Bestelling 32170936 heb ik ruim een maand geleden geretourneerd. Tot op heden heb ik mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Het meest frustrerende is dat er totaal geen communicatie is. Op mij... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Grote bestelling gedaan via Klarna (+800eu) Een item zat niet in de doos vest van 135eu. Heb ook een mail gehad dat het vest met succes ontvangen is voor retour. Waarschijnlijk ging dit automatis... ãã£ãšèŠã
We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschil... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestel hier vaker mijn schoenen. Ze zijn betrouwbaar leveren goede kwaliteit en hebben kundig personeel met verstand van zaken. De schoenen waren er binnen 2 dagen in de winkel. Kon ze daar passen en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Professionele medewerkster Met heel veel geduld van deâŠ
Met heel veel geduld van de medewerkster (zij bleef meedenken en aanslepen) de juist passende schoenen gevonden voor mijn voeten

Mooie collectie
Mooie collectie, veel keuze. Site heeft duidelijke foto's en bevat relevante informatie. Snelle levering met diverse verzendopties. Retourzending bleek met het mijn adresetiket mogelijk te zijn. Heb ik nog wel even gecheckt bij de klantenservice. Tip: vertel op de site daar iets over. Over mijn retourzending: de gympen van Paul Green vielen ruimer dan op de site aangegeven. "Vallen op maat" klopt dus niet. Scheelt tenminste een halve maat. De kleur (goud) neigde meer naar zilver. Beschrijving zou eerder: zilver met lichte goudglans moeten zijn. Normaal gesproken ben ik 100% tevreden. Deze keer iets minder, vandaar 4 sterren ipv 5

Zeer slechte ervaring!
In de winkel laarzen met 2 vlekjes. Via de winkel nieuw stel besteld en betaald. Toch retour gestuurd en wacht nu al 3 weken op mijn geld. Eerst was het pakket zoek geraakt in eigen magazijn. Onderzoek PostNL gestart door klantenservice. Vervolgens foute invoer terugbetaling. Verzoek gedaan voor spoedbetaling. Dit is ook afgewezen. Moet gewoon maar blijven wachten. GA ECHT NOOIT MEER IETS BESTELLEN HIER!

Goede kwaliteit en service
Goede kwaliteit en service. Snelle levering. Al jaren tevreden ð

Assem ããã®åç
Ik ben een tevreden klant
Als ik jou was zou ik al me schoenen hier kopen.

Assem ããã®åç
snel geleverd en goed product
snel geleverd en goed product. Tevreden klant

Assem ããã®åç
Mooie webshop grote collectie en snelleâŠ
Mooie webshop grote collectie en snelle levering

Netjes geholpen.
Netjes geholpen.
Bericht gestuurd toen mijn bestelling binnen was. Alles verliep volgens afspraak

Mooi assortiment
Mooi assortiment, goede kwaliteit.
Vriendelijke verkoopsters.

Positief
Ik herken me niet in de negatieve beoordelingen. Ik bestel niet heel vaak bij Assem, maar alles wat ik tot nu toe heb gekocht werd vlot geleverd en er was geen enkel probleem. Het bestellen ging makkelijk, de bezorging met DHL ook, goed verpakt. Tot nu toe prima.

Een leuke webwinkel
Een leuke webwinkel, met unieke schoenen. Kreeg veel complimenten over de schoenen die ik gekocht had.

Mooie website
Mooie website, mooie laarsjes bestelt de andere dag al in huis!
Goede service!

Assem ããã®åç
Customer service super helpful!
I had an issue with the first delivery and the lady from Customer service suggested to order them again adding same day delivery. It worked out perfect!

Assem ããã®åç
Winkel met een supergrote collectie
Winkel met een supergrote collectie. Digitale bestelling verloopt vlot, net zoals de verwerking van een retourzending - inclusief de (eerdere) retourbetaling.
Klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam.
Niets dan lof!

Lekker makkelijk
Mijn bestelling ging soepel en snel.
Kon mijn bestelling snel in uw winkel ophalen.
Ik ben heel tevreden.

Correcte en snelle uitvoeringâŠ
Correcte en snelle uitvoering retourbeleid. Eenvoudig retourneren en geld staat snel op de rekening

Ik shop graag bij Assem
Ik shop graag bij Assem! Fijne website, groot assortiment en snelle levering. Ook als een product helaas retour moet, is dit makkelijk en snel geregeld.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã