Batteri-Energi.DK レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har meget positive oplevelser med Batteri-Energi.dk. Firmaet fungere effektiv pÃ¥ alle fronter. Jeg fik hurtig respons fra min bestilling til modtagelsen af varen. Desuden fik jeg ogsÃ¥ meget venlig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Leveringen & supporten var helt i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi jeg synes der mangler nogle oplysninger nÃ¥r man kÞber anlÊgget. 1. man kunne godt skrive at hvis anlÊgget er mere end 10m fr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg er overrasket over hastigheden, jeg bestiller 16:40 ca. men da mobilepay lavede en fejl, blev ordren oprettet to gang, de ringer til mig kl 21 og spÞrger om det er en fejl der er to bestillinger,... もっず芋る

Her handler jeg afgjort igen! Fik skiftet indmaden pÃ¥ mit cykelbatteri i juni 2022 - og sparede herved godt 2.000,- i forhold til at kÞbe et nyt. Er fuldt tilfreds med det "nye" batteri. Dog ville det... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 電池補造業者

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder batterier og tilbehÞr til batteripakker samt mere.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 18ä»¶

レビュヌを曞く

Manglende varer

Jeg bestilte 6 stk. batteriholdere og fik 5. Har spurgt om belÞbet for den sidste ikke bare kan refunderes til min konto, men intet hÞrt. Til gengÊld skal de roses for at de 5 stk. kom hurtigt.
Batteri-Energi har efterfÞlgende refunderet belÞbet og undskyldt, at der har vÊret sygdom, hvorfor man ikke har kunnet reagere.

2025幎3月7日

Hej Per,

Tak for din anmeldelse,
Vi er glade for du fik din ordre hurtigt.
Vi satte en refunderingen igang samme dag vi fik din email, så du skulle meget gerne have modtaget dine penge retur, det kan tage op til 5 hverdage, da der kan vÊre behandingstid ved egen bank.
Tag endelig fat i os hvis der er andet.

Tak
Batteri Energi ApS

Betalte 15.000dkk på forhånd for

Betalte 15.000dkk på forhånd for udvikling af et 4S BMS, som jeg fik af vide ville koste 6500dkk. Forventede derfor at min tidshorisont på 4 måneder burde vÊre rigeligt med tid for batteri-energi (der vel og mÊrke laver dette til dagligt) til at blive fÊrdige.
Efter 6 måneder har jeg stadig ikke fået det jeg har betalt for.
Efter 8 måneder og flere henvendelser forsÞger jeg at få mine penge tilbage.
Efter 10 måneder og en inkasso varsel lykkedes det mig at få 5300dkk tilbage.

Vil kraftigt anbefale folk at holde sig lagt vÊk fra denne virksomhed.

2024幎10月28日

Hej Niels,
Vi er ked af at hÞre din oplevelse.
Vi producerede 3 versioner af 4S BMS, desvÊrre var der fejl i PCBet og version 3 kom derfor til at blive en smule stÞrre, derfor sendte vi dig en mail i maj 24 og beder om en bekrÊftelse om at stÞrrelsen er ok. Vi fik desvÊrre aldrig svar fra dig.
Efter sommeren får vi afvide at dit projekt er aflyst og du ikke har brug for BMS'en.
Vi står derfor tilbage med blandt andet: komponenter, sammensvejst batterier, special opladere mm.
Så du har fået udvikling af BMS, leveret 4 batterier med opladere og mange timers udvikling til prisen.
Du har fået udleveret Gerber filen til version 3, og fået alle materialerne der blev brugt i produktionen.

Mvh
Batteri Energi

Anbefaling om kÞb af batterier, de ved noget.

Jeg har kÞbt et stort lithiumbatteri sim efter en prÞvetur på 35 km. Derefter slukkede jeg batteriet via appen, alt godt.
NÊste dag skal jeg ud at handle, så jeg går igang med at starte batteriet. Til min skrÊk er der en gul tekst som advarer imod at celle tÊlling ikke passer overens med indstillingen. Der begynder mit mareridt. VÊrkstedet er igang med at blive pakket ned og jeg kan ikke komme i kontakt med nogen af dem. Batteri til godt over kr. 20.000 fu ngerer ikke. Der går nÊsten 4 dage fÞr der er kontakt. Til sidst lykkedes det, batteriet fungerer igen. Jeg kan herefter med letmsind anbefale dem.
Til Youssef, speed up tilbagemeldingerne. Det er guld vÊrd for jeres renomme og dermed også jeres kunder
En rigtig glÊdelig jul samt godt nytår til alle.mvh Carsten.

2024幎12月9日

Ringer til dem,og er nr 1 i kÞen i ca

Ringer til dem,og er nr 1 i kÞen i ca 45 min!!ingen svar,har fået 8 stk genopladelige batterier fra dem,i pakken lå de hulter til bulter!!batterier må ikke ligge samlet så de gnider op af hinanden,2 stk batterier er blevet skadet,det grÞnne omslag der er rundt om batterierne er gået i stykker,så de kan ik bruges,drejer sig om batteri sikkerhed,slet ik noget sikkert med deres forsending til mig,dårlig kundeservice,sidste gang vi kÞber noget hos dem,så min anbefaling er,lad vÊre at kÞb batterier hos dem,de har ik engang styr på batteri sikkerhed!!

2024幎12月10日

Hej Martin,
Jeg er ked af at hÞre din oplevelse hos os ikke gik som forventet.
I forhold til vores telefon så har vi skrevet flere steder på hjemmesiden at vi er igang med en komplet ombygning af vores lager og vÊrksted.

Jeg kan se at du skrev en mail til os som blev besvaret 19 minutter efter, hvor du blev tilbudt en refundering eller en ny celle.

Hvis der er det mindste så tag endelig fat i os på mail.

Mvh
Batteri Energi

Øv fik en fin anbefaling af jer

Øv fik en fin anbefaling af jer , kÞbte et pr bms til noget forsÞg fÞr vi skal bruge til hele serien.
Penge trukket , ingen pakke , prÞvede at skrive et pr gange intet svar , ringer på telefon , du er nu nummer 1 i kÞen , , samme besked 20 minutter efter.
Fedt i har travlt men gider i returnere min indbetaling eller sende pakken

2024幎9月17日