レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Produktet er sÃ¥ fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sÊtte fingeren pÃ¥ Der gik meget meget lÊnge fra vi fik taget aftryk til vi fik hÞrepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... もっず芋る

Bestilte Westone formstÞbte in ears hos Audiovox - Mikkel FarsÞ. Alt er forlÞbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstÞbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine Þrer😀 Be... もっず芋る

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at fÃ¥ levering pÃ¥ h... もっず芋る

Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere pÃ¥, er at de inge... もっず芋る

䌁業情報

1. 医療機噚補造業者

圓該䌁業による蚘述

Audiovox forhandler og producerer formstÞbte i-Þret hÞrevÊrn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hÞrelse, hÞretab og ikke mindst beskyttelse af hÞrelsen. Vores specialister stÃ¥r klar hvis du Þnsker mere information omkring vores produkter, har spÞrgsmÃ¥l omkring en ordre eller hvis du Þnsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

4.1

4.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Til at starte med syntes jeg ikke de

Til at starte med syntes jeg ikke de dÊmpede nok, efter at have snakket med kundeservice sendte de et nyt par som sidder lÊngere inde i Þret.
Siden da har de vÊret gode.

Evt. kunne det vÊre en ide at spÞrge under aftryks processen hvor langt de skal sidde inde i Þret.

2025幎1月20日

SÊlger fortalte pris belÞb var meget

SÊlger fortalte pris, belÞb var dog meget hÞjere, SÊlger sagde musik ville dÊmpe ved samtale, samt beskytte ved hÞje lyde. Der kunne sÊttes andre i Þre uden Bluetooth delen Det levede slet ikke op til forventning hos mig og andre der modtog og vi klagede. Vi fik besked send retur og få penge, vi bad om det på skrift. Efter flere forsÞg på kontakt, er der ingen tilbagemelding. Man svarer hverken mig eller amr på henvendelse. Det man fÞrst aftalte mundtligt via tlf Êndrede man ved nÊste opkald til dårligere, hvilket gjorde vi ville have skriftlig bekrÊftelse, det fik vi ikke. Kan på ingen måde anbefale et firma jeg ser som svindel og humbug, desvÊrre skal man minimum give 1 stjerne hvilket ikke er fortjent.

2024幎11月28日
自発的なレビュヌ

Det er bare fantastisk at eje sådan et

Det er bare fantastisk at eje sådan et par tilpassede sove propper.
Det er det bedste jeg har gjort for min nattesÞvn.
De er blÞde og lavet efter mine Þrers stÞrrelse. Jeg kan sove på siden uden at de generer.
Fik en god introduktion og forklaring både mht. hvordan de sÊttes korrekt i og ligeledes hvordan de rengÞres.
Kan kun anbefale andre til at anskaffe nogle.

2024幎12月10日

Dårligt produkt og endnu dårligere kundeservice

Jeg kÞbte formstÞbte sovepropper hos AudioVox i 2023, men de har aldrig vÊret brugt, da de er ubehagelige og lavet af ekstremt blÞd silikone, som endda knÊkkede i mit Þre. Dengang fik jeg den ene prop erstattet, men problemet var stadig det samme.

For nylig mÞdte jeg en af deres sÊlgere, der fortalte om et nyt design og opfordrede mig til at kontakte deres reklamationsafdeling. Selvom der er gået noget tid, valgte jeg at prÞve igen, da propperne bare har ligget ubrugt.

DesvÊrre blev jeg afvist og ignoreret, da jeg fulgte op. De tilbÞd kun at sÊlge mig et nyt sÊt til fuld pris uden at tage ansvar for deres tidligere fejl.

Produktet er af lav kvalitet, og kundeservicen endnu vÊrre. Jeg anbefaler at finde en anden leverandÞr, der står ved deres produkter og behandler deres kunder ordentligt. 1 stjerne.

2025幎1月6日
自発的なレビュヌ

KÊre Jakob,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at hÞre, at du ikke har vÊret tilfreds med vores produkt.

Hos Audiovox bestrÊber vi os altid på at levere produkter af hÞj kvalitet og på at imÞdekomme vores kunders behov bedst muligt. Vores formstÞbte produkter fremstilles i en specifik silikonekvalitet, som er nÞje udvalgt for at sikre fleksibilitet, komfort og holdbarhed.

DesvÊrre har vi ikke mulighed for at tilbyde produkter lavet af andre materialer, som du forlanger af os.
Vi forstår, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og vi beklager naturligvis dette.

Vi tilbyder reklamationsret, men da der nu er gået 18 måneder siden kÞbet, er reklamationsperioden desvÊrre udlÞbet.

Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller Þnsker at hÞre mere om vores nyere produkter, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Kundeservice
Audiovox

Fik lavet formstÞbte In-ear monitors

Fik lavet formstÞbte In-ear monitors fra Ultimate Ears (UE-18+ Pro) hos Audiovox. Er yderst tilfreds med mine in-ears. Servicen leveret af Jesper fra Audiovox var i top. Jeg fik lavet aftryk af mine Þre af Jesper på trods af firmaet ikke holder til i Jylland hvor jeg bor. Dejligt når nogen går det ekstra skridt og får tingene til at lykkes. Levering var hurtigt. Så kun en varmt anbefaling her fra.

