Bastion Hotels レビュヌ

1,155
TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mooi gelegen hotel in Leeuwarden Online inchecken ging probleemloos Heel vriendelijk en super aardig personeel Het ontbijt was perfect geregeld. De kamers waren schoon en zagen er keurig uit... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Helaas geen laad optie voor de auto, bij late aankomst. Gezien exponentiële toename van elektrisch rijden mag het aantal laadpalen wel meegaan in de tijd. Vriendelijke en snelle check in , lekkere ris... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Beim Management ist leider die Geldgier. Die Hotels sind eigentlich in Ordnung, schon einige Male dort ÃŒbernachtet. Letzte Übernachtung Mai 2026. Seit einiger Zeit ist bei dieser leider die Geldg... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Hotel Geleen Voor ontbijt betalen en dan om kwart na 9 bijna alles leeg dat kan niet Gene kaas...geen boterkoeken geen broodjes .. De verantwoordelijke aangesproken a we zijn aan het bakken... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. ビゞネス ホテル
  3. 空枯ホテル
  4. 䜎䟡栌のホテル

圓該䌁業による蚘述

Boek Bastion Hotels via de website ✓ 100% laagste prijs gegarandeerd ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Altijd een Parkeerplaats ✓ Gratis WiFi Book Bastion Hotels through our website ✓ 100% lowest price guaranteed ✓ 33 Hotels in NL ✓ ✓ Always Parkingspace ✓ Free WiFi

連絡先

レビュヌを曞く

5぀星のうち3の評䟡

Bastion geleen

Bastion geleen
De kamer was ruim jammer dat er geen balkon is de rokers moeten voor de deur staan dat is geen gezicht het personeel staat te roken op de brandtrap. Jammer dat het ontbijt niet bij de prijs is inbegrepen. Bed was prima aleen de kussens kunnen beter. Ik zou het niet snel weer doen. Faciliteiten slecht biljart versleten de keu's hadden geen pommerans. Bar is niet uitnodigend.

2026幎8月3日
5぀星のうち3の評䟡

Een goede ervaring

Een goede ervaring. We waren op de fiets en het centrum was daardoor snel te bereiken. De ontbijt tijd is tot 9 uur.
Dat had best tot 10 uur gemogen.
Wij kwamen om 8 uur en bv. De warme gerechten van het ontbijt waren bijna op en werden niet meer aangevuld. Dat was jammer. Verder was het een prima hotel. Bij het avond drankje aan de bar had ik even niet ons kamernummer paraat. Toen kregen we de twee drankjes cadeau. Echt leuke service.

2026幎7月30日

Bastions Geleen

Zeer mooie kamer en ontzettende aardige balie medewerker waarvan we 2 consumpties kregen .Was trouwens onze eerste ervaring met Bastion hotels .Ontbijt was perfect en vriendelijke personeel .En als klap op de vuurpijl kregen we een strandstoel kado bij het uit checken .Wij zijn alweer op zoek naar een volgende Bastion hotel voor weer een steden trip . Met dank aan Bastion Hotel Geleen .

2026幎7月25日

Perfect

We waren hier met onze dochter van 8 maanden. Vriendelijk personeel en een mooie, nette, schone en ruime kamer voor een prima prijs. We hebben een fijn verblijf gehad in Leeuwarden.

2026幎7月26日

Prima verblijf

Vriendelijk personeel!! Hele grote nette kamer. Goed ontbijt.
Heerlijke matrassen dus lekker geslapen.
Strandstoel cadeau toen we gingen.
Zeker voor herhaling vatbaar.

