Mehmet er en fantastisk god kÞrelÊrer og jeg bestod ved fÞrste forsÞg. Hvis du kÞrer rundt med en kÞrelÊrer, der bliver ved med at fortÊlle dig, at du ikke orienterer dig godt nok og at du ikke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super glad og tilfreds med mit forlÞb hos AvedÞre Trafikskole. Teoriundervisningen er godt struktureret og rummelig med plads til masser af spÞrgsmÃ¥l sÃ¥ man ikke er bange for at rÊkke hÃ¥nden op. Man e... ãã£ãšèŠã
Jeg har vÊret meget tilfreds og har haft en super god oplevelse med mit forlÞb hos AvedÞre Trafikskole. Min kÞrelÊre var super sÞd, hjÊlpsom og tÃ¥lmodig, han udviser respekt og omsorg til sine elever... ãã£ãšèŠã
SÃ¥ blev mit fÞrste barn fÊrdig med sit kÞrekort Mehmet har vÊret utrolig god. HjÊlpsom og tÃ¥lmodig Kan klart anbefale AvedÞre trafikskole. Trods udfordringer med aflyste kÞreprÞver Grundet vejret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Leder du efter en kÞreskole i Hvidovre? AvedÞre Trafikskoles undervisning tilpasses din hverdag med hold start hver 14. dag.
é£çµ¡å
SpurvegÃ¥rden 20, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- mail@avedore.dk
- www.avedore.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super god kÞreskole med sÞde kÞre- ogâŠ
Super god kÞreskole med sÞde kÞre- og teorilÊrere. Jeg tog mit kÞrekort på 3 1/2 måned og bestod det hele i fÞrste omgang. Virkelig hyggelige teoritimer, virker slet ikke som skole.
Perfekt de 2 bedste Mehmet og Bo kÊmpeâŠ
Perfekt de 2 bedste Mehmet og Bo kÊmpe hjÊlp fra dem begge bestod kÞre prÞve fÞrste gang helt klart anbefale.
God undervisning bÃ¥de teoretisk ogâŠ
God undervisning både teoretisk og kÞrsel. Kan klart anbefale. Bestod begge prÞver fÞrste gang.
Rigtig god kÞreskole
Super god kÞreskole
Rigtig god oplevelse
Jeg har vÊret meget tilfreds og har haft en super god oplevelse med mit forlÞb hos AvedÞre Trafikskole. Min kÞrelÊre var super sÞd, hjÊlpsom og tålmodig, han udviser respekt og omsorg til sine elever og fÞlger dem hele vejen. Tusind tak for alt.
Vil helt klart anbefale denne skole.
Fed oplevelse hele vejen igennem
Fed oplevelse hele vejen igennem. De er nogle velkommne mennesker og utroligt hjÊlpsomme. Kan helt klart anbefale kÞreskolen!
KÞreskole
Rigtig god kÞreskole og gode KÞrelÊre det fokusere meget på en individuelt 100 procent chance for at bestå
God kÞreskole
God kÞreskole, lÊre dig alle de ting du skal vide for at bestå både teori og kÞreprÞve
NÊrvÊrende og engageret kÞrerlÊrer skaber gode rammer, for at tage kÞrekort.
Har haft en utrolig positiv oplevelse med at tage kÞrekort hos avedÞre trafikskole. Bliver mÞdt med nÊrvÊrende og postive kÞrelÊrer og undervisere.
Med en engageret og positiv tilgang til eleverne, får de på betryggende vis bragt en gennem hele kÞrekorts forlÞbet og i mål.
Rigtig god kÞreskole
Rigtig god kÞreskole, jeg er meget tilfreds. Den kan virkelig anbefales
Mehmet er en fantastisk kÞrelÊre
Mehmet er en fantastisk kÞrelÊre, jeg flÞj direkte igennem hele forlÞbet. Jeg vil stÊrkt anbefale denne kÞreskole.
Det er super god kÞreskole
Det er super god kÞreskole
Anbeafles tkm alle ð
Rigtig god kÞreskole som stÊrkt kanâŠ
Rigtig god kÞreskole som stÊrkt kan anbefales.
LÊrerne er super sÞde og har massere erfaring. Der er styr på tingene og plads til alle
Kan stÊrkt anbefales
God service god kÞrelÊrer godâŠ
God service god kÞrelÊrer god undervisninger man bliver altid glad når man kommer ind på kÞreskolen
Fantastisk kÞreskole
Jeg startede ud på en kÞreskole, hvor man blev råbt ind i hovedet og talt ned til. Så skiftede jeg til AvedÞre trafikskilte, hvor de var ekstremt sÞde og tålmodige! De gjorde min kÞreoplevelser mere rar og tryg, hvilket hjalp mig og gav mig et kÞrekort!
De kan helt sikkert anbefales!
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Hurtig gennemfÞrsel og styr på tingene.
God kÞreskolen
God kÞreskolen, bestÃ¥ret kÞreprÞve pÃ¥ en gang. âºïžðð»â€ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