Autoparts24 レビュー

7,337
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Very fast shipping from Sweden to Croatia. Item was packed excellent, as it was new from factory, no matter the size of it. Item itself was without damage, no scratches. Also price was excellent.... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kjøpte en Servopumpe. Den passet ikke og ble sendt i retur. Men refundert pengene får jeg ikke da de mener at jeg har byttet/flyttet på komponenter på pumpa. Noe som overhodet ikke stemmer. De sier de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Das Ersatzteil bestellt und problemlos bekommen, eingebaut und es funktioniert super. Die Lieferung über DHL Express hat super geklappt. Gerne beim nächsten Mal wieder.

5つ星のうち5の評価

Op bezorging door DHL (Doorrijden bij Huis Leveringen) na prima ervaring. Mooi dat er een partij is die een snel en veilig portaal biedt om ook buiten Nederland gebruikte auto-onderdelen te vinden.... もっと見る

企業情報

1. 自動車解体業者

当該企業による記述

AP24 is Europe's largest marketplace for used spare parts. Autoparts24 has Europe's strongest international network of quality dismantlers. We gather the European market and provides the industry access to Europe's biggest and most comprehensive marketplace of original spare parts for all car brands. The company is Danish owned, has its headquarters in Copenhagen and is today an international business with sales in 7 countries.

優良

(7,337)

過去12か月のレビュー数: 110

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Afwerking voor verzending van het…

Afwerking voor verzending van het gevraagde onderdeel was uitmuntend, aanbevelings waardig!

2026年4月28日

Autoparts24 からの回答

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden was met de voorbereiding en de kwaliteit vóór verzending.

Wij waarderen uw aanbeveling zeer en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn!

Met vriendelijke groet,
Autoparts24

5つ星のうち1の評価

Wat een waanzinnig hoge prijzen

Wat een waanzinnig hoge prijzen . . . Ik kom er maar niet over uit. Ik zocht voor een Jeep JKU 2011 een rubberen intake slang en kwam er een tegen bij Autoparts24 Dit korte slangetje van 11 jaar oud koste maarliefst €111.07 terwijl deze slang origineel nieuw maar €1 euro duurder is. Ik had ook nog 2 wielnaven nodig voor de Jeep, deze stonden er ook op. Beiden hadden 83.690km gelopen en waren 16 jaar oud (1 jaar ouder dan de naven die ik wilde vervangen) prijs? Een belachelijke €341 euro per stuk en onder de roest. Dit is €142 euro duurder dan 2 nieuwe Dana/Mopar exemplaren. Ik kwam bij Autoparts24 uit op €793 euro voor 3 oude en zwaar gebruikte onderdelen. Ik ben inmiddels voorzien van een set originele nieuwe Dana/Mopar wielnaven voor €270 euro per stuk en een nieuwe air intake slang €112. Alles samen voor €652 Dat is een dikke €140 goedkoper dan de tweedehands onderdelen. Tip: zoek eerst heel goed rond voordat je besluit bij Autoparts24 te kopen.

2026年4月14日

Autoparts24 からの回答

Dank u wel voor uw feedback.
Al onze onderdelen worden ingekocht bij verschillende leveranciers in heel Europa, en onze prijzen zijn inclusief controle, handling en verzending. Wanneer drie onderdelen uit verschillende locaties komen, vereist elk onderdeel een afzonderlijke verzending, wat in de prijs is inbegrepen.
Ons doel is om gecontroleerde OEM-gebruikte onderdelen te leveren met volledige transparantie en betrouwbare levering.
Maar we zijn blij dat u uiteindelijk de onderdelen heeft kunnen vinden die u nodig had.
Met vriendelijke groet,
Autoparts24

good

Good service

2025年10月31日

Autoparts24 からの回答

Thanks you for your feedback.
Best regards, Autoparts24

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en ontvangen zoals…

Snelle levering en ontvangen zoals afgebeeld en beschreven

2026年3月30日

Autoparts24 からの回答

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling te schrijven! We zijn erg blij dat u tevreden bent met alles.

