Vi bestilte vores bryllupskage hos Baking Sins sidste Ã¥r, og den overgik alle vores forventninger. Vi har aldrig smagt eller set en sÃ¥ smuk og velsmagende kage! Derudover var de endda villige til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en kage til min sÞns dÃ¥b hos Baking Sins. Den var sÃ¥ utrolig flot ð alle gÊster var betagede af den og fotograferede den, og sÃ¥ smagte den oven i kÞbet lige sÃ¥ godt som den sÃ¥ udð©µð§žð€©
Vi bestilte et dessert bord til vores sÞns barnedÃ¥b, og bÃ¥de vi og gÊsterne var blÊst bagover over hvor lÊkkert det var. â€ïž LÊkre, flotte og gennemfÞrte kager i bÃ¥de smÃ¥ og store udgaver. Og no... ãã£ãšèŠã
Velkommen til vores hyggelige konditori midt i hjertet af Holstebro! Hjemmebagte kager, helt fra bunden, med kun de bedste ingredienser! Vores passion for konditorkunsten og detaljerede håndvÊrk kan smages i hver mundfuld. Lavazza kaffe og varm chokolade.
NÞrregade 21, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Flot for Þjet og virkelig gode smage! Skuffer aldrig ð§
The cutest and mos delicious cupcakes!
The presentation and flavor were on point.
Fantastisk gode fastelavnsboller ð«¶ðœ Vi kÞber jÊvnlig gode sager ved Baking Sins.

Baking Sins by Lea ããã®åç
Jeg kÞbte 2 fastelavnsboller. 1 med dolbÊr/chokolade og 1 med citron/karamel. Begge utroligt lÊkre,intense.
Jeg kÞbte også 3 luksus macarons i 3 smags varianter og det var da en fryd få i munden.
Betjeningen var super fin og personlig

Baking Sins by Lea ããã®åç
Vi fik kage tapas, det var nogle små lÊkre kager. Smagte utrolig godt.
Venlig og imÞdekommende personale.
Den lÊkreste og smukkeste kage til vores datters fÞdselsdag fra Bakingsins. Den var over alle forventninger. Vi havde kun aftalt få detaljer på kagen ifht. festens tema, men detaljegraden og motiverne var helt perfekte og bedre end vi kunne have forestillet os. Vi havde valgt kombinationen chokoladekage, chokolademousse, passionsfrugtmousse og mangocurd som smagte HIMMELSK!
Kan bestemt anbefale Bakingsins til alle festlige lejligheder. Tusind tak for en uforglemmelig kage til vores piges 1 års fÞdselsdag
SkÞnne kager, der både er virkelig flotte og smager godt. Altid sÞd og venligt personale. God stemning når man kommer i caféen.
KÞbte nytårs tapas - flotte, velsmagende små kager.
Kan kun anbefales âºïžâºïž
Min bestilling blev glemt. Vi opdagede det, da vi skulle hente det lÞrdag - skulle bruges sÞndag. Vi fik noget andet med hjem, som ikke virkede sÊrligt frisk, og slet ikke om sÞndagen. Der var tale om 4 små kager i alt - Þv, at det ikke blev prioriteret at blive lavet, så vi kunne hente senere lÞrdag/sÞndag.

Baking Sins by Lea ããã®åç
I had great experience at this cute little cake shop situated in the heart of the shopping street. The interior exudes a warm and cozy atmosphere. The cakes, macaroons, and cheesecakes were not only delicious but also different from what everyone else are offering. The friendly and smiling staff contributed to an overall enjoyable experience. Highly recommended!
Vi havde bestilt en bryllupskage med levering.
Alt forlÞb så nemt, vi afhentede smagsprÞverne i fine stÞrrelser for 2 personer. Vi havde smagt fra flere steder og var ikke i tvivl om vi ville vÊlge BakingSins som vores bryllupskageleverandÞr, efter vi smagte det. BakingSins gav gode input til hvordan vi bedst kunne kombinere vores yndlingssmage mm.
Kagens udseende havde vi ligeledes indflydelse på og den blev lige som vi havde Þnsket os og den smagte fantastisk.
Vi har fået enorm mange tilbagemeldinger på kagen som vires gÊster synes smagte fantastisk.
Vi bestilte til antallet af gÊster + en top (4. lag) vi kunne gemme til bryllupsdagen om 1 år og det passede perfekt!
Vi glÊder os allerede til at smage på kagen igen om 1 år.
Hvis vi skal bruge en stÞrre kage eller holder stÞrre arrangement igen, vil vi klart gÞre brug af Baking Sins igen!
Tak for god service og god smag!
Mit fÞrste og sidste besÞg på caféen
KÞbte en latte og et stykke cheeskage.
Den dårligste latte jeg nogen sinde har fået
Bunden i kagen var både uhyrlig sÞd og fed i smagen
Det giver jeg ikke penge for en anden gang.

