Vi bestilte vores bryllupskage hos Baking Sins sidste Ã¥r, og den overgik alle vores forventninger. Vi har aldrig smagt eller set en sÃ¥ smuk og velsmagende kage! Derudover var de endda villige til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte en kage til min sÞns dÃ¥b hos Baking Sins. Den var sÃ¥ utrolig flot ð alle gÊster var betagede af den og fotograferede den, og sÃ¥ smagte den oven i kÞbet lige sÃ¥ godt som den sÃ¥ udð©µð§žð€©
Vi bestilte et dessert bord til vores sÞns barnedÃ¥b, og bÃ¥de vi og gÊsterne var blÊst bagover over hvor lÊkkert det var. â€ïž LÊkre, flotte og gennemfÞrte kager i bÃ¥de smÃ¥ og store udgaver. Og no... ãã£ãšèŠã
A trip to RingkÞbing is not complete without visiting Baking Sins...having moved to Southern Jutland 2 years ago, we came back for a weekend to visit with friends and ordered some delicious cupcakes a... ãã£ãšèŠã
Velkommen til vores hyggelige konditori midt i hjertet af Holstebro! Hjemmebagte kager, helt fra bunden, med kun de bedste ingredienser! Vores passion for konditorkunsten og detaljerede håndvÊrk kan smages i hver mundfuld. Lavazza kaffe og varm chokolade.
NÞrregade 21, 7500, Holstebro, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Super lÊkker brownie sendt lige til dÞren i tide til fars dag.
Den eneste klage fra min mand var at der ikke var mere af den.
Nok en af de bedste kager vi har prÞvet. Mums
Vi fik donuts og cupcakes sidst. Simpelthen de mest velsmagende kager jeg nogensinde har kÞbt ! Og ikke nok med det - sÃ¥ ser de enormt indbydende ud og frister en hver slik mund ðð
Fantastiske kager, fantastisk service, kÊmpe anbefaling til alle kage-elskere.
Lavede en fantastisk bryllupskage til os i 2018. God service og dialog i hele processen. Har ogsÃ¥ vÊret forbi kafeen og kÞbt lÊkre pÃ¥ske-cupcakes sidste Ã¥r. Er udenlandsdansker sÃ¥ fÃ¥r desvÊrre ikke kommet forbi sÃ¥ tit. De bedste anbefalinger herfra ð§ð°ð
Ud over generelt at vÊre en sand kagehimmel at komme hos, så er det - for mig - ENDNU vigtigere, at det også er himmerige for os der ikke tåler gluten (cÞliaki her). Lea har totalt styr på det, og ALTID noget afsindigt lÊkkert i montren.
Ikke som mange andre steder, hvor man er heldig hvis de har en reel kage, nix... her skal man simpelthen VÃLGE - og skulle hilse og sige det er svÊrt, pÃ¥ den bedste mÃ¥de ð
Ud over dette, så er både personale og selve caféen dejligt familievenlig, for os voksne og datter på 4.
BehÞver jeg sige, at min fÞdselsdagsgave var at min mand kÞrte fra Struer til RingkÞbing efter alt det kage han kunne bÊre? ð
LÊkre donuts og cupcakes.......vÊrd at kÞre en omvej efter..... ;-p