2026幎7月24日
5぀星のうち1の評䟡

Betaald voor luxe kamer, standaardkamer gekregen en klacht zeer traag afgehandeld

Wij hebben verbleven bij Bastion Hotel Maastricht Centrum en betaalden €236 voor één nacht voor twee personen, zonder ontbijt. Dat bedrag vonden wij al hoog, maar het belangrijkste punt is dat wij hebben betaald voor een luxe/deluxe kamer en uiteindelijk een standaardkamer kregen.
Wij hebben dit direct gemeld bij het inchecken en opnieuw bij het uitchecken. Daarna hebben wij de klacht ook via WhatsApp gemeld. Volgens het systeem van Bastion was de eerste melding “gemist”, waarna wij opnieuw moesten reageren. Vervolgens hebben wij de klacht nogmaals per e-mail ingediend.
Pas na meerdere herinneringen kwam er uiteindelijk een inhoudelijke reactie, meer dan vijf weken na de eerste melding. Die reactie ging vooral over “dynamische prijsstelling” en dat de prijs vooraf zichtbaar zou zijn geweest. Op het kernpunt, namelijk dat wij betaalden voor een luxere kamer maar een standaardkamer kregen, werd niet serieus ingegaan. Ook werd geen compensatie aangeboden.
Voor ons voelt dit niet als een klantgerichte afhandeling. Een klacht kan altijd ontstaan, maar dan mag je verwachten dat een hotelketen zorgvuldig reageert, het werkelijke probleem erkent en binnen redelijke termijn met een passende oplossing komt. Dat is hier niet gebeurd.

2026幎6月13日
5぀星のうち5の評䟡

Bastion Amersfoort prima hotel voor een mooie prijs

Het was een prima verblijf in Amersfoort: vriendelijk personeel, de kamer was heerlijk ruim, de badkamer is groot, heerlijke douche, de bedden zijn goed. Niks te klagen. Ik was positief verrast eigenlijk. Kijk, je komt daar niet voor de omgeving of om luxe te dineren maar het hotel zelf is echt niet verkeerd. Ik kom hier zeker nog terug.

2026幎7月18日

Very disappointing customer service

Very disappointing customer service. I accidentally booked the wrong month (August instead of September). I contacted the hotel immediately and asked if they could simply move my booking to September. I even offered to pay the price difference, but they refused without offering any alternative solution. As a result, I lost the entire amount I paid. I understand booking policies, but I expected at least some willingness to help. Unfortunately, there was none.

2026幎7月20日

MAI PIU' !!!!!

Hotel economico, posizione ottima per l'aereoporto, pulizia decente. Grande disorganizzazione!!! Abbiamo prenotato direttamente dal sito la tariffa mezza-pensione che ci Ú stata proposta, peccato che il personale NON sapesse cos'Ú questa tariffa e, ogni sera dal 22 al 28 aprile, al termine della cena ci chiedevano di pagare il conto; spiegando e facendo vedere la email di conferma riuscivamo a fatica a far capire che avevamo la tariffa mezza-pensione, salvo ripresentarsi il problema la sera successiva. Ma la cosa che più mi ha infastidito Ú stato il tentativo in data 7 maggio di addebitare 546 euro sulla carta di credito presentando il conto delle cene, addebito che ho prontamente stoppato ed ho inviato email di contestazione al servizio clienti. La cosa che mi fa ancora più arrabbiare Ú che a tutt'oggi non ho ricevuto nessuna risposta alla email di contestazione ne tantomeno le scuse per il loro comportamento al limite del penale (addebito ingiustificato su carta di credito). MAI PIU' !!!!!

2026幎4月29日

Prima kamer

Prima kamer, goede bedden en goede douche. Het ontbijt vonden we matig. Dingen werden onvoldoende aangevuld. Tafels werden laat afgeruimd. En voor het bedrag dat ze ervoor vragen (18 euro) vonden we het niet erg uitgebreid.

2026幎7月10日

Schönes Zimmer

Das Zimmer war sehr schön eingerichtet und echt gemÌtlich. Das Personal war super nett und hilfsbereit. Morgens war es nur teilweise sehr laut. Der Parkplatz war kostenlos und es gab immer frei PlÀtze. Die Zeit dort war sehr schön und ich kann es nur weiterempfehlen.

2026幎7月12日
5぀星のうち5の評䟡

eerste keer in een bastion maar niet de laatste

het was de eerste keer in een bastion hotel. zeker voor herhaling vatbaar. ruime schone kamer. zeer goede en veilige parkeer gelegenheid. personeel was vriendelijk en behulpzaam. ontbijt en lunchpakket de moeite waard.
enige nadeel was dat de drankjes vrij prijzig waren: 3,75 euro voor een toch wel erg klein glas cola zero.

2026幎7月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス