En uvurderlig hjÊlp efter mange Ã¥r i samme job. Konsulenten var god til at vurdere mig som person og hvordan jeg skulle motiveres. Og dermed ogsÃ¥ time, hvornÃ¥r der skulle bygges mere pÃ¥. Med outp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret i job boost forlÞb hos Camilla Mellin,fra Ballisager valby. Jeg gik fra at vÊre modlÞs ift jobsÞgning til at finde motivationen frem igen. Camilla har vÊret helt fantastisk. Altid med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tiden lige efter en opsigelse, kan vÊre lammende. Mit forlÞb med Ballisager hjalp mig med at fÃ¥ overblik over mine kompetencer og gjorde det overskueligt at fÃ¥ sammensat CV og andet materiale til job... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fik virkelig solid sparring hos Charlotte Novella, der formÃ¥ede at sÊtte sig ind i bÃ¥de, hvem jeg var, hvad jeg ville ... og hvad jeg endnu ikke vidste, jeg ville. Jeg fÞlte mig simpelthen i s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Konsulenthuset ballisager a/s arbejder vi professionelt med outplacement, rekruttering og karriererådgivning. Kort sagt hjÊlper vi virksomheder med at finde deres nÊste dygtige medarbejder og omvendt. Vi har en vision om, at jobsÞgning skal vÊre en spÊndende rejse hen til det nÊste job.
SÞren Frichs Vej 40A, 1. sal, 8230, à byhÞj (Hovedkontor), ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
I have appreciated the proactiveness, and the wonderful focus on candidates. It was sharp and yet human. Thank you for good guidance, in a time of trouble.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Tiden lige efter en opsigelse, kan vÊre lammende. Mit forlÞb med Ballisager hjalp mig med at få overblik over mine kompetencer og gjorde det overskueligt at få sammensat CV og andet materiale til jobsÞgningen.
Jeg har ogsÃ¥ vÊret rigtig glad for mÞderne med min personlige konsulent, som kunne tage mÃ¥lrettet udgangspunkt i min situation. - Varme anbefalinger herfra ð

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Fantastisk oplevelse i en ubehagelig situation
Med stor faglighed og personlig indsigt blev jeg guidet gennem jobsÞgnings muligheder

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
En uvurderlig hjÊlp efter mange år i samme job.
Konsulenten var god til at vurdere mig som person og hvordan jeg skulle motiveres. Og dermed også time, hvornår der skulle bygges mere på.
Med outplacementforlÞbet også et godt netvÊrk, webinarer og mÞder det var gode for motivationen.
De bedste anbefalinger herfra!

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Jeg fik virkelig solid sparring hos Charlotte Novella, der formåede at sÊtte sig ind i både, hvem jeg var, hvad jeg ville ... og hvad jeg endnu ikke vidste, jeg ville.
Jeg fÞlte mig simpelthen i så gode hÊnder gennem hele forlÞbet og havde enorm glÊde af vores sparring med en tydelig fornemmelse af både Charlottes umatchede forståelse af min faglige profil men også (og måske vigtigere) hendes ret exceptionelle evne til at se det menneske, der sidder foran hende. Tak!

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Jeg har vÊret i job boost forlÞb hos Camilla Mellin,fra Ballisager valby.
Jeg gik fra at vÊre modlÞs ift jobsÞgning til at finde motivationen frem igen. Camilla har vÊret helt fantastisk. Altid med sindsygt god energi og yderst dygtig og kompetent. Jeg har fået alle de redskaber jeg manglede til at stå stÊrkt til jobsamtalen og det virkede:)forlÞbet har vÊret enormt givende og man har virkelig fÞlt sig set og hÞrt og med lidt ekstra på selvtilliden:) tak Camilla.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Jeg har haft et rigtig godt forlÞb hos Ballisager og vil gerne dele min oplevelse.
Min rådgiver, Heidi Nielsen, har vÊret utrolig venlig, professionel og engageret gennem hele processen. Hun har hjulpet mig med at forbedre både min ansÞgning og mit CV, men også med min tilgang til jobsÞgning og min mentalitet i processen.
Allerede efter vores fÞrste mÞde med Heidi kunne jeg mÊrke en stor forskel. Hendes sparring og de materialer, hun delte, gav mig mere klarhed og hjalp mig med at styrke min profil. Det resulterede i, at jeg blev inviteret til flere forskellige jobsamtaler.
Jeg kan derfor varmt anbefale Ballisager â og isÊr Heidi â til andre, der stÃ¥r i en lignende situation. Den rette stÞtte og vejledning kan virkelig gÞre en stor forskel

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Tusind tak til Gitte OversÞ og Ballisager for et rigtig godt forlÞb.
Mit forlÞb blev heldigvis kun et par måneder langt, hvor jeg nåede at mÞdes med Gitte to gange. Hun gav mig prÊcis den feedback jeg havde brug for til mit ansÞgningsmateriale, og hun gav det på en behagelig måde, så jeg var glad og motiveret efter vores mÞder.
Dette outplacementforlÞb var baseret på menneske og motivation. Et råd var: "Kom ud! Om det er at starte til yoga eller andet, så er det vigtigste, at du kommer ud". Meget holistisk og rart - og det er vigtigt, når man er blevet fyret/er arbejdssÞgende.
Jeg fik udleveret noget godt materiale (en bog om jobsÞgning, data om jobsÞgning) samt adgang til en online portal, hvor jeg forberedte mig til fÞrste samtale. Det var meget hjÊlpsomt.
Tak for hjÊlpen.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Fra praktikÂsamtale til job!
Jeg har haft et rigtig godt forlÞb i forbindelse med mit jobboost-forlÞb. Camilla Mellin fra Ballisager i Valby har vÊret en stÊrk sparringspartner og har hjulpet mig med at gÞre min jobsÞgning meget mere skarp og målrettet.
Vi har arbejdet med at opbygge et solidt CV, mere fokus på LinkedIn-profil, skrive gode og målrettede ansÞgninger samt arbejde strategisk med AI, uopfordrede ansÞgninger og praktikplads m.m. Jeg har fået Êrlig og konstruktiv feedback undervejs, som har styrket min tilgang til jobsÞgningen og hvordan jeg fremadrettet vil sÞge job.
Da jeg var i gang med et skifte til en anden funktion i den branche, jeg allerede arbejder i, kunne jeg ikke bruge mit netvÊrk på samme måde som tidligere. Derfor har det vÊret rigtig vÊrdifuldt at have en dygtig sparringspartner i processen, som kan se potentialet og hjÊlpe en med at finde det frem.
Jeg kan varmt anbefale Camilla til andre, der Þnsker kvalificeret sparring i deres jobsÞgning og hurtig respons.
Camilla ved, hvad hun taler om og kommer med mange gode input. Hun lytter, er forstående og stÞtter en, når man har brug for det, eller hvis der er noget udfordrende. Hun har en positiv og oplÞftende energi, og man går altid derfra med et smil på lÊben.
På alle punkter et fantastisk forlÞb. Tak, Camilla.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Meget kompetent modtagelse og håndtering af den enkeltes situation.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Går ledig og blev bevilliget et kursusforlÞb hos konsulenthuset Ballisager.
Lige op til jul kun 5 mÞdte op, så det blev et lillehold men meget effektivt, fantastiske undervisere og den efterfÞlgende opfÞlgning med egen rådgiver var helt i top, dette kan kun anbefales.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
I et job-boost forlÞb hos Camilla Mellin, indeholdende alt fra CV til uopfordrede ansÞgninger, LinedIn til tidspunkter på dagen for virksomhedsopkald, fik jeg i dén grad spidset alle mine job-relaterede blyanter - ja hele penalhuset og dets mange redskaber blev knivskarpe.
Hvorfor? Fordi én som mig, der mener at have okay styr på den slags, viste sig at vÊre ubevidst uskap, men nu har fået åbnet Þjnene for en endnu mere prÊcis overbevisende tilgang.
Hvordan? Via Camillas skarpe indsigter, sammenligninger med relatérbare hverdagssituationer, direkte svar uden omsvÞb, en fast struktur og sidst men slet ikke mindst en meget behagelig og varm atmosfÊre. Jeg har fået et energi-boost og vÊrktÞjer, som skal bruges i mange forskellige situationer mange år frem.
KÊmpe anbefaling herfra!

