Produktet er sÃ¥ fint og flinke mennesker i tlf. ikke noget at sÊtte fingeren pÃ¥ Der gik meget meget lÊnge fra vi fik taget aftryk til vi fik hÞrepropperne. Der blev oplyst 3 uger ved bestilling... ãã£ãšèŠã
Bestilte Westone formstÞbte in ears hos Audiovox - Mikkel FarsÞ. Alt er forlÞbet perfekt og pasformen er ekstremt god og klart de formstÞbte in ears jeg har haft, der har siddet bedst i mine Þrerð Be... ãã£ãšèŠã
Produktet fra Ultimate Ears er virkelig godt. Men der er alt for lang leveringstid, ingen mulighed for at diskutere prisen og selv med et headset til 10k skal man betale ekstra for at fÃ¥ levering pÃ¥ h... ãã£ãšèŠã
Helt og aldeles fantastisk service. Mit review er en anelse forsinket, men nu har jeg haft mine In-Ears i et stykke tid, og det er stadig helt perfekte. Det eneste at kommentere pÃ¥, er at de inge... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Audiovox forhandler og producerer formstÞbte i-Þret hÞrevÊrn til private og professionelle. Audiovoxâs specialister er opdateret med den nyeste viden omkring hÞrelse, hÞretab og ikke mindst beskyttelse af hÞrelsen. Vores specialister stÃ¥r klar hvis du Þnsker mere information omkring vores produkter, har spÞrgsmÃ¥l omkring en ordre eller hvis du Þnsker at lave en tidsbestilling til et aftryk i Audiovoxâs klinik i Herlev eller hos en af vores samarbejdspartnere rundt om i Danmark.
Marielundvej 43B, 1.tv., 2730, Herlev, ãã³ããŒã¯
- info@audiovox.dk
- www.audiovox.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 60ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God vejledning
God vejledning, hurtig levering og varen svarede til det lovede/forventede
Super god behandling og service
Super god behandling og service. Mine iem kom vÊsentlig tidligere end forventet. Fik ombyttet ledning til lang version uden merpris, samt fik skiftet filtre i Þrepropper som jeg ogsÃ¥ bestilte. En god oplevelse som jeg dog ogsÃ¥ forventede til den hÞje prisð som ingeniÞr indenfor lyd, kunne jeg have Þnsket en bedre indsigt i produkternes faktiske mÃ¥lemÊssige performance. Det var dog ikke muligt at fremskaffe, men dette gÞr sig tilsyneladende gÊldende for andre tilsvarende produkter fra andre steder ogsÃ¥.
Anbefales.
I var rigtig sÞde og imÞdekommende
I var rigtig sÞde og imÞdekommende, så man fÞlte sig virkelig velkommen hos jer i Herlev. SpÊndende at prÞve hÞrevÊrnene, om de også dur
Super flinke medarbejder og godâŠ
Super flinke medarbejder og god service, samt gode diskrete produkter.
God service hele vejen igennem ogâŠ
God service hele vejen igennem og virkelige gode MC hÞrevÊrn
Professionel og venlig betjening
Professionel og venlig betjening - samt hurtig levering.
Både MC-hÞrevÊrn og musik-hÞrevÊrn passer perfekt.
Blev taget godt imod
Blev taget godt imod af venligt personale i Herlev da jeg fik lavet aftryk til sovepropper, som jeg er blevet glad for.
Har kÞbt sove Þrepropper, og det er de bedst penge jeg har brugt på mig selv. Så hvis du har svÊrt ved at sove om natten, på grund af stÞj, kÞb et par sove Þrepropper
Super service og lÊkre produkter.
Jeg har fÃ¥et lavet arbejdstealateretâŠ
Jeg har fået lavet arbejdstealateret Þrepropper og et par til MC kÞrsel og er yderst tilfreds. Dem til MC fjerner nÊsten alt vindstÞj.
Jeg har bare fÃ¥et et mega lÊkkertâŠ
Jeg har bare fået et mega lÊkkert produkt og kanon hjÊlp fra Mikkel FarsÞ.
Jagt hÞrevÊrn
SÞde og behagelige mennesker fik taget aftryk 14 dage efter var mine hÞrevÊrn klar til afhentning fik en fin instruktion i at bruge dem sÃ¥ jeg er super godt tilfreds ð
Modtog formstÞbte hÞrevÊrn.
Modtog formstÞbte hÞrevÊrn.
Den ene âudtage-snipâ var stÞbt for lille.
Skrev mail.
Der blev straks fremsendt nyt hÞrevÊrn uden beregning og uden diskussion. Dejligt!
Nye hÞrevÊrn er nu helt i orden og rigtigt godt.
Alt var godt !
Super prof arbejde og god service
Super prof arbejde og god service!
Kan ikke venter med at prÞve mine nye formstÞbte in ears!
SuverÊn hÞj service.
SuverÊn hÞj service og altid med et smil.
Fornuftige priser og et fremragende personale.
Produktet er super
Produktet er super, men kan ikke holde ud at have dem på hele natten

Audiovox ããã®åç
Fantastisk vejledning og betjening
Fantastisk vejledning og betjening. Leveringstid meget hurtigere end lovet. Dejligt produkt så kan kun anbefale Audiovox