レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Nou,hou me hart vast geen leuke revieuws. Heb schoenen bij van Assem besteld zou ik 8 juli a.s ontvangen. Zijn betaald en besteld op 3/7 Maar na deze reviews te lezen denk ik eerder da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestel hier vaker mijn schoenen. Ze zijn betrouwbaar leveren goede kwaliteit en hebben kundig personeel met verstand van zaken. De schoenen waren er binnen 2 dagen in de winkel. Kon ze daar passen en... もっと見る

5つ星のうち5の評価

De website is gemakkelijk te bedienen. Je kunt zelf aangeven wat je wilt zien met of zonder hoeveelheid korting. Na bestelling zijn de schoenen binnen 2 dagen in huis. Keurig verzorgd in een doos. Na... もっと見る

企業情報

1. オートクチュール ファッション ハウス
  2. ファッション アクセサリー店
  3. 靴屋

当該企業による記述

Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 62

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Snel en vriendelijk antwoord op mijn…

Snel en vriendelijk antwoord op mijn vraag per e-mail

2025年7月13日

Assem からの回答

Hi, bedankt voor je leuke review!

Wat tof om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop. We doen er alles aan om jouw shopervaring zo prettig mogelijk te maken, dus het is fijn dat je dat ook zo hebt ervaren. Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel weer!

5つ星のうち5の評価

Prima sortering en zeer goede…

Prima sortering en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Bestelde schoenen binnen 2 dagen afgeleverd. Kortom een 10!

2025年7月2日

Assem からの回答

Hi Dick, bedankt voor je leuke review!

5つ星のうち3の評価

Terugsturen zonden NIEUW bar code of QR code niet mogelijk

UPDATE
Hi Anne bij het Post.nl punt is het wel gelukt.
Dank je

Ik heb altijd een goede ervaring gehad met deze winkel tot nu. De doos is bij aankomst gammel en opengescheurd. Het label is deels onleesbaar dus geen retour adres te zien. De instructies voor het retourneren van de schoenen werken niet. Je moet de originele barcode scannen maar dit kan niet. Er staat ook dat de DHL punten weten van vd Assem dus regel het voor je.....dit is ook niet waar. Ik de winkel wordt ik gevraagd voor een qr code...... Email gestuurd naar de klantenservice dus wachten tot ik antwoord krijgt.

2025年7月16日

Hi Anne,

Bedankt voor het delen van jouw review.

Uiteraard kan ik je helpen met het retourneren van jouw pakket. Op de originele verzendverpakking zit een witte sticker met jouw adres gegevens. Deze sticker is het verzendlabel maar tevens ook gelijk het retourlabel. Dat betekent dan ook dat je deze sticker mag laten scannen bij een DHL punt. De medewerker zorgt er dan voor dat het onze kant op komt.

Mocht deze sticker er niet meer op zitten of het in jouw geval niet meer doen dan mag je het pakket ook afgeven bij een Post NL punt en het onderstaande antwoordnummer doorgegeven aan de medewerker. Deze maakt dan een nieuw retourlabel voor je aan.

Antwoordnummer 136, 4300 VB in Zierikzee.

Top service

Twee bestellingen gedaan. Snel geleverd, schoenen zorgvuldig verpakt. Helaas niet de juiste maat. Duidelijk retour beleid.
Snelle terugbetaling.
Helaas was mijn maat toen uitverkocht.

2025年7月14日

Assem からの回答

Hi Saar, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Tevreden klant mbt Assem

Schoenen/ mode zaak Assem , prachtige zaak -Denbosch maar Online net zo klantvriendelijk & behulpzaam & correct met betaling ook eenvoudig en mbt retourneren
De afleveringen netjes ingepakt tot heden nooit t verkeerde product ontvangen
Echt een aanraders schoenen e.d. in hoge sigment !!!

2025年7月14日

Assem からの回答

Hi Petra, bedankt voor de leuke review.

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze winkel en webshop! We doen ons best om je altijd goed te helpen en je een fijne shopervaring te geven, dus super dat je dat zo hebt ervaren. Je bent altijd welkom, tot snel weer!

Bijzonder onbeleefd personeel

Voor een winkel die zich exclusief noemt mogen ze ook wel daarbij behorend personeel aannemen en geen op de markt behorende vrouwen. Ik wilde snel een vraag stellen aan een witte, geblondeerde, verkoopster en die had toch een grote mond (om geen ander woord te gebruiken maar dan zou ik mij tot haar niveau verlagen): “Nee, ik ben druk, DAT ZIE JE TOCH? Daar staat mijn collega”. Daar sta je met schoenen van €200,- in je handen en dan krijg je met dit soort types te maken. Geen wonder dat steeds meer online wordt gekocht. Met dit soort personeel is het slechts een kwestie van tijd voordat je failliet gaat. Het is dat ik een ster moest geven, anders was het een dikke nul geweest.

