Baking Sins by Lea レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en kage til min søns dåb hos Baking Sins. Den var så utrolig flot 😍 alle gæster var betagede af den og fotograferede den, og så smagte den oven i købet lige så godt som den så ud🩵🧸🤩

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte et dessert bord til vores søns barnedåb, og både vi og gæsterne var blæst bagover over hvor lækkert det var. ❤️ Lækre, flotte og gennemførte kager i både små og store udgaver. Og no... もっと見る

5つ星のうち5の評価

A trip to Ringkøbing is not complete without visiting Baking Sins...having moved to Southern Jutland 2 years ago, we came back for a weekend to visit with friends and ordered some delicious cupcakes a... もっと見る

企業情報

1. カフェ
  2. 洋菓子屋
  3. 持ち帰りサービス
  4. ウェディング ケーキ屋

当該企業による記述

Velkommen til vores hyggelige konditori midt i hjertet af Holstebro! Hjemmebagte kager, helt fra bunden, med kun de bedste ingredienser! Vores passion for konditorkunsten og detaljerede håndværk kan smages i hver mundfuld. Lavazza kaffe og varm chokolade.

優良

レビューを書く

Smuk dåbskage!

2026年5月30日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service - utrolig velsmagende og smuk kage!

Vi bestilte vores bryllupskage hos Baking Sins sidste år, og den overgik alle vores forventninger. Vi har aldrig smagt eller set en så smuk og velsmagende kage! Derudover var de endda villige til at levere kagen 2,5 time fra caféen, hvilket betød utrolig meget for os.

Et halvt år senere opdagede vi desværre, at fryseren med resten af kagen – den vi havde gemt til vores 1-års bryllupsdag – var gået i stykker. Vi kontaktede derfor Baking Sins og spurgte, om det var muligt at bestille en mindre kage med de samme smage til afhentning. Det kunne de heldigvis sagtens hjælpe med.

Hele oplevelsen har været præget af fantastisk service, fleksibilitet og høj kvalitet fra start til slut. Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til Baking Sins!

2026年5月17日

Tusind tak for de utrolig varme ord Anne ❤️
Det betyder virkelig meget for mig at høre, at jeres bryllupskage blev præcis, som I havde drømt om. Jeg husker stadig jeres kage og leveringen den dag — og jeg blev så rørt over, at I kontaktede os igen for at genskabe smagen til jeres bryllupsdag.

Det gør mig oprigtigt glad at få lov til at være en lille del af så særlige minder i menneskers liv. Tusind tak for jeres tillid, sødeste anbefaling og for at vælge Baking Sins både første og anden gang ❤️ Vh, Lea

Barnedåb

Vi fik den smukkeste kage til vores barnebarns barnedåb. Prisen er meget rimelig når man sammenligner med andre i branchen

2025年11月28日
5つ星のうち1の評価

Vi have bestilt kage tapas til baby…

Vi have bestilt kage tapas til baby shower. Hvor de ringer og siger at det vil koste 134kr yderlig for få lyserød tema. Så i alt 504kr .. også er det engetlig bare det de havde i butikken der sat to små lyserøde krymmel på .. og 4 macerons .. jeg vil ikke bestille der igen. Det var virkelig skuffende …

2025年9月6日

Baking Sins by Lea からの回答

Hej Pernille! Tak for din anmeldelse. Jeg er virkelig ked af, at du oplevede bestillingen som skuffende. Til dit babyshower lavede jeg cupcakes i lyserød og cremafarvet med mange forskellige slags lyserød krymmel og lyserød glimmer, så det matchede temaet. Der blev oplyst i vore kommunikation over telefon at det bliver nogle slags cupcakes vi har i caféen, men at de er i lyserød og beige farve, så det matcher med teamet. Derudover lavede jeg en ekstra portion lyserøde macarons, da de normalt ikke indgår i caféens sortiment med blå, grøn og gul macarons.
Den ekstra pris dækkede altså både pyntetilpasningen og de speciallavede macarons. Jeg tager din feedback med mig, så jeg kan være tydeligere i min kommunikation fremover.

Vh, Lea (ejer hos Baking Sins)

Kagetapas 15 stk

Kagetapas 15 stk.

2025年8月21日

Baking Sins by Lea からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Jeg sætter stor pris, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og jeg håber, at vi snart får lov til at byde dig velkommen igen :) Vh, Lea (ejer hos Baking Sins)

5つ星のうち5の評価

Den smukkeste og lækreste bryllupskage

Lea og resten af team Baking Sins leverede den smukkeste og lækreste bryllupskage til vores bryllup! Hele processen med at sammensætte smage og bestemme udseendet har været helt perfekt og der har ikke været noget at sætte en finger på.

Baking Sins by Lea får vores varmeste anbefalinger!

2025年6月28日
5つ星のうち5の評価

Bryllupskage med smag af sommerdrøm

Uden tvivl den bedste bryllupskage vi kunne have ønsket os, fantastisk udseende, smag og duft og fyldet var bare perfekt, alle elskede kagen til vores bryllup og så kostede den ikke en halv bondegård🤩

2025年7月5日

Dessertbord

Lækre, flotte og gennemførte kager i både små og store udgaver. Og nok til at alle blev mætte, og vi tilmed havde mere til et par dage efter.

