Mehmet er en fantastisk god kÞrelÊrer og jeg bestod ved fÞrste forsÞg. Hvis du kÞrer rundt med en kÞrelÊrer, der bliver ved med at fortÊlle dig, at du ikke orienterer dig godt nok og at du ikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super glad og tilfreds med mit forlÞb hos AvedÞre Trafikskole. Teoriundervisningen er godt struktureret og rummelig med plads til masser af spÞrgsmÃ¥l sÃ¥ man ikke er bange for at rÊkke hÃ¥nden op. Man e... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret meget tilfreds og har haft en super god oplevelse med mit forlÞb hos AvedÞre Trafikskole. Min kÞrelÊre var super sÞd, hjÊlpsom og tÃ¥lmodig, han udviser respekt og omsorg til sine elever... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ blev mit fÞrste barn fÊrdig med sit kÞrekort Mehmet har vÊret utrolig god. HjÊlpsom og tÃ¥lmodig Kan klart anbefale AvedÞre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste kÞreprÞver Grundet vejret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Leder du efter en kÞreskole i Hvidovre? AvedÞre Trafikskoles undervisning tilpasses din hverdag med hold start hver 14. dag.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg startede pÃ¥ kÞrekort i slut 2023 ogâŠ
Jeg startede på kÞrekort i slut 2023 og efter et halvandet år skiftede jeg kÞreskole til advedÞre og blev hurtigt fÊrdig, uden problemer eller besvÊr.
Super fed oplevelse og rigtige dygtige kÞrelÊre, kan klart anbefales.
Tre nye chauffÞrer i familien!
Som mor til tre unge kan jeg varmt anbefale AvedÞre Trafikskole. Alle elever har taget kÞrekort her â og alle tre er nu blevet dygtige, trygge og sikre bilister pÃ¥ kort tid.
KÞrelÊreren er helt fantastisk til at skabe en god relation til de unge. Mine bÞrn har fÞlt sig trygge og godt tilpas, og fordi de synes det er hyggeligt at kÞre med ham, lÊrer de tingene grundigt og uden stress.
Et stort plus er ogsÃ¥ den mÃ¥de timerne er struktureret pÃ¥ â eleven henter den nÊste i slutningen af sin egen time, sÃ¥ der faktisk bliver ekstra tid i bilen, som de ogsÃ¥ lÊrer af.
Selvom navnet kunne få nogen til at tro, at det hele foregår i AvedÞre, så ligger teorilokalerne faktisk i Spurvegården, centralt og let tilgÊngeligt.
Det kan nÊppe vÊre tilfÊldigt, at tre ud af tre er blevet sÃ¥ gode og glade for at kÞre bil â tusind tak til AvedÞre Trafikskole for en bÃ¥de tryg og effektiv start pÃ¥ livet som bilist!
Super flink og meget kompetentâŠ
Super flink og meget kompetent kÞreskole, fik mig igennem teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg.
Efter 5,5 uge er der bestÃ¥et beggeâŠ
Efter 5,5 uge er der bestået begge prÞver i fÞrste forsÞg
Super venlige kÞrelÊrer intet at sÊtte en finger på
5/5 stjerner til AvedÞre Trafikskole
Jeg valgte AvedÞre Trafikskole, da jeg havde flere venner der har taget kÞrekort der og de var glade for det. Jeg kan hermed også bekrÊfte, at det har vÊret en god oplevelse hele vejen igennem og de går op i det hele passer til dig og din hverdag. Jeg tog lynkurset, hvilket de også gik op i at overholde.
5/5 stjerner herfra.
God kÞreskole
Jeg har haft en rigtig god oplevelse har prÞvet en anden kÞreskole men er glad for jeg endte med at bruge AvedÞre trafikskole kan varmt anbefale dem
Sindsyg dygtig kÞrelÊrer
Sindsyg dygtig kÞrelÊrer, nem og forstå og meget lÊrerigt forlÞb.
5 stjerner herfra!
God oplevelse
God kÞreskole med kompetente og sjove kÞrelÊrere. Og vigtigst af alt, ingen skjulte gebyrer. Kan klart anbefales herfra.
AvedÞre kÞreskole er en professionelâŠ
AvedÞre kÞreskole er en professionel kÞreskole, hvor der også er plads til hygge. Man kan virkelig mÊrke at kÞrelÊrerne går op i at eleven får det bedste forlÞb som muligt. Kan helt klart anbefales.
AvedÞre Trafikskole
AvedÞre Trafikskole har nogle fantastiske kÞrerlÊrer der altid er i godt humÞr og er klar til at hjÊlpe dig som elev til at fÃ¥ et kÞrekort under trykke og sikre omstÊndigheder uanset erfaring. Stor anbefaling!ððŒ
Super forlÞb
AvedÞre trafikskole er en kÞreskole, der udelukkende Þnsker dig det bedste. De har nogle meget kompetente kÞrelÊrere, der formår at få dig gennem forlÞbet hurtigt og uden problemer - både teori såvel som praksis. Der er genrelt bare styr på det.
super god kÞreskole
super god kÞreskole. klar anbefaling!!!!!!
Bedste KÞreskole i KÞbenhavn
Sikker på det er KÞbenhavns bedste KÞreskole.
Meget kvalificeret.
Gode til at forklare så man kan forstå det.
God service Og gjorde det nemt at fÃ¥âŠ
God service Og gjorde det nemt at få kÞrekort
Fantastisk god kÞrelÊrer
Fantastisk god kÞrelÊrer, hjalp med meget selvom jeg var meget nervÞs.
Varmt anbefale AvedÞre Trafikskole
Meget flinke og fik hurtigt mit kÞrekort igen. Kan varmt anbefale AvedÞre Trafikskole.
Anbefaler klart
Jeg bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve fÞrste gang ved hjÊlp af denne skole. De er rare ,venlige og aldrig sureð Det er ogsÃ¥ helt trygt.
Har skift min gamle kÞreskole tilâŠ
Har skift min gamle kÞreskole til AvedÞre trafikskole, og har fået mit kÞrekort:)
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole, og meget trykt miljÞ
Super venlige og der var virkelig styrâŠ
Super venlige og der var virkelig styr på tingene. Der var fuldkommen styr på tingene og forlÞbet var perfekt!
KÊmpe fornÞjelse kan helt klart anbefales ð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