2025年7月12日

Goedemiddag,

Bedankt voor je review maar wat jammer dat het zo is gelopen!
Dat is natuurlijk niet waar we voor staan en wat we uit willen stralen.
Ik kom heel graag met je in contact.
Wil je bij een berichtje sturen via onze klantenservice t.a.v. Eveline of Anne?

Excuses dat het zo is gelopen en ik hoor graag van je!

Betrouwbaar

Betrouwbaar, snelle levering. Duurzaam naar afhaalpunt en helder retour beleid.

2025年7月3日

Assem からの回答

Hi Nellie, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons shopt. Wij horen het heel graag wanneer wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen. Ik wens je veel draag plezier!

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Super product.

2025年6月20日

Assem からの回答

Hi, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

5つ星のうち4の評価

Keurige online shop

Keurige online shop, heb eerder schoenen gekocht. Allemaal goede kwaliteit.
Dit x helaas espadrilles retour moeten sturen. Netjes mijn geld retour gekregen.
Misschien een klein puntje. Iets duidelijkere info over de wijdte vd schoenen vermelden.

2025年6月2日

HI Yvon,

Bedankt voor je review.
Met deze feedback zijn we heel erg blij, daar kunnen we wat mee!

Dankjewel en graag tot ziens!

5つ星のうち5の評価

Op dinsdag ben ik in de winkel…

Op dinsdag ben ik in de winkel uitstekend geholpen door Nienke. Haar vriendelijke en geduldige houding maakte direct indruk. Ze nam de tijd om echt mee te denken, en dat maakte het verschil. Complimenten voor deze professionele en klantgerichte service!

2025年6月10日

HI!

Bedankt voor je mooie review!
Deze ga ik delen met mijn collega Nienke.
Super om te lezen en tot ziens!

Mooie producten

Mooie producten, makkelijke site, snelle levering

2025年6月2日

Goedemiddag Jolande,

Bedankt voor je positieve review! Erg leuk om te horen dat je tevreden bent met onze producten, de website én de snelle levering. Hopelijk tot snel weer!

Fan van Van den Assem

Fijne winkel met mooie schoenen en kleding van goede kwaliteit. Fan van deze zaak.

2025年6月7日

Goedemiddag Debbie,

Bedankt voor je mooie review!
Erg leuk om te lezen!
Tot snel in een van onze winkels of natuurlijk online.

5つ星のうち2の評価

Professionaliteit ver te zoeken tegenwoordig

Waar ik zeker een tiental jaren vaste tevreden klant was bij VD Assem, kan ik daar nu helaas niet meer van spreken. Onbetrouwbare levertijd, foutieve informatie vanuit de klantenservice, beloften die niet nagekomen worden, bestelling die geleverd zou worden binnen 2 werkdagen, die vervolgens een week later nog niet geleverd is (en waar je als klant telkens zelf contact over opneemt om de status op te vragen). Een week geleden een order geplaatst, waarvan levering binnen 2 dagen zou plaatsvinden. De ‘ beloofde leverdag’ geen pakket/voortgang te zien. Na zelf contact op te nemen, foutieve informatie te krijgen met belofte dat het maandag geleverd zou worden. Zondagsochtend een e-mail met ‘vertraging van order’ zonder enige nieuwe levertijd vermeld. Maandag geen pakket, wederom gebeld. Het zou mogelijk dinsdag toch uiterlijk woensdag geleverd worden (1 artikel was nog onderweg naar hun distributiecentrum dus daar waren ze op aan het wachten). Het is ondertussen woensdag. Heb nog geen bericht van verzending. In mijn account staat enkel nog ‘vertraagd’ bij de order. Jullie jagen klanten weg sinds jullie fusie/overname door Omoda. Logistiek een probleem?! Want de bestelde artikelen zijn bij Omoda allemaal voorradig en snel leverbaar, maar de overgang naar Assem klanten loopt enorme vertraging of lange levertijd op. Dan kan je beter van al die filialen gewoon Omoda maken niet waar. En ik wil niet iedereen over 1 kam scheren, maar zorg dat klantenservice personeel wel betrouwbare informatie overbrengt. Niet telkens de belofte dat de order geleverd gaat worden op een X dag en je vervolgens tot meerdere malen aan toe nog steeds die order niet ontvangen hebt. Zo jammer hoe de kwaliteit van dit bedrijf zo achteruit gegaan is.

5 juni 2025:
Aanvulling/reactie op de reactie van VD Assem;

Jullie informatie/reactie bevat alle info die mij afgelopen zaterdag ook verteld werd. Dus vandaar ook mijn wantrouwen (tot zelfs meerdere malen aan toe, want ook de keer erop dat ik belde, kreeg ik te horen dat de bestelling dinsdag, uiterlijk woensdag bezorgd zou worden). Dus je snapt mijn gevoel/wantrouwen vast wel. Annuleren was geen optie, wat ik zaterdag ook telefonisch aangegeven heb.

