レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Produktet er sÃ¥ fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sÊtte fingeren pÃ¥ Der gik meget meget lÊnge fra vi fik taget aftryk til vi fik hÞrepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte Westone formstÞbte in ears hos Audiovox - Mikkel FarsÞ. Alt er forlÞbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstÞbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine Þrer😀 Be... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at fÃ¥ levering pÃ¥ h... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere pÃ¥, er at de inge... もっず芋る

䌁業情報

1. 医療機噚補造業者

圓該䌁業による蚘述

Audiovox forhandler og producerer formstÞbte i-Þret hÞrevÊrn til private og professionelle. Audiovox’s specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hÞrelse, hÞretab og ikke mindst beskyttelse af hÞrelsen. Vores specialister stÃ¥r klar hvis du Þnsker mere information omkring vores produkter, har spÞrgsmÃ¥l omkring en ordre eller hvis du Þnsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovox’s klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Har MC Ørepropper som virker helt

Har MC Ørepropper som virker helt fantasik. Er faktisk overrasket hvor godt lyd min hjelm har men.
Til et produkt som koster 1200kr så forventer jer lidt mere af det lavpraktiske. En MC hÞrvÊrn unden fornunftig emballage når man ikke kÞrer er lidt small.... Den lille plasttaske er ikke det jeg har forventet. Andre levere lille cases hvor propperne passer ind...

2024幎4月16日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Fantastiske in-ear monitor Þrepropper!

Jeg har fået mig nogle velfungerende Þrepropper til mine in-ear monitors. De giver en klar og varm lyd omkring, specielt mit trommesÊt.
Jeg har aldrig fÞlt mig så sikker mens jeg har spillet, eller vÊret til dÞdsmetalkoncert, det fungere bare!

Det eneste jeg ville kunne Þnske mig, var en mere grundig brugsanvisning, til hvordan jeg monterer Þrepropperne på mine monitors.

Men alt dette skal ikke komme i vejen for den service og kvalitet jeg har mÞdt. Fantastisk vejledning, i processen om at stÞbe Þrene, og finde det rigtige produkt!
Kan anbefales!

2023幎12月17日
5぀星のうち2の評䟡

MållÞs over manglende kundeservice

Var helt mållÞs over over manglende kunderservice / manglende almindelig menneskelig kontakt.

Skulle have lavet aftryk på deres kontor. Har aldrig talt med dem fÞr, kun booket tid online.

Bliver vist ind af en mand som hverken prÊsenterer sig selv eller produktet. Det fÞrste han spÞrger om er, om jeg vil betale med mobile pay? Han undersÞger min Þrer, hvilket er ret grÊnseoverskridende, når man slet ikke er blevet sat ind i, hvad processen kommer til at vÊre.

Efter aftrykket beder han mig betale. Jeg har hverken fået information om, hvornår jeg får produktet, hvordan jeg skal bruge det, hvad det er for et produkt, om der er noget jeg skal vÊre opmÊrksom på. Må selv spÞrge om jeg får en faktura og om der er andet relevant information.

Gik ud derfra og tÊnkte, hvad og hvem har jeg lige givet 1000 kr på mobilepay? Virkelig underlig behandling, men var alt for mållÞs til at sige noget. Nu har de så selv efterspurgt feedback, derfor dette skriv.

Har modtaget mine sovepropper nu. De er gode nok til at holde lyd ude, men de er, for mig, alt for hårde at sove med og gÞr ondt i Þrene.

2024幎1月8日
5぀星のうち5の評䟡

KÞbte in-ears men mÃ¥tte desvÊrre sande

KÞbte in-ears men måtte desvÊrre sande at pasformen ikke var helt som den skulle vÊre. Sendte en reklamationsmail, hvorefter jeg hurtigt hÞrte tilbage med anvisninger om at sende mine in-ears til reparation.
Allerede under en uge efter er mine in-ears retur og de passer!!
Super god efter-kÞbs oplevelse - og support.

2023幎12月14日
5぀星のうち1の評䟡

Audiovox - Pris og “kvalitet” hÊnger slet ikke sammen

Jeg kÞbte Audiovox Soundscope Pro-Tect I-Hunt i Ringsted med information i butikken om at jeg bare skulle informere om hvornår jeg havde tid så ville Audiovox komme til butikken og lave aftrykket, det viste sig så at de kun havde planlagt at komme til butikken 8 mdr efter min kÞbsdato så jeg måtte selv kÞre fra Ringsted til Herlev for at få lavet aftryk!
JagthÞrepropperne virker meget dårligt, selv nu efter Audiovox har haft dem til undersÞgelse. Enten skal jeg dÊmpe så meget at jeg ikke kan hÞre folk tale, eller jeg skal hÞre på konstant susende baggrundsstÞj. Pris og kvalitet hÊnger slet ikke sammen. Jeg har også et par inear NOVACS hÞrevÊrn de virker til gengÊld perfekte, jeg ville bare gerne skifte dem ud til noget uden ledning.

2023幎12月1日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har brugt mine jagt hÞre vÊrn to

Jeg har brugt mine jagt hÞre vÊrn to gange
- skyde biograf med riffel der er virkelig drÞn på der var der ingen problemer hverken får eller efter, enste ulempe var at når man kÞle riflen af med tryk luft var det lidt vanskeligt at hÞre hvad der blev sagt sikkert stÞj over 80 db, jeg skÞd 120 skud vi var tre pers på banden.
- Pyrsjagt i ca 4 timer funger fint ingen vind stÞj, kun det jeg gerne vil hÞre.........( ingen skud) Ingen gene når huen var ned over hÞrevÊrnet. levering var en uge hurtigere end lovet.
- glÊder mig til driv jagten på lÞrdag hvor jeg driver med hunden og der bliver skudt i drevet, En af årsagerne til at kÞbe disse hÞrevÊrn er driv jagt med hund der sveder man meget let ( man bliver kold når man er våd af sved) selv midt på vinteren når man vader gennem brombÊr, over drÊnkanaler, gennem krat
claus

2023幎11月16日