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
I started the consultancy process with Ballisager and Camilla in late summer 2025. The conversations were fruitful and the advice given was mostly applicable. I appreciated the support and help. Thank you.
The best part is that they have regular useful webinars on LinkedIn, applications, etc. in both Danish and English

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Super godt outplacement forlÞb. God sparring, gode publikationer og gode webinarer.
Virkelig gennemfÞrt, men også jordnÊrt forlÞb.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Jeg har vÊret i jobboost-forlÞb hos John Kejser fra Konsulenthuset, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.
John formåede fra start at skabe et super trygt og tillidsfuldt rum, hvor der var plads til både tvivl og refleksion. Samtidig var han ikke bange for at give det ekstra skub, når der var brug for det, og altid på en motiverende og konstruktiv måde.
Jeg har fået nogle virkelig gode og brugbare vÊrktÞjer med mig, som har gjort en reel forskel for mig i min jobsÞgning og faglige udvikling. Johns sparring var altid konkret, Êrlig og let at omsÊtte til handling.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Jeg har haft den store fornÞjelse af at vÊre i et 'Jobboost-forlÞb' hos Ballisager med Camilla Mellin som min konsulent. Fra start formåede Camilla at skabe et 'safe space' i en ellers sårbar og stressende situation, hvilket gjorde hele jobsÞgningsprocessen langt mere overskuelig og tålelig.
Camilla var utrolig god til at lytte til mine behov og opstille klare mål, som vi sammen arbejdede hen imod. Selvom arbejdsmarkedet kan vÊre udfordrende, mistede hun aldrig troen på mig, hvilket gav mig selvtilliden tilbage. Resultatet taler for sig selv: I et 13-ugers forlÞb fik jeg et jobtilbud allerede i uge 6! Jeg kan varmt anbefale Camilla og Ballisager til alle, der har brug for kompetent og menneskelig sparring.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Jeg har haft et virkelig godt forlÞb hos Ballisager, og isÊr min konsulent John Kejser fortjener stor ros. ForlÞbet har vÊret meget lÊrerigt, og jeg har fået nye og vÊrdifulde perspektiver på jobsÞgning og min egen profil på arbejdsmarkedet.
John har vÊret utrolig stÞttende, nÊrvÊrende og professionel gennem hele processen. Han har givet mig mange konkrete og brugbare redskaber, som jeg helt klart kan tage med mig videre og bruge fremadrettet. Jeg har fÞlt mig set, hÞrt og motiveret, og det har gjort en stor forskel.
Jeg kan varmt anbefale både Ballisager og John Kejser til andre, der Þnsker et seriÞst og kompetent forlÞb.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
I had the pleasure of attending an outplacement session with Roshanak Nygård at Konsulenthuset ballisager, and I could not have asked for a better experience. From the very beginning, she was incredibly welcoming and kind, creating a safe and open atmosphere that made it easy to discuss my situation.
Roshanak helped me gain a clear understanding of where I stood and what my options were. She provided structured, systematic feedback and offered valuable suggestions from every angle. Whenever I needed support, she was always available and ready to help. Her guidance was consistently professional, practical, and directly applicable to the challenges I faced.
Thanks to her advice and the process we worked through together, I secured a job within just five weeks.
I can wholeheartedly recommend Ro as a consultant, as well as Konsulenthuset ballisager as a whole. Their professionalism, insight, and support made a significant difference in my job search journey.

Konsulenthuset ballisager ããã®åç
Great advice on my job search. I was able to get a new job in 5 weeks!