レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestelling 32170936 heb ik ruim een maand geleden geretourneerd. Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Het meest frustrerende is dat er totaal geen communicatie is. Op mij... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Grote bestelling gedaan via Klarna (+800eu) Een item zat niet in de doos vest van 135eu. Heb ook een mail gehad dat het vest met succes ontvangen is voor retour. Waarschijnlijk ging dit automatis... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschil... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bestel hier vaker mijn schoenen. Ze zijn betrouwbaar leveren goede kwaliteit en hebben kundig personeel met verstand van zaken. De schoenen waren er binnen 2 dagen in de winkel. Kon ze daar passen en... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. オヌトクチュヌル ファッション ハりス
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.

連絡先

レビュヌを曞く

Erg vervelend
 eerst een mail krijgen

Erg vervelend
 eerst een mail krijgen dat de bestelling vertraging heeft. Om vervolgens 3 dagen later te horen te krijgen dat het product niet meer op voorraad is!!!!

2024幎12月24日

Goedemorgen Romy,

Bedankt voor je review maar wat jammer dat je niet tevreden bent!
De bestelling is vanuit ons geannuleerd. Dit kan komen doordat de voorraad niet klopte of omdat paartje dat we hadden de laatste was en helaas beschadigd was. Hierdoor konden we deze niet meer naar je toesturen. Onze excuses hiervoor.

5぀星のうち5の評䟡

Fijne site, mooie kleding en snelle levering

Mooi producten, fijne site. Bestellen gaat gemakkelijk. En de retouren worden ook weer snel teruggeboekt. Erg fijn!

2024幎12月16日

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze webshop. Bestelling geannuleerd door een

Bestelling geannuleerd door een storing, Inmiddels drie weken verder en betaling is nog steeds niet afgehandeld via klarna. Klantenservice is waardeloos, in plaats van het op te lossen mij doorsturen naar klarna, waar ik weer teruggestuurd word naar vd Assem.

2024幎12月19日

Goedemiddag Boudeweijn,
Bedankt voor je review maar wat jammer dat je niet tevreden bent!
Ik wilde het graag meteen voor je nakijken maar ik heb je ordernummer niet. Wil je die met mij delen?
Excuses voor het ongemak!

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, goede prijzen en snelle levering. 100% tevreden

2024幎12月12日

Assem からの回答

Hi Maria, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons shopt. Dat vinden wij natuurlijk leuk om te horen.

Top bedrijf

Goede service in de winkel en de online shop. Snelle levering en snel geld retour bij retourneren. Verder een grote keus van top kwaliteit producten.

2024幎12月17日

Assem からの回答

Hi Ton, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Vlotte behandeling

Vlotte behandeling, dezelfde week nog mijn bestelling thuis Geweldig!!

2024幎12月5日

Goedemiddag Mevrouw W St Nicolaas,

Bedankt voor je leuke review!

We zien je graag terug bij Assem.

5぀星のうち5の評䟡

Een plezierige website om te navigeren

Een plezierige website om te navigeren. Visueel aantrekkelijk. Prachtige Italiaanse laarsjes, al inmiddels 3 paar van ✹ Onverhoopt niet goed een hele eenvoudige en vriendelijke retouroptie.
Hele snelle levering en heldere informatieve mails, kortom zelden zo goed op orde gezien.

2024幎12月6日

Assem からの回答

Hi Karin, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

5぀星のうち5の評䟡

Groot assortiment aan keuze en

Groot assortiment aan keuze en vriendelijke medewerker

2024幎11月24日

Hi, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons in de winkel komt. We hopen je snel weer te mogen ontvangen en jouw de gewenste service te kunnen bieden!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering, heel veel keus

2024幎11月23日

Assem からの回答

Hi Carla, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons shopt. Wij horen het heel graag wanneer wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen. Ik wens je veel draag plezier!

Top webshop!

Mooie collectie!
Snelle levering!
Erg tevreden over alles!
Ga zo door!