Lea og hendes hold får vores varmeste anbefalinger, hvis du ønsker tæt personlig kontakt, muligheden for selv at vælge smag og udseende på dine kager som et overdådigt resultat.

TAK ❤️

2025年6月14日
5つ星のうち1の評価

Udeblivende service.

Vi bestilte 140 cupcakes til vores bryllup.
Først skal det siges at smag og udseende var helt perfekt :)

Men!
Først var det bøvl med afhentningen der grundet sygdom fra deres side skulle foregå al hast. Meget kaotisk og uprofessionelt, og der var ikke tid til at besigtiger kagerne før de blev smidt i vores bagagerum.
Da vi får kigget på dem dagen efter er der kun 112.
Det slog heldigvis til men til den lavvandede side.

Da vi ringer for at gå i dialog om de manglende kager bliver vi i telefonen mødt af en vranten, uforstående og meget usamarbejdsvillige dame der foreslår om det ikke kan have været personalet på det sted hvor vi holde bryllup, der havde spist af dem. Meget uprofessionelt! ¨
Der er Ingen forståelse for at vi har betalt for produkter vi ikke har fået og holder på at selvom det var deres personale, som der ikke gav tid til at besigtige kagerne ved afhentning, så er det udelukkende vores ansvar at vi ikke har fået hvad vi betalte for.

Som sagt rigtig gode produkter med service er under alt kritik og helt uprofessionelt.

OPDATERING EFTER SVAR FRA LEA (INDEHAVER AF VIRKSOMHEDEN):

Alle kan begå fejl og nødsituationer kan opstå, men flere ting springer mig i øjnene. Først og fremmest bliver der skrevet til "Christian". Ingen med det navn har har været involveret i denne oplevelse?
Derudover; hvis man som erhvervsdrivende tager det fulde ansvar for en sådan situation, hvor varen ikke stemmer over sens med det aftalte,så genoptager man kontakten til kunden og evt tilbyder en mindre økonomisk kompensation (kontant, gavekort eller lignende).
En skriftlig undskyldning er ikke tilstrækkeligt, hvis man ønsker tilfredse kunder.

2024年10月30日

Kære Christian,

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Jeg er rigtig glad for at høre, at smagen og udseendet af kagerne var lige som I havde håbet på til jeres bryllup – det betyder virkelig meget for os!

Jeg er dog meget ked af at høre, at jeres oplevelse med afhentningen ikke levede op til de standarder, vi stræber efter. Som jeg nævnte, var situationen helt usædvanlig og i hele 10 år, hvor jeg har drevet forretning, var der ikke sket før, at vi blev nødt til at lukke forretningen i 2 timer. Det betød også, at afhentningen blev lidt mere hektisk end normalt. Jeg kan sagtens forstå, at dette var frustrerende, især når I havde så travlt 1 dag før jeres bryllup.

Jeg kan også se, at dig, Christian, har efterfølgende kontaktet mig direkte på telefonen, og jeg må indrømme, at jeg blev lidt forvirret, da jeg hørte om problemet med antallet af cupcakes. Jeg forsikrede dig selvfølgelig om, at vi havde leveret de 140 cupcakes, som vi havde aftalt, men jeg forstod godt, at det var svært for jer at få overblik over dette på afhentningstidspunktet. Jeg håber, at du oplevede mig som professionel under samtalen, selvom jeg på det tidspunkt var meget forvirret over, at der skulle mangle noget, som vi havde leveret. Jeg er altid en meget medfølende person, og jeg talte også rolig igennem og ville virkelig finde en løsning på situationen.

Jeg er virkelig ked af, at kommunikationen ikke var bedre, og at der ikke var tid til at tjekke kagerne grundigt, da de blev afhentet. Jeg tager fuldt ansvar for, at dette ikke blev håndteret, som det burde være, og vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dette ikke sker igen.

Jeg håber virkelig, at I på trods af alt havde en smuk og uforglemmelig bryllupsdag, og at kagerne stadig kunne bringe lidt sødt til minde om jeres store dag.

Tusind tak igen for jeres feedback – det er utrolig værdifuldt for mig, og jeg vil lære af denne oplevelse for at gøre det endnu bedre fremadrettet.

Mvh, Lea Cesar (ejer af forretningen)

5つ星のうち5の評価

Super flot og lækker dåbskage

D. 7/9-24 skulle min søn døbes, vi skulle derfor bruge en dåbskage. Jeg havde fulgt Lea i noget tid på Instagram, og valgte derfor at tage turen fra Thisted, for at få nogle smagsprøver. Min mand og jeg fandt frem til den lækreste smagsprøve, og sammen med Lea, kpm vi frem til en fon skitse af kagens udseende.
Kagen blev lige som vi forventede, og den smagte super skøn 😋 Hele processen gik som smurt, og vi er utrolig glade for at vi valgte Lea til at lave dåbskagen til vores søn.

2024年9月7日

Den flotteste bryllupskage

Vi bestilte en laktosefri bryllupskage, til vores bryllup og den var helt vildt flot og smagte super godt. Lea yder også rigtig god service og det var let at kommunikere med hende i forhold til vores ønsker til kagen.
Vi kommer formentlig til at booke barnedåbskage hos hende. 🙂

2024年8月17日

Trustpilot エクスペリエンス