Mehmet er en fantastisk god kÞrelÊrer og jeg bestod ved fÞrste forsÞg. Hvis du kÞrer rundt med en kÞrelÊrer, der bliver ved med at fortÊlle dig, at du ikke orienterer dig godt nok og at du ikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super glad og tilfreds med mit forlÞb hos AvedÞre Trafikskole. Teoriundervisningen er godt struktureret og rummelig med plads til masser af spÞrgsmÃ¥l sÃ¥ man ikke er bange for at rÊkke hÃ¥nden op. Man e... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret meget tilfreds og har haft en super god oplevelse med mit forlÞb hos AvedÞre Trafikskole. Min kÞrelÊre var super sÞd, hjÊlpsom og tÃ¥lmodig, han udviser respekt og omsorg til sine elever... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ blev mit fÞrste barn fÊrdig med sit kÞrekort Mehmet har vÊret utrolig god. HjÊlpsom og tÃ¥lmodig Kan klart anbefale AvedÞre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste kÞreprÞver Grundet vejret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Leder du efter en kÞreskole i Hvidovre? AvedÞre Trafikskoles undervisning tilpasses din hverdag med hold start hver 14. dag.
é£çµ¡å
SpurvegÃ¥rden 20, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- mail@avedore.dk
- www.avedore.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god kÞreskole kan klart anbefales
Det er en rigtig god kÞreskole
Det er en rigtig god kÞreskole. Man fÞler sig tryg når man kÞre, lÊrerne er super sÞde og jeg har fået rigtig meget ud af det.
Super fedt
Super nice. Jeg er odbild og autist men fik forsåelse og gode oplevelser. Hyggeligt sted med ro og tålmodighed
Mehmet er en super flink og tÃ¥lmodigâŠ
Mehmet er en super flink og tålmodig kÞrelÊrer. Der er altid tid til spÞrgsmål, og selvom jeg valgte den "langsomme" pakke, var jeg hurtigt fÊrdig. Jeg kan ihvertfald anbefale AvedÞre Trafikskole!
Virkelig fleksibel ift tid
Virkelig fleksibel ift tid. Og har fantastiske lÊre/prdagoiske skills.
Bedste forlÞb man kunne tÊnke sig
Mega dygtige og detalje fokuseretâŠ
Mega dygtige og detalje fokuseret kÞreskole
Mehmet er den bedste og mestâŠ
Mehmet er den bedste og mest pÊdagogiske kÞrerlÊrer du finder i Hvidovre og omegn. Super god både til det teoretiske og det praktiske. KÊmpe anbefaling herfra!
God kÞreskole og gode lÊrerð€©
God kÞreskole og gode lÊrerð€©
Virkelig gode kÞrerlÊrer og godâŠ
Virkelig gode kÞrerlÊrer og god mulighed for at bestå begge prÞver i fÞrste hug
Super fantastisk kÞreskole
Super fantastisk kÞreskole. Kan helt klart anbefales her fra. Super god teori undervisning og super gode kÞrelÊrer
Dejlig Þreskole
Super fin kÞreskole, med et godt grundforkÞb og god vejledning op til kÞreprÞve
Kan absolut anbefale AvedÞre trafikskole
Så blev mit fÞrste barn fÊrdig med sit kÞrekort
Mehmet har vÊret utrolig god. HjÊlpsom og tålmodig
Kan klart anbefale AvedÞre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste kÞreprÞver Grundet vejret og andet har det vÊret en god oplevelse.
Har selv taget kÞrekort hos AvedÞreâŠ
Har selv taget kÞrekort hos AvedÞre trafikskole. Kan 100 procent anbefale, alle er sÃ¥ sÞde og de gode til og tage hÃ¥nd om en, hvis man er i tvivlâºïžâºïž
AvedÞre Trafik skole var rigtig godeâŠ
AvedÞre Trafik skole var rigtig gode med unge elever. Både teori timerne samt kÞretimerne har altid vÊre sjove. De forbereder deres elever godt til de forskellige prÞver. Fantastiske kÞrelÊrere!!
Kan helt klart anbefales
Kan helt klart anbefales. Super sÞde og gode mennesker som vil dig det bedste
Det er en meget god kÞreskole hvorâŠ
Det er en meget god kÞreskole hvor kÞrerlÊrerne er meget gode til og lÊrer fra sig og er meget fleksible med kÞrertimerne og alt i alt er jeg meget tilfreds med mit forlÞb hos advedÞre trafikskole så kan klart anbefalede dem
Jeg bestod kÞre/teori prÞve i fÞrsteâŠ
Jeg bestod kÞre/teori prÞve i fÞrste forsÞg.
- meget fleksible med kÞre samt teoritimer
- Mega flinke samt pÊdagogiske hvis man har behovet.
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole, gode kÞrelÊrer forklarer tingene godt så man kan forstå det. Kan stÊrkt anbefale den!!
Super kÞreskole
Fik mit kÞrekort på et par måneder, det var en god oplevelse. KÞrte med både Mehmet og Bo og de var super
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