and kind

Assem からの回答

Hi Sarar, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons in de winkel komt. We hopen je snel weer te mogen ontvangen!

5つ星のうち5の評価

Wordt altijd prima geholpen!

Wordt altijd prima geholpen!

Assem からの回答

Hi Monique, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

5つ星のうち5の評価

Een vd weinige bedrijven die doen wat…

Een vd weinige bedrijven die doen wat ze beloven. Vandaag besteld, morgen in huis.Dat vind ik knap! Heb al n paar keer iets besteld. Eventueel retourneren is geen probleem en gaat heel gemakkelijk. Een hele fijne webshop die ik regelmatig bezoek.

2025年3月14日

Assem からの回答

Hi, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

5つ星のうち2の評価

Schoenen besteld vanuit de sale

Schoenen besteld vanuit de sale.
Nadien heb ik een mail gekregen dat de schoenen er niet meer waren, ik vroeg om een andere kleur omdat deze ook nog beschikbaar waren. Vervolgens kreeg ik als antwoord dat deze uit de collectie zijn gehaald omdat hij bij een kwaliteitscontrole niet aan de voorwaarden voldeed. 1 maand later zijn deze nog steeds te koop..
Ik heb hier mijn gedachten bij 🤨
Wel netjes mijn geld terug gekregen hoor.

Hi Pascale,

Bedankt voor je review. Ik ben even met je gaan meekijken en ik zie dat er verwarring heeft plaats gevonden.

Jouw eigen bestelling is geannuleerd omdat het item dat jij had besteld niet voldeed aan de kwaliteitsvoorwaarden. Dit geldt niet voor alle maten van dit item, alleen voor het specifieke item dat jij had besteld.

De items die online staan voldoen gelukkig aan alle kwaliteitsvoorwaarden en kunnen met een gerust hart aangeschaft worden via onze website.

Groetjes Anne | Team Omoda

mooie feestelijke schoenen…

Op zoek naar mooie feestelijke schoenen voor een bruiloft. Op de site makkelijk zoeken, goede info. Besteld, dag later in huis

2025年3月16日

HI Sabine,

Bedankt voor je mooie woorden!
Geniet van je aankoop.

Snelle levering, goeie service
Goeie site

2025年2月12日

Goedemiddag Patrick,

Bedankt voor de mooie woorden! Fijn om te lezen dat je het zo goed ervaart, daar doen we het voor!

5つ星のうち4の評価

gewoon goed

gewoon goed, op tijd geleverd, netjes verpakt

2025年2月27日

Goedemiddag Riny,

Bedankt voor je leuke review!

Geweldige klantenservice

Klantenservice gebeld ivm misverstand, was goed en snel bereikbaar. Probleem voorgelegd aan Maud die eea snel en perfect heeft opgelost. Had elk bedrijf maar een Maud in dienst...................

2025年1月17日

Goedemiddag Diana,

Wat leuk dat je een bestelling had gedaan. Jammer dat er een misverstand is ontstaan.
Ik heb het prachtige compliment doorgegeven aan Maud!

Bedankt voor je review!

5つ星のうち5の評価

Fijne winkel, mooie collectie!

Ik kom graag bij de Shoe Club op de Meent.
Vind het heerlijk als ik er zelf op m’n gemak tussen mag struinen en proberen. En als ik hulp nodig heb staan ze altijd voor je klaar.
Vind het een fijne winkel met een mooi collectie en slaag er regelmatig.

2025年2月17日

Goedemiddag Mildred,

Bedankt voor je review.
Leuk om te lezen dat de service zo goed bevalt en dat de merken je aanspreken.

Groetje, Anne | Team Assem

Snelle service

Bestelling heel snel en netjes ontvangen. Helaas was de schoen te klein dus retour gestuurd. Binnen twee dagen was het geld teruggestort op mijn rekening. Top service.

2025年2月7日

Goedemiddag Tanja,

Wat leuk dat je een bestelling had gedaan. Jammer dat deze niet helemaal goed was maar dat kan nou eenmaal gebeuren.
Fijn dat het zo snel weer verwerkt was voor je bij ons.

Bedankt voor je review!

Geweldig assortiment

Geweldig assortiment op een gemakkelijke, intuïtieve web shop/site. Goede prijzen en goed verpakt snel in huis!

2025年2月11日

Goedemiddag Jan,

5つ星のうち4の評価

Goede klantenservice

Ik had een laars ontvangen met een zwarte veeg erop.
Contact opgenomen met klantenservice en direct antwoord terug. De bestelling retour gestuurd en steeds goed contact over de voortgang en snel mijn geld retour.

2025年2月13日

Goedemiddag Astrid,

Bedankt voor je leuke review!
Sorry dat het niet goed is gegaan in eerste instantie maar super fijn dat je de service erna als prettig ervaart.

Top zaak

De site is overzichtelijk, veel keuzes van top merken.. en makkelijk te bestellen en betalen…

2025年2月7日

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Leuk om te lezen dat de service zo goed bevalt en dat de merken je aanspreken.

Groetje, Anne | Team Assem

5つ星のうち2の評価

Betalen laat uit, reageren slecht of niet

Had nog een kortingsbon van 119 euro, nadat ik wat retour had gestuurd. Kortingsboncode werkte niet. Contact gezocht via klantenservice. Ik zou wat mogen bestellen. Als ik het dan zou doorgeven met het ordernummer, dan zouden ze netjes het bedrag van de kortingsbon naar me overmaken per bankoverschrijving. Netjes gedaan, nu 1 maand en 4 herinnering mails verder. En geen enkele reactie. Slechte service en voelt onbetrouwbaar.

Als reactie op de reactie van vandaag van van der Assem;
E-mails zijn wel gewoon naar het juiste emailadres gegaan. Met hetzelfde emailadres ben ik vanmorgen door jullie zelf benaderd. Heb jullie op 10,16,23,28 januari gemaild.

Net een reactie gehad. Vanwege de review op Trustpilot en het geld is inmiddels ook al naar mij overgemaakt. Afgehandeld dus!

Ik maak er twee sterren van ipv 1

2025年2月9日

Goedemorgen Lodewijk,

Bedankt voor je review maar wat jammer dat je niet tevreden bent.
Ik vrees dat je mailtjes naar het oude e-mailadres zijn gegaan, geen probleem! Ik heb jouw bestelling erbij gepakt en de voucher voor je verzilverd. Dit staat binnen 24 uur terug op de rekening waarmee je had betaald.

Excuses voor het ongemak!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。