2024幎11月23日

Assem からの回答

Hi Edith, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Gezellig en vriendelijk personeel

Gezellig en vriendelijk personeel. Prachtige collectie schoenen en de uitstraling van de winkel is een warm welkom.

2024幎11月2日

Hi Jose,

Dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons in de winkel komt. We hopen je snel weer te mogen ontvangen!

5぀星のうち4の評䟡

Heel goed geholpen in de winkel in Den

Heel goed geholpen in de winkel in Den Bosch. Maar niet op voorraad in de winkel. Werd meteen besteld en de dag erna thuis geleverd. Jammer dat er geen winkel in Maastricht of omstreken is.

2024幎11月1日

Hi,

Dankjewel voor jouw 4-sterren review en de feedback over de locaties van onze winkels.

Wat fijn dat je graag bij ons in de winkel komt. We hopen je snel weer te mogen ontvangen en wij jou de gewenste service kunnen bieden!

Snelle levering volgens afspraak

2024幎10月23日

Assem からの回答

Hi Jane, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

5぀星のうち4の評䟡

Assem is een schoenenwinkel die

Assem is een schoenenwinkel die schoenen van verschillende merken verkoopt! Dat doen ze goed, wat je besteld hebt krijg je op korte termijn geleverd.

2024幎10月26日

Assem からの回答

Hi, dankjewel voor jouw 4-sterren review.

5぀星のうち5の評䟡

Laarzen werden keurig op tijd geleverd

Laarzen werden keurig op tijd geleverd. Retourneren in de winkel was geen enkel probleem.
Keurig geld terug en uiterst vriendelijk geholpen met het uitzoeken van andere laarzen die aan mijn wensen voldeden. Deze draag ik dan ook met veel plezier.

2024幎10月26日

Assem からの回答

Hi , dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons in de winkel komt en je alsnog een mooi paar hebt gevonden.

We hopen je snel weer te mogen ontvangen en wensen je veel draag plezier!

Goed geholpen

Goed geholpen, heerlijk zittende schoenen gekocht van Gabor.

2024幎10月25日

5぀星のうち4の評䟡

Beloofde levertijden worden niet gehaald.

Mooie en duidelijke website met grote keuze uit veel mooie merken. Bij alle artikelen stond wanneer ik de bestelling kon verwachten. Een account aangemaakt en in 2 dagen 2 bestellingen gedaan. Bij de bestelling op vrijdag stond: Vóór 23.59 besteld, maandag in huis. Bij de bestelling op zondag stond: Vóór 23.59 besteld, maandag in huis.
Op maandag kreeg ik een mail van van den Assem dat -voor beide bestellingen- de beloofde verzenddatum helaas niet gehaald was en dat de artikelen binnen 1-2 werkdagen verstuurd zouden worden.
Uiteindelijk beide bestellingen op woensdag ontvangen.
Beide bestellingen goed en stevig verpakt.
Later las ik dat de beloofde levertijd vaak/vaker niet gehaald wordt. Minpuntje.
Daarom geen 5 maar 4 sterren: Gewoon doen wat je belooft.

2024幎10月18日

Assem からの回答

Hi Mar, dankjewel voor jouw 4-sterren review en de feedback omtrent de levertijden.

Waar blijft mijn geld?!

Sneller de geretourneerde artikelen verwerken.
De van te voren gedane betalingen zijn na 20 dagen nog niet retour.
Grove schande hoe zij werken.
Bestel er niet online!!!!

2024幎9月29日

Assem からの回答

Hi Miriam, Bedankt voor het delen van jouw review. Het spijt me te horen dat we je niet naar wens hebben geholpen.

Ik zie dat je op 26 oktober contact hebt gehad met mijn collega en dat wij het alvast voor je hebben opgelost. Mocht je hierover nog vragen hebben da horen wij het graag.

Veel keus, snel bezorgd.

Prima site, veel keus. Ik zocht hartjes schoenen vanwege moeilijke voeten. Ook daarin best veel keus.
Snel bezorgd.

2024幎10月17日

Assem からの回答

Hi Aggy, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。