2024幎12月11日

Meget langsom behandling af min ordre.

Meget langsom behandling af min ordre.

2024幎12月5日

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil gerne påpege, at vi allerede ved bestillingen informerede om, at leveringstiden var 4-6 uger grundet travlhed op til jul. Din ordre blev betalt den 6/11, og vi sendte produktet, som du modtog den 8/12 – altså inden for den lovede leveringstid.

Vi forstår dog, at ventetiden kan fÞles lang, og vi sÊtter pris på din feedback, som vi bruger til at forbedre vores kommunikation og kundeservice fremadrettet.

Har du yderligere spÞrgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Audiovox Team

Super sÞde og professionelle personale.

Super sÞde og professionelle personale.
Alt er godt lige indtil jeg skal isÊtte Þrepropperne. De er svÊre at fÃ¥ sat korrekt i Þrne. Har vÊret forbi og fÃ¥ “undervisning” i hvordan propperne sÊttes i Þrne, men jeg syntes ikke at de er nemme at fÃ¥ sat i korrekt. Det gÞr ondt i Þrene, sÃ¥ propperne ligger desvÊrre nu i skuffen og ikke bliver brugt.

2024幎11月20日

Pas på   !

Overraskende uprofessionel håndtering af reklamation.
Jeg var ikke tilfreds med kÞbte produkt UE18 Pro. Jeg har vÊret UE18 Pro bruger siden 2006, sÃ¥ jeg kender til lyden. Jeg bestilte de nye UE18 Pro midt i november 2023 og modtager fÞrst et produkt, der afviger fra det bestilte - de blev levet uden ambient og gÞr i reklamationen opmÊrksom pÃ¥, at der mangler top i lydbilledet. Propperne bliver sendt til USA igen og det gÃ¥r det en god mÃ¥ned med. Jeg fÃ¥r dem tilbage nu med ambient, men stadig uden diskant. Det bliver ringet og skrevet meget frem og tilbage. Det skal vise sig, at Audiovox ikke har styr pÃ¥ deres mailsystem, sÃ¥ det de sender til mig kommer ikke ud af huset og frem til mig. Jeg ringer og ringer. Nu er vi fremme ved juni mÃ¥ned 2024. Til sidst indvilger Audiovox atter at sende propperne til test i USA. Da propperne endelig kommer igen - desvÊrre stadig uden ordentlig diskant - er vi midt i august mÃ¥ned. Jeg meddeler Audiovox, at jeg ikke kan leve med produktet og Þnsker mine penge retur. De oplyser at det kan jeg godt fÃ¥, men det vil koste mig omkring 2100,- kroner. Det indvilger jeg i, da propperne ikke er brugbare og Audiovox sÊtter gang i tilbage betalingen. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har rykket for mine penge, men jeg modtog den endelig d 12 november 2024. Med andre ord tog denne “armlÊgning” et helt kalender Ã¥r og kostede godt et par tusinde kroner og ikke sÃ¥ meget som en undskyldning fra deres ejer. Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale Audiovox og synes evt nye potentielle kunder skal overveje nÞje, om de tÞr tage chancen med Audiovox!

2024幎11月12日

Hej BÞrge

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at hÞre, at du har vÊret utilfreds med både produktet og processen omkring reklamationen. Hos Audiovox bestrÊber vi os altid på at levere den bedst mulige service, og vi tager din feedback alvorligt.

I forbindelse med dit kÞb vil vi gerne understrege, at dine monitors - UE18 Pro - er blevet testet grundigt, og der er ikke blevet konstateret tekniske problemer med produktet. Dette er også blevet bekrÊftet af Ultimate Ears. Vi har dog forståelse for, at lydoplevelser er individuelle, og at dine forventninger ikke blev indfriet med de specifikke tilpasninger, der blev valgt.

Det skal nÊvnes, at vi ved kÞbet anbefalede, at du undlod tilfÞjelsen af ambient-funktionen, da denne kan påvirke produktets lydkarakteristik, herunder isÊr de hÞjere frekvenser, som du har påpeget. Til trods for dette valgte vi at stÞtte dig gennem hele processen og sende produktet til yderligere vurdering hos Ultimate Ears flere gange for at sikre, at alt var i orden.

Da du fortsat ikke var tilfreds, valgte vi at tilbyde en returordning, selvom dette ikke er en del af vores normale politik, når der ikke er fejl ved produktet. Vi Þnskede at finde en lÞsning, der kunne imÞdekomme din utilfredshed på bedst mulig vis. Vi beklager, hvis tilbagebetalingsprocessen tog lÊngere tid end Þnsket, og vi forstår, at dette har vÊret frustrerende.

Vi vÊrdsÊtter din feedback og vil bruge den til at evaluere og forbedre vores interne procedurer for at sikre en mere smidig og effektiv oplevelse fremover. Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller behov for hjÊlp, er du altid velkommen til at kontakte os direkte.

Audiovox