レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Produktet er sÃ¥ fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sÊtte fingeren pÃ¥ Der gik meget meget lÊnge fra vi fik taget aftryk til vi fik hÞrepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... もっず芋る

Bestilte Westone formstÞbte in ears hos Audiovox - Mikkel FarsÞ. Alt er forlÞbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstÞbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine Þrer😀 Be... もっず芋る

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at fÃ¥ levering pÃ¥ h... もっず芋る

Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere pÃ¥, er at de inge... もっず芋る

䌁業情報

1. 医療機噚補造業者

圓該䌁業による蚘述

Audiovox forhandler og producerer formstÞbte i-Þret hÞrevÊrn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hÞrelse, hÞretab og ikke mindst beskyttelse af hÞrelsen. Vores specialister stÃ¥r klar hvis du Þnsker mere information omkring vores produkter, har spÞrgsmÃ¥l omkring en ordre eller hvis du Þnsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

4.1

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Produktet er så fint men ventetid er for lang

Produktet er så fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sÊtte fingeren på
Der gik meget meget lÊnge fra vi fik taget aftryk til vi fik hÞrepropperne.
Der blev oplyst 3 uger ved bestilling af produktet.
Får taget aftryk lige fÞr påske. 30.4 får vi besked om de har modtaget aftryk og der så er yderligere 4 ugers levering. Efter de 4 uger ringer vi selv da vi ikke hÞrer noget og så er der restordre på filtrene. Vi modtager Þrepropperne efter lidt over 9 uger. Så langt over de ca 3 ugers levering og ingen beskeder ved forsinkelse kan ikke udlÞse mere end 3 stjerne.
Produktet er dog fremragende.

2026幎6月3日

Ikke en glad kunde.

De laver et rigtigt fint produkt men kundeservice er der ikke noget af.
Igennem mit arbejde (ege carpets Herning) har jeg fået lavet et sÊt formstÞbte hÞrevÊrn, venstre side sidder nÊsten lÞst og hÞjre side trykker i Þret.
Altså ingen af dem sidder rigtigt og der er lavet en reklamation til firmaet men intet sker, de har bedt om billeder af at de sidder i Þrene, så ved jeg ikke om de tror at de kan se på billeder at en Þreprop sidder lÞst eller trykker, nej vel.
De tilbyder også Bluetooth til de ÞrestÞbte men til en helt ublu hÞj pris.
Jeg er på ingen måde tilfreds og opfordre min arbejdes plads ᅩat bruge et andet firma nÊste gang vi skal have lavet nye hÞrevÊrn.

Opdate.
Min chef som er kontakt mand har misset en mail hvor i der står at mine Þrepropper skal sendes ind for at blive rettet til.
Nu må vi så se hvad resultatet af det bliver af det.

2026幎4月14日

Audiovox からの回答

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har haft en god oplevelse.

Når vi beder om billeder af hÞrevÊrnene i Þret, er det for at vurdere, om de sidder korrekt i forhold til aftrykket og produktets design. Billederne kan naturligvis ikke vise, om et hÞrevÊrn trykker eller sidder lÞst, men de er et vigtigt vÊrktÞj i vores indledende vurdering af sagen.

Vi kan desuden se, at vi siden den 27. maj har afventet, at hÞrevÊrnene blev sendt ind via virksomhedens kontaktperson, så vores teknikere kunne undersÞge og tilrette dem efter dine anvisninger. Vi har sendt en opfÞlgning på sagen, men har desvÊrre endnu ikke modtaget hÞrevÊrnene, og reklamationssagen blev derfor lukket.

Hvis du fortsat oplever problemer med pasformen, er du naturligvis velkommen til at bede din kontaktperson om at sende hÞrevÊrnene ind til os, så vi kan hjÊlpe videre.

KÞbte elektroniske jagthÞrevÊrn

KÞbte elektroniske jagthÞrevÊrn
Knap 4 år efter kÞb forsvandt lyden fra det ene hÞrevÊrn og ca et år efter rÞg lyden på det andet.
Det viser sig at disse hÞrevÊrn IKKE kan repareres
(og ja, jeg ved godt det er langt over garantien, men de burde kunne holde lÊngere)
Med så kort levetid bliver det et dyrt bekendskab.
Kan desvÊrre ikke give mindre end én stjerne

2026幎1月13日

Mine jagthÞrevÊrn blev Þdelagte efter

Mine jagthÞrevÊrn blev Þdelagte efter jeg havde sendt dem til reparation, for en Þdelagt batteriholder.
Den rÞde manglede det halve af kappen, da jeg modtog den og den var hel da jeg sendte den.
Kunne i det mindste have sendt de af-knÊkkede med tilbage, så jeg selv kunne lime det på.