5つ星のうち2の評価

Heel jammer dat het product wat ik had…

Heel jammer dat het product wat ik had gekocht er niet meer was. Op de site was het er wel. Maar goed, de terugbetaling was dan weer top geregeld. Na een paar dagen had ik het weer op mijn rekening staan. Dat was 5 sterren waard, maar ik heb nu nog niet waar ik op gehoopt had te ontvangen, volgende keer beter.

2026年3月28日

Autoparts24 からの回答

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld! We zijn blij dat de terugbetaling snel is verlopen, maar het spijt ons dat het door u gewenste artikel niet meer beschikbaar was. We hopen de juiste onderdelen voor u te hebben bij uw volgende bestelling en uw ervaring volledig 5-sterren waardig te maken!

Goede communicatie

Goede communicatie, prijs vooraf bekend en geen extra kosten voor verzending. Snelle levering vanuit Zweden.

2026年3月26日

Autoparts24 からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We stellen het zeer op prijs.

5つ星のうち5の評価

gut sortiert sehr schnelle Lieferung…

gut sortiert sehr schnelle Lieferung preis war mit versand angemessen. ich bin sehr zufrieden

2026年3月27日

Autoparts24 からの回答

Vielen Dank für Ihre positive Bewertung!
Wir freuen uns sehr zu hören, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind. Wir freuen uns darauf, Ihnen auch bei Ihrer nächsten Bestellung wieder behilflich sein zu dürfen!

Mit freundlichen Grüßen
Ihr Autoparts24-Team

Miroir

5116-7174981: Verre miroir pour BMW X6 (E71, E72)
Numéro OEM: 5116-7174981
Numéro d'article: D_0112_246204
Constructeur: BMW
N° de châssis : WBSGZ01010LM11059
Position: gauche
Km: 151740
Année: 2010

420,32 EUR ??????????
Prix hors taxe: 350,27 EUR ????????

2026年3月21日

Bonjour,

Merci pour votre commentaire.
Nous avons vérifié avec notre fournisseur et nous pouvons confirmer que le prix indiqué est correct.
Tous nos tarifs sont fixés par nos fournisseurs et incluent la livraison. Un miroir BMW neuf comme celui-ci coûterait plus du double.

Si vous avez la moindre question ou besoin de précisions, un email reste le moyen le plus rapide pour nous joindre. Contactez-nous directement à service@autoparts24.eu nous serons ravis de vous aider !

Cordialement, Autoparts24

alles voor auto

snelle en duidelijke levering, en netjes afgewerkt.

2026年2月26日

Hallo Herman,
We zijn erg blij dat je tevreden bent over onze dienstverlening. We kijken uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Autoparts24

5つ星のうち5の評価

zonneklep zag eruit zoals deze was omschreven

de zonneklep zag eruit zoals deze was omschreven en deze was zuiver zonder vette vegen of zo, en netjes verpakt..

2026年2月24日

Autoparts24 からの回答

Bedankt voor uw feedback!
We zijn blij te horen dat de zonneklep aan uw verwachtingen voldeed en in uitstekende staat is aangekomen. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Rask levering

Riktig produkt, rask levering

2026年1月29日

Takk for tilbakemeldingen!
Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.
Med vennlig hilsen, Autoparts24

5つ星のうち1の評価

Cześć która przyszła nie nadaje się do…

Cześć która przyszła nie nadaje się do montażu. Jest to poduszka pod silnik wypełniona olejem który tłumi drgania. A ona jest dziurawa i wycieka z niej olej. Proszę o kontakt tel. 604518765 i o etykietę do zwrotu . Posiadam zdjęcie tej części z widocznym wyciekiem.

2026年1月27日

Dziękujemy za opinię.
Widzę, że kwota za Twoje zamówienie została już w całości zwrócona. Przepraszamy za spowodowane niedogodności i mamy nadzieję, że jesteś zadowolony ze sposobu, w jaki nasz dział obsługi klienta zajął się tą sprawą.
Z poważaniem, Autoparts24

5つ星のうち1の評価

Absolutt ikke til å anbefale

Absolutt ikke til å anbefale. Prisen er dobbelt av va varen egentli koster. Å detta er min erfaring varen blei avbestilt selv om dn passet min bil.