Baking Sins by Lea ããã®åç
Vi havde bestilt kagetapas til vores bryllup inkl. udbringning og anretning. Kagerne smagte godt og kommunikationen inden var ok, så den del var vi tilfredse med.
Dog opdagede vi midt på eftermiddagen, da kagerne skulle spises, at de ikke var pyntet med blomster, blade osv. som aftalt. Det var vi naturligvis skuffede over, da det netop var den smukke anretning, som vi faldt for på hjemmesiden. Vi måtte selv tage kontakt til stedet efterfÞlgende, og spÞrge hvad der var gået galt. De beklagede herefter fejlen.
Da vi efterfÞlgende skrev og spurgte ind til kageopsatsen, som vi stadig havde stående, fik vi af vide, at vi selv skulle levere den tilbage for egen regning inden for en kort tidsfrist (dette var vi ikke oplyst om inden, og derfor medfÞrte det ekstra besvÊr for os, da vi bor et stykke vÊk).
Så alt i alt - kagerne smagte, som de skulle, men vi stod desvÊrre tilbage med en lidt skuffende oplevelse pga. den manglende pynt samt ekstra besvÊr med at levere kageopsatsen retur.
De smukkeste og virkelig velsmagende kager !
Jeg havde bestilt kagetapas til mit bryllup inklusiv levering. Alt gik gnideningsfrit og jeg skulle slet ikke bekymre mig omkring levering og koordinering med bryllupslokationen. Kageopsatsen overgik mine forventninger, det var så utrolig smukt og smagte super lÊkkert. Alle gÊsterne var også imponeret. De varmeste anbefalinger her fra.
A trip to RingkÞbing is not complete without visiting Baking Sins...having moved to Southern Jutland 2 years ago, we came back for a weekend to visit with friends and ordered some delicious cupcakes and mini cupcakes to share, to mark this special occasion. As always, they looked as gorgeous as they tasted. Whilst collecting the cakes, we took advantage of a nice coffee and some treats in the cafe too, with our children - cake heaven! Thanks Lea and team.
Vi fik makarons, mini muffins og en lagkage lavet til vores fÊlles fÞdselsdagsfest. Det hele sÃ¥ fantastisk ud og matchede i farverne. Det eneste lille bitte minus var, at der kun lige var kage nok til at alle kunne fÃ¥ 1 stykke af lagkagen. Nu bor vi Vestjylland, sÃ¥ flere ville gerne have haft 2 stykker af lagkagen, selvom de ogsÃ¥ havde spist af de andre kager (den smagte jo mega godt!). SÃ¥ vi var lige Êrgerlige over at der ikke var âmere end rigeligtâ. Der var INGEN rester tilbage, men det er self. ogsÃ¥ en slags kompliment ðð»
Lea lavede vores bryllupskage, og vi er ovenud tilfredse og glade. Helt fantastiske smage og derudover var den bare så smuk!
Helt fantastisk service og kan kun anbefale Lea. Hun har virkelig styr på sit kram. Så tusind tak for den bedste kage ever, Lea!
Fik en lille brownie og lille rabarbermuffin, rigtig gode. Nu sku jeg ha det bedste og det jeg egentlig var kommer for: romkuglen. Men den blev jeg ikke tyk af for den rÞg i skraldespanden. Rund som en romkugle ja, samme farve som en romkugle ja, men så stoppede sammenligningen også. At bide i og af smag var det nÊrmest bare en muffin der var rullet sammen og den smagte også kun af chokoladekage og bevares, der er intet galt med chokoladekage, det er bare IKKE sådan en romkugle skal smage.
Lea har lavet en FANTASTISK bryllupskage til os.
Vi kÞbte en prÞvesmagning og fik valgt to mousser, men aftalte at lave lidt om på bundene (vi havde smagt hendes browniebund - mums!). Det var der absolut ingen problemer med og Lea kom selv med en masse gode forslag.
Kagen vi fik leveret var intet mindre end fantastisk! Den var så smuk og lige vores stil og smagte vanvittig! Alle vores gÊster var så imponerede.
Skulle jeg gÞre det om, havde jeg uden tvivl valgt hende igen.