2025幎11月12日

KÊre Erik

Du sendte dine jagthÞrevÊrn ind uden forudgående aftale, og produktet var uden for garanti. Da vi modtog dem, kunne vi se, at det rÞde hÞrevÊrn allerede manglede et stÞrre stykke af kappen. Vi kontaktede dig og oplyste, at den skade desvÊrre ikke kan repareres eller udskiftes forsvarligt.

Vi tilbÞd derfor at udbedre fejlen på det blå hÞrevÊrn, hvor batteriholderen var defekt, da det var den eneste reparation, der teknisk set var mulig. Det var denne lÞsning, du takkede ja til, og som vi har udfÞrt.

Der fulgte ikke afknÊkkede dele med i pakken, og vi har derfor heller ikke haft mulighed for at returnere noget til dig.

Vi er kede af, at du står tilbage skuffet, men håber, at denne forklaring giver et mere retvisende billede af forlÞbet. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du Þnsker at drÞfte sagen yderligere.

Audiovox

KÞbte et par formstÞbte sovepropper

KÞbte et par formstÞbte sovepropper. Det var dog ikke de blÞde silikone propper jeg bestilte som jeg modtog, men derimod nogle hårde klare propper.
De dÊmper ikke stÞjen sÊrligt effektivt, og jeg kan således stadig hÞre stÞjen fra hosten, tale og andre lyde der opstår når er andre til stede. Til gengÊld har jeg voldsomt ondt i Þrene det meste af dagen efter brug. Jeg vil anbefale et par billige universal propper, som dÊmper stÞjen bedre, og ikke giver smerte i Þrene.

2025幎12月5日

KÊre Nicolaj

Jeg er ked af at hÞre, at du ikke har haft den oplevelse, du håbede på med dine sovepropper. Efter vores samtale kunne vi se, at de er bestilt gennem en af vores forhandlere, og at farvevalget derfor er sket i klinikken. Vi beklager naturligvis, hvis dette ikke stemte overens med dine forventninger.

Som nÊvnt kan der i nogle tilfÊlde vÊre behov for en mindre tilpasning for at opnå optimal komfort og dÊmpning. Det er heldigvis noget, vi kan hjÊlpe med, og vi er glade for, at du allerede har kontaktet os, så vi kan få det lÞst hurtigt og ordentligt.

Vi håber, at den justering vi nu foretager, vil give dig den oplevelse, du forventede – og at du herefter vil overveje at opdatere din anmeldelse.

Isabella, Audiovox

Skuffet over mine sovepropper

Skuffet over mine sovepropper. Blokerer ikke lavfrekvent stÞj som overbo der går rundt, og er ikke bekvemme nok til at have i hele natten. KÞbsprocess var fin nok, men jeg kan ikke anbefale deres soveposer.

2025幎12月4日

Hej Jon

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse , det sÊtter vi stor pris på, selv når feedbacken ikke er positiv. Det giver os mulighed for at forbedre os og samtidig hjÊlpe dig videre.

Jeg vil meget gerne uddybe to ting i forhold til din oplevelse:

1) Om lavfrekvent stÞj
Vores sovepropper er udviklet til at dÊmpe den lyd, der kommer ind gennem Þregangen. Lavfrekvente lyde – som fx trin fra en overbo – bevÊger sig derimod ofte gennem vibrationer i bygningen og via knoglerne i kroppen, og derfor kan ingen Þrepropper fjerne dem helt. Det betyder ikke, at dine propper ikke fungerer, men at denne type stÞj simpelthen ikke kan blokeres 100 % via Þrene alene.

2) Du har stadig 60 dages tilpasningsgaranti
Hos Audiovox tilbyder vi 60 dages tilpasningsgaranti, netop for at sikre at alle fÃ¥r et par propper, der sidder sÃ¥ komfortabelt som muligt og dÊkker bedst muligt kundens behov. Jeg kan se, at du ikke har gjort brug af denne service endnu – men tilbuddet gÊlder selvfÞlgelig stadig.

Du er meget velkommen til at kontakte os på reklamation@audiovox.dk
, så hjÊlper vi dig gerne med en tilpasning, der kan gÞre dem mere behagelige at sove med.

Vi håber at hÞre fra dig, så vi kan finde en lÞsning, du bliver glad for.

Fantastiske sovepropper

Fantastiske sovepropper som jeg ikke kan leve uden. De er specialstÞbt til dine Þregange og sidder perfekt. Lukker al stÞj ude, så man sover godt og uforstyrret. Jeg er mere end tilfreds. De kan hverken ses eller mÊrkes. Rimelig pris. KÞbte to par fordi de er så gode. Også gode på flyrejser og i stÞjende omgivelser.

2025幎10月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。