Det virker godt
Altid gode auktioner og kort over hvor tingene kan hentes og Êrlige beskrivelser

B2B Auctions ããã®åç
Vi er en alliance med en fÊlles politik, vÊrdier og mÃ¥l â men med hver vores kunder og kerneydelser. Vi er en voksende virksomhed specialiseret i B2B salg, hÃ¥ndtering og opbevaring af overskydende materiel og kÞretÞjer for virksomheder, kommuner, statslige institutioner m.v. Vi sÊlger alle objekter pÃ¥ online internet-auktion.
ãã³ããŒã¯

B2B Auctions ããã®åç
Har kÞbt gennem dem i efterhånden mange år og klart en af de auktions firmaer jeg foretrÊkker.
Har en gang kÞbt en RedskabsbÊre som var op lyst at den fungerede men ikke gjorde det så handlen blev ophÊvet og pengene var retur på min konto 2dg efter.
Jeg har altid fået rigtig god behandling!

PAS PÃ
!!!
Har kÞbt en hÞjtrykstenser, som blev solgt som "virker perfect og i rigtig god stand" Dog virkede den ikke, og B2B ville ikke gÞre noget for at hjÊlpe. TÊnker jer om inden i kÞber noget hos dem, det er ikke de rigtige oplysninger de beskriver om varen.

B2B Auctions ããã®åç
Har handlet en del med dem, har der vÊret problemer, sÃ¥ er det blevet lÞstðð

B2B Auctions ããã®åç
Brug ikke dette auktionshus. De fÞlger ikke deres egne regler. Jeg mener ikke lever op til en fair måde at drive forretning på.