Jeg har meget positive oplevelser med Batteri-Energi.dk. Firmaet fungere effektiv pÃ¥ alle fronter. Jeg fik hurtig respons fra min bestilling til modtagelsen af varen. Desuden fik jeg ogsÃ¥ meget venlig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Leveringen & supporten var helt i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi jeg synes der mangler nogle oplysninger nÃ¥r man kÞber anlÊgget. 1. man kunne godt skrive at hvis anlÊgget er mere end 10m fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er overrasket over hastigheden, jeg bestiller 16:40 ca. men da mobilepay lavede en fejl, blev ordren oprettet to gang, de ringer til mig kl 21 og spÞrger om det er en fejl der er to bestillinger,... ãã£ãšèŠã
Her handler jeg afgjort igen! Fik skiftet indmaden pÃ¥ mit cykelbatteri i juni 2022 - og sparede herved godt 2.000,- i forhold til at kÞbe et nyt. Er fuldt tilfreds med det "nye" batteri. Dog ville det... ãã£ãšèŠã
Vi tilbyder batterier og tilbehÞr til batteripakker samt mere.
Stokagervej 6E, 8240, Risskov, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg bestilte 6 stk. batteriholdere og fik 5. Har spurgt om belÞbet for den sidste ikke bare kan refunderes til min konto, men intet hÞrt. Til gengÊld skal de roses for at de 5 stk. kom hurtigt.
Batteri-Energi har efterfÞlgende refunderet belÞbet og undskyldt, at der har vÊret sygdom, hvorfor man ikke har kunnet reagere.

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Rigtige gode vare og til en fin pris så supper sted at handle
Betalte 15.000dkk på forhånd for udvikling af et 4S BMS, som jeg fik af vide ville koste 6500dkk. Forventede derfor at min tidshorisont på 4 måneder burde vÊre rigeligt med tid for batteri-energi (der vel og mÊrke laver dette til dagligt) til at blive fÊrdige.
Efter 6 måneder har jeg stadig ikke fået det jeg har betalt for.
Efter 8 måneder og flere henvendelser forsÞger jeg at få mine penge tilbage.
Efter 10 måneder og en inkasso varsel lykkedes det mig at få 5300dkk tilbage.
Vil kraftigt anbefale folk at holde sig lagt vÊk fra denne virksomhed.

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Jeg har kÞbt et stort lithiumbatteri sim efter en prÞvetur på 35 km. Derefter slukkede jeg batteriet via appen, alt godt.
NÊste dag skal jeg ud at handle, så jeg går igang med at starte batteriet. Til min skrÊk er der en gul tekst som advarer imod at celle tÊlling ikke passer overens med indstillingen. Der begynder mit mareridt. VÊrkstedet er igang med at blive pakket ned og jeg kan ikke komme i kontakt med nogen af dem. Batteri til godt over kr. 20.000 fu ngerer ikke. Der går nÊsten 4 dage fÞr der er kontakt. Til sidst lykkedes det, batteriet fungerer igen. Jeg kan herefter med letmsind anbefale dem.
Til Youssef, speed up tilbagemeldingerne. Det er guld vÊrd for jeres renomme og dermed også jeres kunder
En rigtig glÊdelig jul samt godt nytår til alle.mvh Carsten.
Ringer til dem,og er nr 1 i kÞen i ca 45 min!!ingen svar,har fået 8 stk genopladelige batterier fra dem,i pakken lå de hulter til bulter!!batterier må ikke ligge samlet så de gnider op af hinanden,2 stk batterier er blevet skadet,det grÞnne omslag der er rundt om batterierne er gået i stykker,så de kan ik bruges,drejer sig om batteri sikkerhed,slet ik noget sikkert med deres forsending til mig,dårlig kundeservice,sidste gang vi kÞber noget hos dem,så min anbefaling er,lad vÊre at kÞb batterier hos dem,de har ik engang styr på batteri sikkerhed!!

Batteri-Energi.DK ããã®åç
Tak for hjÊlpen jeg stod og havde brug for en 16,8v lader og batteri energi havde dem på lager og i Aarhus det gjorde det hele meget nemmer så vi ikke skulle vente på levering da det hastede
Varen kom til tiden og levede op til forventningerne
Modtog en forkert BMS, men der var ingen problemer med at få den byttet. Fin support.
Super tilfreds med deres service, reparationer og priser. Jeg haft brugt dem 2 gange og begge gange levere deres reparationer op til mine forventninger. Batterierne kÞrer godt igen på mine elcykler og kanon rÊkkevide. Klar anbefaling
Ãv fik en fin anbefaling af jer , kÞbte et pr bms til noget forsÞg fÞr vi skal bruge til hele serien.
Penge trukket , ingen pakke , prÞvede at skrive et pr gange intet svar , ringer på telefon , du er nu nummer 1 i kÞen , , samme besked 20 minutter efter.
Fedt i har travlt men gider i returnere min indbetaling eller sende pakken
Nem at finde, God Service, Perfekt levering, Samt et produkt der virker efter hensigten. :)
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã