Produktet er sÃ¥ fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sÊtte fingeren pÃ¥ Der gik meget meget lÊnge fra vi fik taget aftryk til vi fik hÞrepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... ãã£ãšèŠã
Bestilte Westone formstÞbte in ears hos Audiovox - Mikkel FarsÞ. Alt er forlÞbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstÞbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine Þrerð Be... ãã£ãšèŠã
Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at fÃ¥ levering pÃ¥ h... ãã£ãšèŠã
Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere pÃ¥, er at de inge... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Audiovox forhandler og producerer formstÞbte i-Þret hÞrevÊrn til private og professionelle. Audiovoxâs specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hÞrelse, hÞretab og ikke mindst beskyttelse af hÞrelsen. Vores specialister stÃ¥r klar hvis du Þnsker mere information omkring vores produkter, har spÞrgsmÃ¥l omkring en ordre eller hvis du Þnsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovoxâs klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.
Marielundvej 43B, 1.tv., 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- info@audiovox.dk
- www.audiovox.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Produktet er så fint men ventetid er for lang
Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sÊtte fingeren på
Der gik meget meget lÊnge fra vi fik taget aftryk til vi fik hÞrepropperne.
Der blev oplyst 3 uger ved bestilling af produktet.
Får taget aftryk lige fÞr påske. 30.4 får vi besked om de har modtaget aftryk og der så er yderligere 4 ugers levering. Efter de 4 uger ringer vi selv da vi ikke hÞrer noget og så er der restordre på filtrene. Vi modtager Þrepropperne efter lidt over 9 uger. Så langt over de ca 3 ugers levering og ingen beskeder ved forsinkelse kan ikke udlÞse mere end 3 stjerne.
Produktet er dog fremragende.
Ikke en glad kunde.
De laver et rigtigt fint produkt men kundeservice er der ikke noget af.
Igennem mit arbejde (ege carpets Herning) har jeg fået lavet et sÊt formstÞbte hÞrevÊrn, venstre side sidder nÊsten lÞst og hÞjre side trykker i Þret.
Altså ingen af dem sidder rigtigt og der er lavet en reklamation til firmaet men intet sker, de har bedt om billeder af at de sidder i Þrene, så ved jeg ikke om de tror at de kan se på billeder at en Þreprop sidder lÞst eller trykker, nej vel.
De tilbyder også Bluetooth til de ÞrestÞbte men til en helt ublu hÞj pris.
Jeg er på ingen måde tilfreds og opfordre min arbejdes plads ᅩat bruge et andet firma nÊste gang vi skal have lavet nye hÞrevÊrn.
Opdate.
Min chef som er kontakt mand har misset en mail hvor i der står at mine Þrepropper skal sendes ind for at blive rettet til.
Nu må vi så se hvad resultatet af det bliver af det.

Audiovox ããã®åç
Det fungerede bare godt med mineâŠ
Det fungerede bare godt med mine hÞrevÊrn. Sidder godt. Fungerer godt.
Hurtigt levering og varen lever op tilâŠ
Hurtigt levering og varen lever op til forventningen.
KÞbte elektroniske jagthÞrevÊrn
KÞbte elektroniske jagthÞrevÊrn
Knap 4 år efter kÞb forsvandt lyden fra det ene hÞrevÊrn og ca et år efter rÞg lyden på det andet.
Det viser sig at disse hÞrevÊrn IKKE kan repareres
(og ja, jeg ved godt det er langt over garantien, men de burde kunne holde lÊngere)
Med så kort levetid bliver det et dyrt bekendskab.
Kan desvÊrre ikke give mindre end én stjerne
Alt gik som smurt da de skulleâŠ
Alt gik som smurt da de skulle anskaffes, men de er lidt bÞvl at få ind og ud af Þrerne flere gange i timen - formstÞbte med musik, til industri
Godt produkt, men forbedringsmuligheder på leveringen
Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at få levering på hjemmeadressen. Til gengÊld ros til specialisten fra Audiovox, der tager sig tid til en god snak.
Mine jagthÞrevÊrn blev Þdelagte efterâŠ
Mine jagthÞrevÊrn blev Þdelagte efter jeg havde sendt dem til reparation, for en Þdelagt batteriholder.
Den rÞde manglede det halve af kappen, da jeg modtog den og den var hel da jeg sendte den.
Kunne i det mindste have sendt de af-knÊkkede med tilbage, så jeg selv kunne lime det på.

Audiovox ããã®åç
KÞbte et par formstÞbte sovepropper
KÞbte et par formstÞbte sovepropper. Det var dog ikke de blÞde silikone propper jeg bestilte som jeg modtog, men derimod nogle hårde klare propper.
De dÊmper ikke stÞjen sÊrligt effektivt, og jeg kan således stadig hÞre stÞjen fra hosten, tale og andre lyde der opstår når er andre til stede. Til gengÊld har jeg voldsomt ondt i Þrene det meste af dagen efter brug. Jeg vil anbefale et par billige universal propper, som dÊmper stÞjen bedre, og ikke giver smerte i Þrene.

Skuffet over mine sovepropper
Skuffet over mine sovepropper. Blokerer ikke lavfrekvent stÞj som overbo der går rundt, og er ikke bekvemme nok til at have i hele natten. KÞbsprocess var fin nok, men jeg kan ikke anbefale deres soveposer.

Fantastiske sovepropper
Fantastiske sovepropper som jeg ikke kan leve uden. De er specialstÞbt til dine Þregange og sidder perfekt. Lukker al stÞj ude, så man sover godt og uforstyrret. Jeg er mere end tilfreds. De kan hverken ses eller mÊrkes. Rimelig pris. KÞbte to par fordi de er så gode. Også gode på flyrejser og i stÞjende omgivelser.
God service, hurtig behandling - og et godt resultat med Þrepropper, som passede fint.
God oplevelse
Fik taget aftryk til musik-hÊrevÊrn. Fin service, leveringstiden blev overholdt, og hÞrevÊrnene er god kvalitet, så en klar anbefaling herfra.
Fungerer fint.
Fungerer fint.
Meget brugbart med forskellige muligheder for lydreduktion, 15 resp. 20 dB p.n.