Kortom, ik mag nu toch hopen dat, wat mij opnieuw telefonisch vandaag beloofd is, de totale order zaterdag aanstaande eindelijk geleverd gaat worden.

2025年6月4日

Hi Katja,

Bedankt voor het delen van deze review en wat jammer om te horen dat het niet goed is verlopen met de levering.

Ik heb het voor je nagekeken en de vertraging ontstaat door de parel ketting BONNIE STUDIOS FRED FUNKY NECKLACE. Deze heeft vandaag nog scans gehad en komt zeker nog jouw kant op.

Uiteraard kunnen we er ook voor kiezen om deze te annuleren zodat de rest opgestuurd kan worden, maar mocht je hiervoor willen kiezen dan wil ik je vragen om ons even te bellen. Dan gaan wij het gelijk voor je regelen.

Fijne dag! Groetjes Anne | Assem

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Ik zie in de reviews dat er nog meer personen slechte ervaring met retourneren hebben. Heb net bestelling na 4 maanden heen en weer mailen met Assem, DHL en Klarna, tegen protest betaald. Schandalig. Ik heb alle bewijsstukken en toch is het mijn eigen schuld dat pakket niet is aangekomen.

2025年5月28日

Hi Monique,

Bedankt voor het delen van jouw review. Het spijt me te horen dat wij je niet naar wens hebben geholpen. Bij het retourneren van een bestelling ben je als klant zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat het bij ons is aangekomen en verwerkt. Een retourzending is dus altijd op eigen risico.

Wanneer wij een retour zending niet ontvangen, dan kunnen we deze ook niet verwerken.

5つ星のうち1の評価

Onbetrouwbare service – bestelling geannuleerd en prijs verhoogd

Op 8 mei jl. heb ik via deze webshop een paar schoenen besteld voor €99. Ik heb direct betaald en kreeg een bevestiging van mijn bestelling. Tot mijn verbazing werd de bestelling diezelfde avond zonder duidelijke reden geannuleerd. Groot was mijn verbazing toen ik zag dat exact dezelfde schoenen nog steeds te koop stonden – maar nu voor €150.

Dit voelt als bewuste misleiding. Er was een geldige overeenkomst tot stand gekomen: betaling was gedaan en bevestigd. Vervolgens de bestelling annuleren en de prijs verhogen is niet alleen klantonvriendelijk, maar ook juridisch zeer twijfelachtig.

Ik heb contact gezocht met de klantenservice, maar kreeg geen bevredigend antwoord.

Wees gewaarschuwd: je denkt iets te kopen, maar als ze later blijkbaar meer winst kunnen maken, annuleren ze gewoon je bestelling.

2025年5月8日

Goedemiddag Ingrid,

Bedankt voor jouw review.
Jammer genoeg was de schoen die jij had besteld met productnummer: 240759 in maat 43 niet meer leverbaar. Bij het verzamelen van jouw bestelling was deze helaas niet meer voorradig waarvoor excuses.

In de nieuwe collectie, die nu binnenkomt, zit de gewilde sneaker van Gabor wel weer. Die heeft een ander productnummer: 311073

Oudere collectie heeft door prijswijzigingen en acties vaak een lagere prijs, nieuwe collectie niet.

Excuses voor het ongemak!

5つ星のうち5の評価

Fijne webshop met mooie producten.

Fijne webshop met mooie producten.
Snelle verzending en goede communicatie over de verzending.
Netjes verpakt

2025年4月24日

Assem からの回答

Hi Mirjam, bedankt voor je leuke review!

Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel weer!

5つ星のうち5の評価

We zijn zeer vriendelijk ontvangen

We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschillende maten mee, dit omdat het merk groter uitvalt. Nu ze had gelijk de kleinere maar paste perfect. Zeer tevreden met advies over het onderhoud zijn we naar huis gegaan. Zeer vriendelijke verkoopster.

2025年5月3日

Assem からの回答

Hi Mieke, bedankt voor de leuke review.

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze winkel! We doen ons best om je altijd goed te helpen en je een fijne shopervaring te geven, dus super dat je dat zo hebt ervaren.

Je bent altijd welkom, tot snel weer!

5つ星のうち5の評価

Het bestellen en retourneren is eenvoudig

Het bestellen is eenvoudig. Dezelfde dag bezorgen voor een klein bedrag extra. 2 maten besteld en 1 er van retour gezonden. Bij ontvangst van retour krijg je binnen 3 dagen je geld terug.

2025年4月25日

Assem からの回答

Hi Heidi, bedankt voor je leuke review!

Geniet van je aankoop en hopelijk tot snel weer!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。