2026年1月25日

Takk for tilbakemeldingen.
Leverandøren vår sjekker alltid kompatibiliteten for å unngå å sende feil deler. Men hvis du likevel mener at delen passer til bilen din og ønsker å bestille den, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss – vi hjelper deg gjerne.
Når det gjelder prisen, må du huske at prisene våre allerede inkluderer frakt, noe som gjenspeiles i totalprisen.
Med vennlig hilsen, Autoparts24

Virklig dårlig kundeservicehåndtering!

Jeg har desværre haft en meget utilfredsstillende oplevelse med dette firma og deres kundeservice.
Jeg bestilte et komplet ledningsnet til Tesla Model S (5YJS), fordør (varenummer: D_0071_633865). Efter levering kontaktede jeg min mekaniker for montering. Grundet ventetid hos mekaniker gik der over 30 dage, før bilen kunne gennemgås.
Da varen senere blev sammenholdt med det originale ledningsnet, kunne det konstateres, at delen ikke passer. Varen har aldrig været monteret eller taget i brug uoverensstemmelsen kunne konstateres blot ved at holde den op mod den originale del.
Jeg kontaktede firmaet pr. mail og forklarede situationen grundigt. Her fik jeg besked på, at jeg blot kunne oprette en returlabel via deres hjemmeside og sende varen retur. Da jeg senere forsøgte dette, blev returneringen afvist.
Jeg ringede herefter til kundeservice og forklarede sagen igen, herunder at varen ikke passer, og at den ikke har været anvendt. Svaret var en blank afvisning med henvisning til, at der kun er 30 dages returret uden nogen vilje til at vurdere sagen konkret.
Jeg gjorde udtrykkeligt opmærksom på, at jeg gerne ønskede en løsning i respekt for firmaet, så sagen kunne håndteres uden en negativ anmeldelse, og spurgte pænt, om sagen kunne forelægges en leder. Dette blev afvist, og samtalen sluttede yderst uprofessionelt med ordene: “Jeg har faktisk ikke lyst til at snakke med dig mere”, hvorefter medarbejderen lagde på.
Jeg er fuldt ud klar over, at handelsbetingelser findes, men i dette tilfælde er der tale om en forkert del, som ikke har været brugt, og hvor jeg gentagne gange forsøgte at finde en rimelig løsning. Det blev desværre ikke imødekommet.
Jeg skriver denne anmeldelse for at dele min oplevelse og gøre andre opmærksomme på, at der i mit tilfælde ingen fleksibilitet eller reel kundeservice var, selv når der er tale om en åbenlys fejl og et sagligt forløb. Så hvis der skal bestilles dele inde fra deres hjemmeside så er der Kun! 30 dages returret ! Som står i deres handelsbetingelser man som man trykke ok til inden køb

2026年1月22日

Kære Kristian,

Tak for din feedback. Vi beklager, at oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger. Vores returpolitik er 30 dage, hvilket er længere end de lovpligtige 14 dage, og dette er tydeligt angivet i vores handelsbetingelser.

Vi forsøger altid at finde en løsning inden for rammerne af vores politik, og vores medarbejdere har gentagne gange forklaret proceduren for returnering. Dog vil vi gerne understrege, at råb eller truende adfærd på telefonen aldrig er acceptabelt når vores kollegaer gør deres bedste for at hjælpe.

Vi sætter pris på alle henvendelser og vil tage dine kommentarer til efterretning for at forbedre vores kundeservice.

Med venlig hilsen, Autoparts24

5つ星のうち1の評価

J'ai été débité suite à l'achat d'un…

J'ai été débité suite à l'achat d'un phare arrière Suzuki ignis. Depuis pas de mail et aucune réponse du service client. Il semblerait que je sois victime d'une arnaque...

2026年1月12日

Bonjour,

Nous n’avons malheureusement trouvé aucune commande à votre nom. Pouvez‑vous nous contacter directement à service@autoparts24.eu avec votre numéro de commande ? Nous vérifierons cela rapidement.

Cordialement,
L’équipe Autoparts24