Bagsvaerdlakrids レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Simpelthen fantastisk kundeservice. 2 gange har jeg vÊret uheldig at fÃ¥ en lakrids der ikke levede op til forventningerne. Begge gange har BagsvÊrd uden problemer sendt nye . Reklamation bliver taget... もっず芋る

Afholdt et arrangement for Business Danmarks medlemmer, hvor vi havde fornÞjelsen af DirektÞren Morten, som fortalte om hele deres rejse ude i deres kogeri. Fantastisk passion og ivÊrksÊ... もっず芋る

Jeg ved ikke om Morten, BagsvÊrd Lakrids, har Diagnosen Tourettes syndrom ( sÃ¥ sig det inden arrangementet, sÃ¥ man er forberedt) eller han blot syntes, at han er sjov nÃ¥r han stÃ¥r og skriger uhÊmmet... もっず芋る

KÞbte en lakridsjulekalender tilbage i september, som min mand skulle have som fÞrste adventsgave. Da han Ã¥bnede pakken var den i stykker. Lidt Þv at give en gave der er i stykker. Har forsÞgt at skri... もっず芋る

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Var til “lakrid-smage-aften hos

Var til “lakrid-smage-aften hos BagsvÊrd Lakrids, og sjÊldent har vi haft det sÃ¥ sjovt. Helt fint med smagning af lakrids, det er jo lÊkkert, men da Morten, stifter, tog over og fortalte om firmaet, toppede aftenen for os. Vi var blevet “advaret” om, at han kravler pÃ¥ vÊggene, og det mÃ¥tte vi medgive.
Det var for os som at vÊre til noget stand-up, og vi tror egentlig bare det er sÃ¥dan han er. Det gÃ¥r stÊrkt og der bliver talt hÞjt og hurtigt og sagt en masse
! men det ramte plet her.
Vi kommer igen, til lignede arrangementer, og i mellemtiden kÊmper vi med at få skåret de plader lakridser.

2024幎1月26日

Jeg er ikke religiÞs

Jeg er ikke religiÞs, men da jeg smagte deres blok med lakrids salmiak, fik jeg sgu tÃ¥re i Þjene og kunne slet ikke beskrive mine tanker, jeg rÞg direkte tilbage til barndommen.. gud hvor smager det himmelsk.. den med mynte smager ogsÃ¥ ret godt.. men salmiaken🙏🥰

2024幎2月8日
自発的なレビュヌ

Bestilte gennem gaveshop en lakridspakke fra BagsvÊrd. 550 kr.
den ene pakke med sÞdlakrids var så blÞd, at den hverken kunne slippe papir eller kniv, classic lakrids havde dog ek hård skorpe, men da den skÊres i, vil den heller ikke slippe kniven.
Vi har endnu ikke prÞvet saltlakridsen, men den virker dig mere fast, når man mÊrker på pakken.

Har skrevet til firmaet, men som jeg kan lÊse andre, så svarer de ikke på klager.
Det fÞles lidt som penge ud af vinduet.
Yderligere, så var der 3 stykker lakrids med chokolade om, som var blevet for gamle for en måned siden.

2024幎2月4日

Skru ned for charmen

Jeg ved ikke om Morten, BagsvÊrd Lakrids, har Diagnosen Tourettes syndrom ( så sig det inden arrangementet, så man er forberedt) eller han blot syntes, at han er sjov når han står og skriger uhÊmmet mens han fortÊller om sit livsvÊrk. Skru ned for charmen, hvis det er muligt, det ÞdelÊgger hele oplevelsen.
Selve sammensÊtning af BagsvÊrd Lakrids arrangement var fint med lille foredrag, smagsprÞver og lidt smÞrebrÞd.
God kvalitet af lakrids.

2024幎1月25日

Absolut i min top-3 af bedste slikfabrikker

Det hele startede med en BagsvÊrd Lakrids "Chili" jeg havde fået på jobbet. Min kone og jeg kiggede på hinanden og sagde nÊsten i kor: "Damn, den her slags lakridsfudge smager bedre end ventet", sidenhen blev det til en pakke "Classic", og igen blev vi ikke skuffet.
Idag var vi til "Lakrids fest" som de kalder det hvor man bliver vist rundt af den ene boss himself, og slutter af med smagning og forplejning pÃ¥ et niveau det er svÊrt at mÃ¥le... Vi kommer afgjort tilbage. Det eneste Êrgerlige ved BagsvÊrd Lakrids, er at de er SÅ gode at man nemt fÃ¥r kÞbt sig fattig, og nemt fÃ¥r spist sig en mavepine.

2024幎1月14日

Julelakridsen prÞv den !

KÞbte lidt af hver online fra dem, og deres julelakrids, nÞj hvor er den bare god! Smag af julens krydderier og appelsin slår bare igennem. Super anbefaling fra min side. Klart 6 stjerner ud af 5.
Håber de stadig fÞre produktet i starten af nÊste år hvor jeg har planlagt at handle igen.

2023幎12月7日

Mangel i julekalenderen

Som skrevet i en anden anmeldelse: De er ligeglade med hvis man henvender sig med en "klage"

Jeg har kÞbt året julekalender, men stor var skuffelsen da rummet bag nummer 5 var tomt, jeg har skrevet og i en humoristisk formulering gjort opmÊrksom på det, ikke fordi jeg forventer noget fysisk som kompensation, men en kvittering på min henvendelse ville vÊre fint nok, men nej, der er larmende tavshed.

Er jeg pjattet med lakridsen, ja for pokker, men det bliver i plader fremover, så jeg er sikker på jeg får hvad jeg betaler for, og ikke skal bruge tid på at gÞre opmÊrksom på evt. fejl.

På trods af det, glÊdelig jul til alle ;)

2023幎12月5日

Yes hvor er det godt!!!

Yes hvor er det godt. Jeg er fÞrstegangskÞber af kalendergave. Hurtig levering. Der var vedlagt smagsprÞver, der smagte til min. 6 stjerne.
Flot indpakning. Skal have bestilt til resten af familien.
Tak for en dejlig smagsprÞve.

2023幎11月25日
自発的なレビュヌ

Ja man skal jo desvÊrre give stjerner

Ja man skal jo give stjerner, men syntes ikke de fortjener dem. De er totalt ligeglade med om de får klager over deres produkt som de jo sÊlger til hele landet. Jeg har kigget her på trustpilot og kan se at de fleste god anmeldelser ligger et par år tilbage i riden hvor jeg også smagte deres lakrids og blev meget glad for den. Her nÊsten hele det sidste år har det ikke vÊret muligt at få varianten med ingefÊr. Pludselig var den der igen og jeg kÞbte et par stykker. Fra at vÊre en lakrids man kunne skÊre i tern og putte i munden er den nu utrolig smattet og håblÞs at få af det papir de har pakket det i. Har skrevet direkte til BagsvÊrd Lakrids, men de er tilsyneladende ligeglade med deres kunder da jeg intet har hÞrt på trods af at er en måneds tid siden jeg skrev. Derfor ingen stjerner til den butik

2023幎9月21日

Try it. It's worth it.

I used to hate licorice. First time I tried the licorice flavor I thought it tasted awful. Until I tried this one. BagsvÊrd Lakrids is delicious. And to add to an already delicious experience, today I had the chance to listen to part of the story of how the company was created and it was really impressive. Passion in its purest, imperfectly perfect form. 8 years of experience, talk about failures, hard work, dedication, countless hours of stirring the pot, pure luck (or is it?) in finding the perfect pot, customer focus, teambuilding, marketing. All I can say about BagsvÊrd Lakrids... try it. It's worth it.

2023幎9月5日
自発的なレビュヌ

ROS FOR SMAG OG KONSISTENS!!!

KÊre jer,

Min mand og jeg er kÊmpe lakrids elskere og elsker at prÞve alt nyt indenfor lakrids verdenen!

IgÃ¥r kommer min mand sÃ¥ hjem med en BAGSVÆRD LAKRIDS pakke som han har fÃ¥et tilsendt fra det firma, hvor han har bestilt pÃ¥ske Êg til sine medarbejdere - sikke en opdagelse!

I skal have stor ros for jeres fantastiske produkt, det er uden tvivl noget af det bedste vi nogensinde har smagt!

Jeg vil helt sikkert anbefale det til mit arbejde også, når vi fremover skal forkÊle medarbejderne med noget lÊkkert til ganen!

TAK ENDNU ENGANG 🙏🏌😍

Mvh
Hr. & Fru Thorsen

2023幎3月31日

5 STJERNER!

Tak til ejer Morten og personale, som alle var meget engageret, for et helt fantastisk arrangement, som blev afholdt i “BagsvÊrd Lakrids” den 19/2 kl 12.
Sjov og levende fortÊlling om starten og fÞlgende produktion af den bedste lakrids der findes.
Dejligt smÞrrebrÞd, te, kager og smagsprÞver på den lÊkre lakrids.

2023幎2月19日
自発的なレビュヌ

Kort rundvisning, let frokost og masser af lakrids

Fin let frokost, hurtig rundvisning i eksisterende lokaler og info om at udvidelser er på vej. Masser af info om opstart og vanskeligheder - Êrligt og animeret fortalt af engageret ejer. Blindsmagning af alle lakridsvarianterne sammen med de andre deltagere ved bordet, god the og lÊkker lille muffin at gå hjem på. Hvis arrangementet havde vÊret lidt mere intimt, havde jeg givet det en stjerne mere, der var ret mange deltagere på meget lille plads i produktionslokalet.

2023幎2月26日