Bedworld レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Dwingende manier van informeren, net alsof ik niet bereid ben iets meer te betalen voor iets wat gewoon goed is. Elders gekocht en meer betaald. Voelde beter!

5つ星のうち5の評価

Delighted with our new divan bed and extra mattress which are much better quality than expected, especially given the price! The driver, Frank, rang when he was 2O minutes away and was very efficient... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onverwachts beland bij de showroom Bed World in Noord. Een bed kopen is niet echt makkelijk!! Maar als zéér tevreden klant zijn we de deur uitgelopen . De verkoper heeft goede informatie gedeeld... もっと見る

まあまあ

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vorig jaar januari 2023 hebben wij een…

Vorig jaar januari 2023 hebben wij een boxspring voor onze zoon gekocht. Na wat bedden getest te hebben kozen wij voor een bepaald model. Iets langer dan een jaar later begon er in het matras een aantal plekken zachter te worden.

Na telefonisch contact met Philippe en per mail met Dita hebben ze een oplossing gevonden en kregen wij een nieuw matras voor onze zoon en hij is nu weer helemaal tevreden. Een dikke 10 voor de goede service!

Gr. Randy

2024年4月1日

Bedworld Amsterdam noord

Bedworld Amsterdam noord. Top plek!! Top medewerker!! Heel goed geholpen!! Zeer deskundig! Raad iedereen aan om hier een kijkje te nemen!!

2024年3月22日
5つ星のうち5の評価

Zijn zeer vriendelijk te woord gestaan…

Zijn zeer vriendelijk te woord gestaan door de eigenaar. Hij nam all tijd voor ons. Bed moest vanwege de maat besteld worden. Net geleverd door twee vriendelijke heren en keurig geplaatst. Ik ben blij en de prijs was ik zeer tevreden mee.

2023年11月30日

Goede communicatie en service

Nu twee keer een matras gekocht bij deze winkel en ik kan niet anders zeggen dan: Top! Goede kwaliteit, goede service, op tijd geleverd volgens afspraak en, het belangrijkste: persoonlijk contact. Kom er nog maar eens om tegenwoordig. Geen keuzemenu en helpdesk loopings. Gewoon rechtstreeks een mens aan de lijn.

2023年8月14日

Wonderful service!

Wonderful service!! Very friendly, helpful and accommodating. We are very happy with our box spring and comfortable mattress. :)

2023年3月14日
5つ星のうち5の評価

Super goede service en top boxspring.

Na alle goede reviews te hebben gelezen over Bedworld een boxspring met matras gekocht. Absoluut geen spijt van. Stevig bed, ligt top. Goede harde matras, waarop ik heerlijk kan slapen. Op de afgesproken tijd bezorgd.
Ik wil Philip hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor de topservice.
Kortom, ik kan Bedworld bij iedereen aanraden.

2022年10月3日
5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over de service!

Zeer tevreden over de service!

Ervaring Bedworld:
Levertijd 5 tot 6 weken werd goed nagekomen. Voetenbank had extra vertraging, maar dat was geen probleem.
Installatie werd netjes gedaan, verpakkingsmateriaal meegenomen.
Persoonlijk geholpen door Dhr. Philip in de winkel. Niets op en aan te merken.

Ervaring Boxspring:
Complete ABC Boxspring Oscar aangeschaft, ligt en slaapt heerlijk. Hoogwaardig kwaliteit bed en matras.

Deze boxspring op meerdere locaties gezien en geïnformeerd. Uiteindelijk via Bedworld aangeschaft omdat ik toch de juiste aandacht en service hier heb meegekregen. Had gewoon een goed vertrouwd gevoel bij.

Zeker een aanrader!

2022年7月21日
5つ星のうち5の評価

Goede service, vriendelijk en klantgericht. Ook de bezorgers hebben gied werk geleverd Radi en Dennis zijn erg vriendelijk. Hebben alle rommel meegenomen. Ik ben zeer te vreden en wil de eigenaar enorm bedanken voor zijn goede service

2022年3月15日
5つ星のうち5の評価

Wij hadden een probleem met ons bed

Wij hadden een probleem met ons bed. Er werd meteen actie ondernomen en niet alleen tijdens kantooruren.
Als het om service gaat, slapen deze mensen volgens mij niet.
Super service, zeer vriendelijk en voor elk probleem een snelle en goede oplossing.

2021年11月6日

Geweldig!

Wat een snelheid en vriendelijke service. Het is makkelijker om een auto te zoeken dan een matras maar hier werd het heel simpel. Erg fijne klantenservice, erg fijne bezorging, tot in de slaapkamer gebracht. Ik zou willen dat meer bedrijven zo werken. Dikke vette plus 10.

2021年9月15日
5つ星のうち5の評価

Dit bedrijf reageert snel, denkt mee en is flexibel

Heel goed telefonisch advies gehad over de keuze tussen een traagschuim of koudschuim topper omdat we ons matras net iets comfortabeler wilden hebben.
Bij aflevering bleek de topper net iets te klein gemaakt te zijn. Hij kon de volgende dag al omgeruild worden, maar ik wilde de topper eerst nog even uitproberen om er zeker van te zijn dat traagschuim voor ons de juiste keuze was. Dat was geen enkel probleem.
Toen we overtuigd waren is de topper de volgende dag al omgeruild. Het comfort is geweldig, we zijn heel erg tevreden.
Dit bedrijf is duidelijk, transparant, reageert snel, denkt mee en is flexibel. Een aanrader.

2021年7月16日

Echt een geweldige service

Echt een geweldige service. Wij hadden wat problemen met matras en dit is net zo lang opgelost tot het naar onze tevredenheid was. Medewerker zeer vriendelijk en meedenkend. Echt top geregeld! Volgende keer bestellen we zeker hier weer.

2021年5月28日

Super service en prijs

Inmiddels al twee HR45 matrassen gekocht, na 1 jaar gebruik nog net zo stevig als bij aankoop. Voor de prijs echt super. Beide keren de dag na bestelling bezorgd. Mailcontact was ook snel en vriendelijk/behulpzaam.

2021年5月22日

Aanrader

Ik bevestig vele reviews mbt de klantgerichtheid van deze zaak. Alles werd rap geleverd. Toen we het net even anders wilden achteraf, werd er snel gereageerd en gehandeld. Top, aanrader.

2021年5月12日
5つ星のうち5の評価

Probleem met matras goed opgelost!

In januari 2021 heb ik een matras besteld van Bedworld. Na 3 maanden bleek het matras toch niet te voldoen aan de verwachtingen. Daarom contact opgenomen met Bedworld en hier heel goed geholpen door Dita, ik krijg het aankoopbedrag retour en we hebben afgesproken dat we bij de aanschaf van een nieuw bed of matras weer contact hebben met elkaar!

2021年4月28日

heel fijn!!

3 dagen geleden een hoofdbord besteld en vanmiddag al binnen gekregen! hele prettige dame aan de telefoon gehad en super service, bedankt!!

2021年4月10日

Trustpilot エクスペリエンス